Muž 35 let a žádný vážný vztah, nevím co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
30.8.25 21:46

Působíš jako fajn chlap, nehledě na ty priváty, takže určitě tu pravou zaujmeš. Držím ti palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
31.8.25 11:51
@Walkerin píše: Více

Ahoj. No díky za kompliment. Už jsem si řekl, že tam chodit přestanu. No někdy je to silnější, jak já, ale chci s tím přestat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
31.8.25 11:56
@Mr. Wolf píše: Více

Oba rodičia ti brata nechali na krku?? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
31.8.25 12:06
@Gita17 píše: Více

No v podstatě je to tak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
31.8.25 12:57

@Mr. Wolf No tak ty priváty jsou taková nahražka. I kvůli tomu jsi se nesnažil pracovat na hledání přítelkyně a budování vztahu…a například si nešel ani nikam s tou kolegyni, když tě sama zvala. (Což jako snadnější to být nemohlo…)Takže už tě to i o něco připravilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.25 15:17
@Katalpaz píše: Více

Jenže jit na kafe s někým kdo te nepřitahuje nebo je to vyloženě lidsky nepříjemný taky neni fajn.

• Citovat
  • Upravit
14332
1.9.25 15:49

@Mr. Wolf

Máš sice nejvyšší čas, ale zase ji nemusíš mít zítra.

Koukej kolem sebe, komunikuj…
V příspěvcích kousek dole je jedna co je jí třicet a myslí, že už nikoho nepotká…
Občas se tu objeví nějaká co bolestivě řešila rozchod…

Nic ti nebrání s nimi vyměnit pár nezávazných frází. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
1.9.25 15:51
@Anonymní píše: Více

Nevím na co teď narazis, vždyť z diskuse je zřejmé, že zakladatel má o kolegyni zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.9.25 23:16

@Mr. Wolf ty už raději děti neměj, máš jich pět doma, dvě v diakonii, jedno v pěstounské. Nedělej už další. Raději si zaplať každý den ten privát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
3.9.25 21:28

Znis jako kluk, kterej si nemusel platit privat, ale ujely mu prilezitosti. Co seznamky? Nemusis taky hned holkam rikat, ze nemas vztahove zkusenosti, ikdyz nektere by to videly jako plus. Ja tedy jako minus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.9.25 17:38
@MongolskaRyba píše: Více

Ahoj, děkuji. Seznamky určitě nemám problém zkusit, až se trochu dám dopořádku (váha, psychický stav). Příležitosti mi ušly nejspíše právě kvůli mému autismu. Nejsem prostě schopen číst náznaky a poznat tu hranici, jak vlastně vztah začíná. Možná i to byl důvod, proč jsem si to zaplatil. Žádné náznaky a chození kolem horké kaše, ale já vím, proč jsem tam přišel a ona to ví taky. Jasné a zřetelné.

Včera jsem zase byl na jedné větší pracovní akci a zatímco jiní mezi sebou čile konverzovali, já se nějak moc nezapojoval a s ostatními se příliš nebavil. Zase jsem si uvědomil, jak mám problém se s lidmi propojit. Byl jsem v sále plném lidí, ale připadal si v tu chvíli úplně sám. :(

Někdy si fakt říkám, jestli to nemám akceptovat, jak to je a být vděčný za to, co mám, a že jsem vlastně vůbec naživu. V minulosti totiž byly časy (a vlastně i docela nedávno), kdy jsem si opravdu myslel, že už svůj život ukončím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
4.9.25 17:43

@Mr. Wolf tak jestli jsi labil nezapusobis na zadnou ikdybys mel kopu majetku, iq 140 a srdce ze zlata. Takze na tom fakt makni. Mne vzdycky zajimalo jaky typu chlapu do bordelu chodi. Celkem zajimavy spektrum. Sexualni zkusenosti nevidim i u starsiho chlapa nutne jako nejakou prednost. O to vic bych se bala aby ti to budouci partnerka nevycetla….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.25 18:53
@Mr. Wolf píše: Více

Tak se přihlas na nějaký kurz - jak mluvit s lidmi a před lidmi. Asi ti to dá víc práce, ale hodně věcí včetně komunikace se dá naučit a natrénovat. Je to spíš o té motivaci.

• Citovat
  • Upravit
80
4.9.25 21:35
@MongolskaRyba píše: Více

To je mi jasné. No snažím se. Platím si sezení u psychologa a příští týden jdu na soukromou psychiatrickou kliniku. Týden už cvičím a ta nálada je díky tomu trochu lepší.

Otázka ovšem je, aby to všechno ve výsledku k něčemu bylo. Mozek mi bohužel nový nedají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.9.25 21:38
@Anonymní píše: Více

Ahoj. To není úplně od věci. Otázka jestli spíš terapii nebo tohle nebo obojí. Terapie mě teď totiž bude stát docela dost peněz, nicméně bude intenzivní (2 x týdně 1 hodina). A samozřejmě je tam i nějaký vynaložený čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí