Muž závislý na ženě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10905
2.6.15 11:44

„Nemám zájem o krátkodobé vztahy na zkoušku, než s někým začnu být, chci si být jistá, že s růžovými brýlemi neignoruju nějaký signál, nějaké varování ve smyslu rychle pryč“

Tak na začátku vztahu se vždycky zkouší, jestli to půjde nebo ne, ne? :think:
Jak je to doopravdy ti nikdo přes net neřekne (možná ani naživo) - může to být příživník, může to být normální člověk trochu „blbý na peníze“.

Ono z jistého úhlu pohledu si můj muž taky „platí hypotéku ze svého“ - tedy jde mu z účtu. Ovšem hospodaříme společně, takže je fuk, z které strany hromádky se odkrajuje na hypo a z které na jídlo a oblečení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
2.6.15 18:46
@Anonymní píše:
@Fassatka je mi s ním fajn, připadá mi hodnej. No prý měl dluhy a exekuce z podnikání ale teď se vzchopil a našel si super práci, dělá obchodního zástupce u firmy cododává kuchyňský zařízení do restaurací a je úspěšnej. Byli jsme několikrát večer si sednout i s lidma z jeho firmy a co říká je pravda, teda o tý práci. Má takovou maličkou garsonku v nájmu, prý doteďka splácel ty dluhy z podnikání. Jinak za mě platí všude, lakomej není, i malé kupuje dárky. No říká, že ona ty dluhy měla jen jako záminku, protože se s ním rozešla vlastně ve chvíli, kdy se mu začalo dařit a má skoro vše splacené.
Já mám fakt asi růžový brýle, potřebuju nezaujatý pohled.

A to je právě ted to hlavní. Je ti s ním dobře, je hodný na tebe i dceru, pracuje, vydělává, má bydlení. A dál uvidíš… vždyt se přece ještě neberete :) Nevidím nic zvláštního na tom, když je muž oproti své partnerce nemajetný, nebo vydělává méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí