Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano, jmenuje se to Polyamory
Ano, jmenuje se to Polyamory
@Anonymní píše:
Husty, fakt je to moje
To uz je 9 let stara diskuze?![]()
Jsi zakladatelka?
a jak to dopadlo? ![]()
@Anonymní píše:
Byla jsem i u několika drsných telefonátů a četla některé jejich komunikace, takže to není jen jeho tvrzení. Jestli se rozvede nebo ne je ve hvězdách, ale bydlení už si hledá.
Ať tak nebo tak. Zůstávám i nadále s přítelem. Měla bych to s milencem ukončit, ale zatím toho nejsem schopná. Pokud jde o to, čí to dítě bude nebo nebude tak v tom budu mít jistotu.
Uvidíš časem. A dítě by bylo koho?
@Anonymní píše:
Ano, jmenuje se to Polyamoryhttps://www.blesk.cz/…lyamory.html
Tak na Polyamory je hlavně potřeba otevřený vztah, to znamená, domluvit se s partnerem, který s tím souhlasí, což tady není.
A proč anonym na každé prdnutí? ![]()
@Anonymní píše:
Byla jsem i u několika drsných telefonátů a četla některé jejich komunikace, takže to není jen jeho tvrzení. Jestli se rozvede nebo ne je ve hvězdách, ale bydlení už si hledá.
Ať tak nebo tak. Zůstávám i nadále s přítelem. Měla bych to s milencem ukončit, ale zatím toho nejsem schopná. Pokud jde o to, čí to dítě bude nebo nebude tak v tom budu mít jistotu.
Pozor pak na mstivé manželky, některé i kontaktují partnera milenky, zvýšila bych opatrnost, abys pak neměla milence doma a jeho děti ve střídavce a exmanželka konečně relax… ![]()
@Anonymní píše:
Přidám také své dilema. Mám už spoustu let přítele se kterým se už dlouho snažíme o mimčo. Měli jsme nějaké krize, ale nikdy né nějak vážné. Vždycky jsme je vyřešili. Pořád ho miluji a nedovedla jse si svůj život představit bez něho. Asi před půl rokem jsme si po jedné firemní akci začali dopisovat s jedním kolegou. Přitažlivost tam byla od začátku, ale jeho pozváním na kafe jsem se dlouho vyhýbala. Je ženatý a má dvě děti. To druhé je hodně maličké, ale není už dlouho šťastný a jeho žena je spíš jako bachař. Neustále ho kontroluje, nikam nesmí, je na něho opravdu hodně sprostá a už ho i několikrát napadla. Dokonce mu řekla, že je s ním jen kvůli penězům a že je z něho stejně dostane i když se rozvedou. Teď si dala dokonce i profil na seznamku a na svatbě kamarádky šla chytat i kytici (to už mi hlava nebere). Pak jsme ale na to kafe šli, pak se párkrát sešli a nakonec to z pusy přešlo v milenecký vztah. Je hrozně pozorný, něžný, vášnivý a prostě vše nej. Našla jsem u něho to co mi doma už léta chybělo. Od začátku jsme ani jeden druhému nic neslibovali. Teď je to tak, že by chtěl být se mnou a já s ním vlastně asi taky, ale nedokážu odejít. Je to takový zvláštní vztah, protože mě podporuje i v tom, abych se dočkala vytouženého mimča. Říká, že chce abych byla šťastná. Nevím co bude dál a bojím se toho, že až od manželky odejde tak mi to zamotá hlavu ještě víc. Zatím tomu necháváme volný průběh, ale pořád přemýšlím co bude dál. Pochybuji, že mi někdo poradí, chtěla jsem si asi jen tak postěžovat, protože to nemůžu nikomu říct. Čekám spíš jen odsouzení, ale nenamáhejte se - vím to.
On od ní neodejde
A ty vlastně taky píšeš, že nedokážež odejít, takže to pravděpodobně nebude taková láska. Zůstaňte raději i nadále milenci a nic nekomplikujte, časem ti spadnou ty růžové brýle a budeš ráda za to, co máš doma. Ono mít milence je fajn a vzrušující, ale když by jsi s ním pak měla žít, tak už by to tak růžové nebylo, najednou by jsi zjistila, že je to taky jen člověk, co má své chyby a zase by přišel nějaký jiný pan vášnivý a neokoukaný, co ti ve všem rozumí, ale zase jen do té doby, než by jste spolu začali žít..A tak pořád dokola… ![]()
Tak to je jako u mě můžu milovat 2 ženy.
Odpověď podle studii říká že je to možné u měto je tak že mě žena podvedla a já jsem k ní ztratil důvěru nevím co s tím tak že vztah spíše mám tě rád no do Lucky jsem se zamiloval po 5 letech kdy jsem byl vždy věrný jsem katolík žena taky i přesto porušila přikazaní.
No a já taky ale až po té co jsem zjistil že ze mě žena udělala 100% vola.
@jirka00077 píše:
Tak to je jako u mě můžu milovat 2 ženy.
Odpověď podle studii říká že je to možné u měto je tak že mě žena podvedla a já jsem k ní ztratil důvěru nevím co s tím tak že vztah spíše mám tě rád no do Lucky jsem se zamiloval po 5 letech kdy jsem byl vždy věrný jsem katolík žena taky i přesto porušila přikazaní.
No a já taky ale až po té co jsem zjistil že ze mě žena udělala 100% vola.
Jirko, kontrolní otázka, máš dostudovanou aspoň základku?