Muž 35 let a žádný vážný vztah, nevím co dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1081
4.9.25 21:53
@Mr. Wolf píše: Více

Podstatné je, že si uvědomuješ své limity a chceš na tom máknout. Říkej si motivační fráze:" možná nikdy nebudu úplně štíhlý, ale můžu být štíhlejší než jsem teď." A dosaď si tam cokoliv, co by si chtěl na sobě zlepšit a víš, že je to v tvých silách. A jestli si se v něčem zlepšil, zhodnoť až za rok, dřív ne. A takhle budeš postupně, průbežně a dosažitelně pracovat na nejlepší verzi sebe samého.
Když budeš spokojený sám se sebou a se svým životem, začneš vyzařovat a působit jinak - sebejistě, klidně…protože budeš sebejistý a klidný. A to ženy na mužích přitahuje.
( Justin a další borci by řekli, že jsou to peníze, ale ne e…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elielieliii
6.9.25 04:15

Wow! To je super, že na sobě pracuješ. Tedy nerada používám slovo „práce“ v daném kontextu…take it easy, uvolni se, i u toho osobnostního tunningu. Hlavně u cvičení vydrž, vylaď si i stravu a držení těla ať je Ti fajn, ať se máš dobře, ať je dobře. A můj dojem je, že na sebe moc tlačíš. I na ten vztah tlačíš. Na posun v komunikaci také tlačíš. Není nutné nic lámat přes koleno a brát věci polárně…buď a nebo…příklad ten večírek..vždyť se nic neděje, a že nebudeš lev salonů je jisté, ale to nebrání v postupném zkoušení a po krůčcích small talku, korzování, poznání nových lidí, uvolněném představování se. Zkus to po krůčcích, nacvič si to s tím psychologem. A hlavně take it easy. Btw. večírky jsou otravné pro spoustu z nás, dobrovolně-povinná účast ;)
A jestli prozradíš- máš kamaráda, dobrého kamaráda? Tipuji, že v pracovní oblasti jsi spokojený a daří se Ti- ano? Máš nějaký koníček, vášeň, něco co způsobuje radost?

• Citovat
  • Upravit
2789
6.9.25 05:35

Je fajn že na sobě chceš pracovat a pracuješ. Sice nemáš moc času, ale máš peníze. Tak je dobře investuj a najdi si někoho kdo ti třeba 2× týdne bratra pohlídat a ty budeš vědět že máš ty dny volno. Dej si nějaký váhový cíl a zajdi si někam kde ti poradí s vhodným oblečením. Dělá to zázraky. Příjemný parfém v decentním množství. Osvoj si etiketu at pak netápeš.
Teď jsi sice trochu buřtík, ale jinak jsi celkem partie. Svobodný, bezpečný, pracující co chce založit rodinu. Navíc skoro 2 VŠ, hezký příjem. O těch přijatých žádné neříkej, prostě je to minulost. Ani o počtu partnerem. Prostě na to řekni o tomto gentleman nemluvi a hotovo. Dostan se do bodu kdy budeš vypadat dobře, budeš hezky oblečený a věřím že se budeš cítit líp a budeš sebevedomejsi. A až pozves holku do kina, na oběd atd, tak to zaplať. Žádný napůl. Že se starat o bratra je chvályhodné, ale má rodiče, kteří se mají starat. Nevíme kolik mu je, ale takto to nepůjde donekonečna. Zkus během hubnutí řešit i to. Od rodičů je dost nefér že si žijí někde v klidu (pokud žijí?) a ty se musíš starat. Kazdopadne držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.9.25 14:03
@Elielieliii píše: Více

Ahoj, omlouvám se za to, že odpovídám až teď, ale jsem docela v jednom kole :).
No samozřejmě se snažím nelámat to přes koleno, ale ono se to bohužel nedělá snadno.
Někdo tu psal, že třeba některým by muž bez zkušeností ve věku po 30 nevadil, jenže když jsem kolem sebe viděl zamilované páry, logicky jsem si pořád říkal, co je se mnou špatně a chtěl jsem mít alespoň nějakou zkušenost.

Jinak ta akce, na které jsem byl byla taková panelová diskuse a během toho byly samozřejmě přestávky, kdy se spolu ostatní bavili, ale já ne. Kamarádů moc nemám. Co se týče pracovní oblasti, tak si myslím, že by to mohlo být i lepší, ale to je nejspíš tou mojí současnou náladou. Každopádně je tu dobrý kolektiv, který bych asi jinde úplně nesehnal. Nicméně mojí největší vášní jsou samozřejmě videohry.

Ale děkuji, že zmiňuješ psychologa. Potřeboval bych s tím poradit. I třeba od ostatních, pokud by mi řekli svůj názor. K psychologovi chodím zatím týden a po dvou úvodních sezeních jsme již přešli k samotné terapii. Bohužel jsem tedy vzal prvního psychologa, na kterého jsem na webu narazil a zjistil jsem, že on se věnuje psychoanalytické terapii, která je založena na Freudovi. Pátráním na internetu jsem zjistil, že je to sice na některé problémy dobrá terapie, jenže velmi dlouhá vyžadující cca tak 100 sezení a zaměřená spíše na zpracování minulých zážitků než na osvojování si social skills, zvýšení sebevědomí atd. Navíc je velmi intenzivní (2 x do týdne), což by mi nevadilo, ale za každé to sezení zaplatím nemalou částku. Jak jsem již říkal tak vydělám slušné peníze, ale zase nejsem Rotschild a měsíčně mě ta terapie vyjde asi na 12 tis. Kč. Nerad bych dával tolik peněz a pak zjistil, že mi to vlastně vůbec nepomohlo. :roll:

K čemu se ale chci dostat je to, jestli nemám tohoto terapeuta vyměnit za někoho, kdo se specializuje na KBT. Podle mě je totiž hlavně důležité, abych si více osvojil sociální dovednosti a posílil sebevědomí v téhle oblasti. Myslím, že už jsem tu psal o svém podezření na autismus, a když jsem hledal na internetu, tak je pro autisty spíše doporučována právě KBT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.9.25 14:16
@K. Rocánková píše: Více

Ahoj. Jo cvičení mi určitě pomáhá fyzicky, i co se týče nálady. Trochu obtížnější je vyvážit tu stravu. Chce to opravdu jen nastavit si ty cíle. Jinak rodiče žijí no, ale v podstatě si dělají svoje, a že se o bratra starám já je pro ně v tuhle chvíli spíš už samozřejmost. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
10.9.25 14:31

Téměř všichni svatí to dělali jako ty. Nakonec skončili mučednickou smrtí a za odměnu postavili kostel, který zasvětili jejich jménu.
Co moc pozitivní není, že v tom kostele bude nějaký tvůj ostatek. Takže ani po smrti nenalezneš pokoje, tvoji kostru rozeberou do kostelů.

Tolik chmurné vyhlídky.

Když omezíš hraní, zapojíš se nějakou dobu do toho fóra, zvolíš třeba i nějaké jiné na sociálních sítích. Nepochybně si nějaké sociální dovednosti osvojíš.

Na tvém místě bych si spíš dával pozor - nesmělý, zajištěný. Amatérské zlatokopky po tobě půjdou jak slepice po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
10.9.25 14:42

@Mr. Wolf už jsi někdy zkoušel s někým řešit své problémy a tzv se vypovídat?
Psychologové jednáji dle tabulek, s každým stejně. Já si ale myslím, že každý člověk je jiný a proto by tabulky vůbec neměly v tomto směru existovat. Každý potřebuje individuální přístup.
Psychologovi na tobě jako člověku bohužel nezáleží, tomu jde jen o tvé peníze. A ve finále ti může ještě radit špatně nedej bože s tebou může i manipulovat..
Dnes rozhodně žádným orgánům nevěřím, že jednají v prospěch lidí. Ale to je jen můj subjektivní názor který je však tak pevný (zkušenosti, názory všech lidí kteří si tím rovněž prochází anebo prošli)..) že mi ho nikdo nevezme ani kdyby chtěl

Příspěvek upraven 11.09.25 v 03:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.9.25 18:43
@Josef_t píše: Více

Tak aspoň nějaká odměna po smrti :mrgreen: Akorát s těmi ostatky je to pro mě, jako pro člověka milujícího klid trochu problém.

Pozor si určitě dávat musím, to je jasné. Co se týče těch sociálních dovedností, chodím na jeden chat už nějakou dobu. Jsou tam fajn lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
11.9.25 00:12

Tak skvěle. I když se to nezdá, milenky už tu budou obsazené, ale těch svobodných a vdavekchtivých je tu plno. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.9.25 03:13

@Josef_ty jsi opravdu sexuální deviant :zed: řve oblíbené téma je sex, seznamky a délka penisu..
Tvé životní priority jsou k pláči a vůbec nezávidím. Chce to více moudrosti a nevěřit hned všem informacím jaké se kolem tebe jen sustnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
14.9.25 22:48

Tak v tomhle článku se poznávám: https://denikn.cz/…sebeprijeti/

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.9.25 12:03

Ahoj. Teď jsem byl nemocný, ale už je to dobrý. Tak chci jen napsat novinky, pokud to ještě někoho bude zajímat. V pátek jsem byl u psychiatra a docela fajn paní doktorka. Shodli jsme se na tom, že mě hodně ubíjí ta situace, ve které se nacházím. Že mi tedy samozřejmě dá prášky, které mě trochu „nakopnou“, ale doporučuje mi zároveň chodit na terapie. Prášky zatím beru druhý den, tak uvidíme.

Jinak současnou terapii jsem ukončil, protože mi nevyhovovala a budu hledat jinou (viz co jsem psal výše).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
16.9.25 17:00

Tak jsem dámy a pánové zkusil pozvat tu kolegyni, o které jsem psal, na kávu a bohužel jsem byl odmítnut, protože napsala, že má přítele. Když jsem jí napsal, že se omlouvám a chápu to a nechtěl se jí dotknout, tak napsala, že je to úplně v pořádku a že ji to strašně potěšilo.

Každopádně to nemění nic na faktu, že se cítím naprosto mizerně a mám chuť si to jít hodit. Spousta lidí by nad tím asi mávla rukou, ale já opravdu nejspíše budu přecitlivělý (viz ten odkaz na článek). Takhle je to totiž se mnou pořád - když už se odhodlám, tak je to tzv. s křížkem po funuse.

Cítím se fakt blbě a doufám, že ty prášky rychle zaberou. Fakt si říkám, proč jsem se proboha musel narodit zrovna takhle a ne jako někdo jiný. Každý takovýto pokus mi vždy bolestně připomene, že mě zkrátka asi není láska souzena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
16.9.25 17:14

Boha jeho… Jo, fakt jsi přecitlivělý a mentálně a emočně tak o přinejmenším 15 let pozadu, pokud tě sebere i tohle. Šance že je baba nezadaná je asi tak 50%, spíš menší, s tím jsi snad musel počítat. Představ si, že málokomu spadl vztah do klína a lidé za sebou obvykle mají hodně pokusů a omylů, a ani ty nejsi ta exkluzivní výjimka. Jako kdyby ti nějak dala najevo, že ji obtěžuješ a co si o sobě myslíš, tak tu ztrátu sebedůvěry pochopím víc, ale když ti to ještě napíše tak hezky… Prohrávat a nedostat hned to co chceme se učí děcka na prvním stupni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31246
16.9.25 17:19
@Anonymní píše: Více

Zas mu nemaz med kolem huby… vetsine ženským jde i o vzhled. Ja uz dostal tolikrat kosem kvuli vzhledu :D. Ovsem další atraktivní vlastnosti je sebevědomí, z kterého zakladatel moc těžit nebude a na tom už může zapracovat a nějakou urvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí