Může žena milovat dva muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4000
17.12.15 10:52
@jjelena píše: …sáhni si i ty do svědomí, jestli si vždy každýmu řekla krutou a celou pravdu

Asi tak, nikdy jsem neudržovala nikoho úmyslně v nevědomosti, která mu ubližuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
17.12.15 10:57
@minoe píše:
Záleží jak to podáš - nemusíš nutně říci: jsi totálně blbá - ten tvůj spí s jinýma..

Tak takhle by to snad empatický člověk neřekl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
17.12.15 10:59
@minoe píše:
Asi tak, nikdy jsem neudržovala nikoho úmyslně v nevědomosti, která mu ubližuje..

Upřímně nemá ráda soudy typu"… já nikdy…" Tato formulace mi přijde hodně nedůvěryhodná

• Citovat
  • Upravit
3977
17.12.15 11:00
@jjelena píše:
Tak takhle by to snad empatický člověk neřekl :nevim:

To je úplně jedno, jak to rekneš. Vždycky to je moribundus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.12.15 11:05
@jjelena píše:
Upřímně nemá ráda soudy typu"… já nikdy…" Tato formulace mi přijde hodně nedůvěryhodná

Já to mám taky tak, ale jen v případě formulace: nikdy bych..
Formulace nikdy jsem.. uvádí fakta z minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.12.15 11:12
@jipo píše:
To je úplně jedno, jak to rekneš…

Pane, možná mezi muži..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
17.12.15 11:18
@jipo píše:
To je úplně jedno, jak to rekneš. Vždycky to je moribundus.

Však jsem psala, že je to těžký

• Citovat
  • Upravit
4000
17.12.15 11:26
@jjelena píše:
Však jsem psala, že je to těžký

Tak od opravdových přátel se očekává, že ti nebudu nic nalhávat, byť to je těžké, ne?

Kdyby jsi byla na jejím místě tak by jsi chtěla, aby ti kamarádka to zatajovala? Nezlobila by ses pak na ni, že ti nic neřekla? Jak by ses cítila, kdyby jsi po několika letech nevědomosti otěhotněla s tím mužem, o kterém znali pravdu jiní a jen ty ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.12.15 11:44
@jjelena píše: ..Stejně nebude chtít uvěřit…

To máš pravdu, často je tomu tak, že lidé snadněji uvěří tomu, co je pro ně více pozitivní viz. názorný příklad:

https://www.youtube.com/watch?…

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.12.15 12:07
@Inaris píše:
My jí právě nic nenalháváme, protože ona nepochybuje.

Nechat někoho úmyslně v nevědomosti je podobné tomu, když mu něco úmyslně nalháváš..

Víš, ono to má hodně společného s tím jaký máte spolu vztah. Představ si, že máš kamarádku, která se nestará o své vlasy a přejídá se.. tato tvoje kamarádka je spokojena s životem a nepochybuje, že je krásná. Ty jako její kamarádka můžeš buď:

1. Nechat ji v nevědomosti - vždyť je spokojená.

Nebo:

1. Vzít ji ke kadeřníkovi a nechat ji například sestavit vhodný jídelníček.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.12.15 12:11
@Inaris píše:
Rozumíš tomu?

Ano, rozumím ti, že jsi vyhodnotila, že pro ni je nejlepší to tak nechat být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
17.12.15 12:12
@minoe píše:
Tak od opravdových přátel se očekává, že ti nebudu nic nalhávat, byť to je těžké, ne?Kdyby jsi byla na jejím místě tak by jsi chtěla, aby ti kamarádka to zatajovala? Nezlobila by ses pak na ni, že ti nic neřekla? Jak by ses cítila, kdyby jsi po několika letech nevědomosti otěhotněla s tím mužem, o kterém znali pravdu jiní a jen ty ne?

Já přece neřekla, že bych mlčela, ale jen že je to těžký

• Citovat
  • Upravit
4000
17.12.15 12:37
@Inaris píše:
Ano, právě proto, že ji mám ráda.
Nemysli si, že mě kolikrát nesvrběl jazyk. Ale zhodnotila jsem všecky aspekty :) a nechávám to osudu.

Já ti to věřím..

Chci se tě zeptat, máš děti? Stává se, že rodiče ví co je pro jejich děti nejlepší - dáš jim například na snídani ovoce, protože víš, že má spoustu vitamínů (nedáš jim vybrat mezi bůčkem a ovocem). Jenže jak jsou děti starší tak už sami poznají, co je pro ně nejlepší a především díky tomu, že jsou starší tak mají větší volbu (nejsou omezeni jen tvým výběrem ovoce). No a když to převedeme do roviny tvé kamarádky a tebe tak by možná stálo za otázku jestli ona by svůj život nechtěla změnit, kdyby to věděla - teď to neví a je jí odepřena volba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
17.12.15 12:58
@minoe píše:
Já ti to věřím..Chci se tě zeptat, máš děti? Stává se, že rodiče ví co je pro jejich děti nejlepší - dáš jim například na snídani ovoce, protože víš, že má spoustu vitamínů (nedáš jim vybrat mezi bůčkem a ovocem). Jenže jak jsou děti starší tak už sami poznají, co je pro ně nejlepší a především díky tomu, že jsou starší tak mají větší volbu (nejsou omezeni jen tvým výběrem ovoce). No a když to převedeme do roviny tvé kamarádky a tebe tak by možná stálo za otázku jestli ona by svůj život nechtěla změnit, kdyby to věděla - teď to neví a je jí odepřena volba..

Kamarádka je dospělá. Mě nějaká slepice, nebo blbec, přijít s tím, že ví, že moje ženská něco. Nestíhali by utíkat. Co se má do nás kdo co montovat? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.12.15 13:02
@Honza 12 píše:
Co se má do nás kdo co montovat? 8)

Nevyslechneš ani na své rodiče? Kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí