Může žena milovat dva muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
21.8.16 12:57

No není to úplně pravda. Jednou jsem se neudržel a když už mě manželka podvádí, tak jsem si řekl, že to třeba chce trošku tvrději. Sotva jsem se jí dotknul a byla z toho scéna. Sexu máme se ženou málo (a rozhodně to není moje vina), ale máme ho. Jen tenkrát z toho udělala vědu a pak kamarádkám vypravovala, jaký jsem prase atd. A to opravdu k ničemu nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.11.16 13:45
@Anonymní píše:
Nevím jak přesně začít a jakou tady hledám radu, možná se jen potřebuji vypovídat. Potkalo mě to, co jsem myslela, že se mi nikdy nikdy nestane. Jsem šťastně vdaná, manžela opravdu miluji, i když samozřejmě po těch letech co jsme spolu máme už trošku jiný vztah, než na počátku. Láska tady je, ale to vzrušení a ta zamilovanost už ne. Před nějakou dobou jsem potkala někoho, kdo mi doslova učaroval. Od prvního pohledu jsem tušila, že to bude průser. Větší průser byl, že on to měl stejně. Trvá to už pár let a já už si na to vše pomalu zvykla, ale stejně si uvědomuji, že to není správné. Že to může prasknout a ani si nechci představit ty následky. Můj vztah s milencem taky prošel už nějakým vývojem, v počátcích jsme neustále zkoušeli to ukončit, teď už je to takové… no já nevím, hezké, ale už taky jiné. To napětí a vzrušení a zamilovanost tam je stále. Jen se bojím, že to pomalu dochází do stádia, kdy bude nutné to skončit, nebo s tím něco udělat. A já nevím, jak na to. Nemám sílu to s ním skončit.
Copak může žena milovat dva chlapy najednou? :zed: Chvílemi mi můj milenec strašně moc chybí. A pak mám na něj vztek. Chvílemi si říkám, že není můj a že mi to tedy může být vše úplně jedno
:D ahojky, jsem dva roky vdana, nemame spolu vlastni deti, a neco mi v nasem vztahu chyby.Dala jsem se dohromady s byvalim, jednou jsem u neho byla, bylo to zuzo, ale k nicemu nedoslo, ze strachu, z moji strany, dala jsem mu pak najevo, ze me vse mrzi, a ze to ukoncuji, ale kazdou chvili jsem ho otravovala, ma tri deti, je rozvedeny, a chtel by, abych odesla od manzela, vzal by me se vsim vsudy, mam svuj klid, a nevim jak to vyresit, jsem s milencem, nebo byla jsem s nim moc stastna, nevim, asi je to osud, chtela bych s nim byt, vidat se, ale ted uz mi nebere telefon, ani nepise, zkratka dobre to uplne ukoncil, a me to moc mrzi,moc.Moje deti, ktere jsou uz vetsi, mi vetsinou rikali, mami ne, tady bychom byt nechteli.Oni to jednou poznaji sami.Jak dal nevim, nejradsi bych mu zavolala, ale tusim na 10000000000%,ze mi to nezvedne.Tak asi takle, a jeste jedna drobnost, vzdy jsem za vsechny vsechno tahla ja, i tomuhle manzelovi jsem davala penize na rozvod, a jsme spol. v insolvenci, ale onen milenec mu rekl, ze si na muj dluh veme pujcku, a vse mi zaplati. Tohle pro me nikdo nikdy neudelal, a ja zahodila sanci. :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.11.16 13:33

Trošku tohle nechápu…kdo je vlastně ten milenec!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.3.19 15:37

tak to opravdu nevím ale jsem si jistý že žena milovat dva muže nemůže oduvodnění je prosté když si s milencem na manžela rozhodně nemyslíš a když si s manželem tak na milence myslíš nebo ne.Ono asi by to bylo možné kdyby oba měli stejné výhody tím myslím to že milenec o manželovi ví ale manžel ne tak,že milovat znamená neubližovat a v tomhle případě ubližuješ manželovi a divím se že to na tobě manžel nepozná.Stejně dojde na to že se budeš muset rozhodnout a nebo ještě horší že to praskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.19 23:28

Smutná holka

Dobrý večer, všem. Jsem šílené nešťastná :( mám čtyři roky vztah se svým přítelem. Kterého moc miluju.. Jenže tam je ale… Už mi hodně ublížil… Často mi lhal.. Když se opil byl agresivní… Nadával mi.. A jednou i na mě skoro natáh.. Co mě na něm taky hodně bolí, je že se nezastane před jeho rodinou a přáteli.. Hlavně před jeho mámou co nám dělá zle a i jeho babička… Ale máma extra. Když byla opilá řekla že mě i nenávidí atd… A nikdy jsme si nic neudělali… :cry: :( Můj přítel mě i podvedl… A jsem zmatená prostě.. Někdy ne úžasný a někdy je agresivní, a necitlivý… Ignoruje mě když někam jdeme atd… :( a abych se dostala k tomu druhému… Jsem zamilovaná do jiného.. Kterého jsem náhodou potkala na festivalu.. A učaroval mě jak mluvil, jak se smál, jeho oči, vlasy, rozumně mluvil, podobný zájmy.. A nikdy bych nepovedla.. Vím že takové věci nedělám… Ale z čista jasna mě druhý den políbil… A já to nevydržela… :( zustali jsme u líbání a obymani… Ale nemohu zapomenout… :( a evidentně jsem mu moc ublížila.. Protože jsme od sebe daleko… A mám přítele.. Nechce se mnou mluvit… Teď :( snad brzo bude.. Nevím co dělat… Cítím tak špinavě… :( a bolí to… A on mi moc chybí a přítele taky miluju… Nečekala jsem že něco takového zažiji.. A to se mám se svým přítelem stěhovat do svého.. A nevím co dělat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.6.19 00:03
@Positivegirl píše:
Dobrý večer, všem. Jsem šílené nešťastná :( mám čtyři roky vztah se svým přítelem. Kterého moc miluju.. Jenže tam je ale… Už mi hodně ublížil… Často mi lhal.. Když se opil byl agresivní… Nadával mi.. A jednou i na mě skoro natáh.. Co mě na něm taky hodně bolí, je že se nezastane před jeho rodinou a přáteli.. Hlavně před jeho mámou co nám dělá zle a i jeho babička… Ale máma extra. Když byla opilá řekla že mě i nenávidí atd… A nikdy jsme si nic neudělali… :cry: :( Můj přítel mě i podvedl… A jsem zmatená prostě.. Někdy ne úžasný a někdy je agresivní, a necitlivý… Ignoruje mě když někam jdeme atd… :( a abych se dostala k tomu druhému… Jsem zamilovaná do jiného.. Kterého jsem náhodou potkala na festivalu.. A učaroval mě jak mluvil, jak se smál, jeho oči, vlasy, rozumně mluvil, podobný zájmy.. A nikdy bych nepovedla.. Vím že takové věci nedělám… Ale z čista jasna mě druhý den políbil… A já to nevydržela… :( zustali jsme u líbání a obymani… Ale nemohu zapomenout… :( a evidentně jsem mu moc ublížila.. Protože jsme od sebe daleko… A mám přítele.. Nechce se mnou mluvit… Teď :( snad brzo bude.. Nevím co dělat… Cítím tak špinavě… :( a bolí to… A on mi moc chybí a přítele taky miluju… Nečekala jsem že něco takového zažiji.. A to se mám se svým přítelem stěhovat do svého.. A nevím co dělat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Já myslím, že je to úplně jasné, co máš dělat: Odstěhovat se s přítelem do nového, nechat se jím ponižovat, nadávat a případně si nechat i jednu natáhnout a současně být nešťastně zamilovaná do toho, co je momentálně vzdálený.

Tedy nevím, kolik je ti let a jestli jsi normální. Ale možná že „normální“ je to u tebe takto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.6.19 09:44

Nemiluješ ani jednoho - s jedním jsi v patologickém závislém vztahu, druhý se ti prostě líbil a přitahoval tě. Možná ses zamilovala. Ale láska je to, co zůstane poté, co dojdou hormony zamilovanosti.

Pokud to chceš řešit tak, aby si byla spokojená a v méně zraňujícím vztahu, tak zamilování se do druhého ber budíček z toho, v jak nesmyslném vztahu jsi ochotná zůstávat, s prvním se rozejdi.

Posléze se trošku věnuj sobě - zejména vlastnímu sebepřijetí a sebeúctě, aby ses posléze nezamilovala znovu do podobně porouchaného výtečníka. Pokud si člověk váží sebe sama, tak prostě tomu druhému hned na začátku nedovolí, aby se k němu choval jako ke kusu hadru. A tedy porouchaní lidé, co mají potřebu si hojit svoje rány tím, že ubližují svým nejbližíšm se nedávají dohromady s lidmi, co už si nějakou sebedůvěru vypěstovali - právě proto, že by jim nedovolili nechat si ubližovat.

Jestli se na to chceš podívat víc, tak třeba tahle knížka to popisuje dost jasně https://obchod.portal.cz/…isle-vztahy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.19 15:39

Přidám také své dilema. Mám už spoustu let přítele se kterým se už dlouho snažíme o mimčo. Měli jsme nějaké krize, ale nikdy né nějak vážné. Vždycky jsme je vyřešili. Pořád ho miluji a nedovedla jse si svůj život představit bez něho. Asi před půl rokem jsme si po jedné firemní akci začali dopisovat s jedním kolegou. Přitažlivost tam byla od začátku, ale jeho pozváním na kafe jsem se dlouho vyhýbala. Je ženatý a má dvě děti. To druhé je hodně maličké, ale není už dlouho šťastný a jeho žena je spíš jako bachař. Neustále ho kontroluje, nikam nesmí, je na něho opravdu hodně sprostá a už ho i několikrát napadla. Dokonce mu řekla, že je s ním jen kvůli penězům a že je z něho stejně dostane i když se rozvedou. Teď si dala dokonce i profil na seznamku a na svatbě kamarádky šla chytat i kytici (to už mi hlava nebere). Pak jsme ale na to kafe šli, pak se párkrát sešli a nakonec to z pusy přešlo v milenecký vztah. Je hrozně pozorný, něžný, vášnivý a prostě vše nej. Našla jsem u něho to co mi doma už léta chybělo. Od začátku jsme ani jeden druhému nic neslibovali. Teď je to tak, že by chtěl být se mnou a já s ním vlastně asi taky, ale nedokážu odejít. Je to takový zvláštní vztah, protože mě podporuje i v tom, abych se dočkala vytouženého mimča. Říká, že chce abych byla šťastná. Nevím co bude dál a bojím se toho, že až od manželky odejde tak mi to zamotá hlavu ještě víc. Zatím tomu necháváme volný průběh, ale pořád přemýšlím co bude dál. Pochybuji, že mi někdo poradí, chtěla jsem si asi jen tak postěžovat, protože to nemůžu nikomu říct. Čekám spíš jen odsouzení, ale nenamáhejte se - vím to.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
2.9.19 15:45

Manželka mu nerozumí a je na něj ošklivá. To je ta nejstarší a nejobehranější hláška.

Máš to jen od něj, že?

Nerozvede se.

Ty se rozejdi, rozhodně si nepořizujte dítě, ten vztah už prostě odumřel a čím víc na něm budeš lpět, tím víc si budete vzájemně ubližovat.

Na současného milence se neupínej, spíš si začni dělat pořádek v hlavě - když se ti to povede, tak je vcelku jisté, že pak se ti podaří všimnout si a zaujmout někoho použitelnějšího pro život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.9.19 15:48
@Anonymní píše:
Přidám také své dilema. Mám už spoustu let přítele se kterým se už dlouho snažíme o mimčo. Měli jsme nějaké krize, ale nikdy né nějak vážné. Vždycky jsme je vyřešili. Pořád ho miluji a nedovedla jse si svůj život představit bez něho. Asi před půl rokem jsme si po jedné firemní akci začali dopisovat s jedním kolegou. Přitažlivost tam byla od začátku, ale jeho pozváním na kafe jsem se dlouho vyhýbala. Je ženatý a má dvě děti. To druhé je hodně maličké, ale není už dlouho šťastný a jeho žena je spíš jako bachař. Neustále ho kontroluje, nikam nesmí, je na něho opravdu hodně sprostá a už ho i několikrát napadla. Dokonce mu řekla, že je s ním jen kvůli penězům a že je z něho stejně dostane i když se rozvedou. Teď si dala dokonce i profil na seznamku a na svatbě kamarádky šla chytat i kytici (to už mi hlava nebere). Pak jsme ale na to kafe šli, pak se párkrát sešli a nakonec to z pusy přešlo v milenecký vztah. Je hrozně pozorný, něžný, vášnivý a prostě vše nej. Našla jsem u něho to co mi doma už léta chybělo. Od začátku jsme ani jeden druhému nic neslibovali. Teď je to tak, že by chtěl být se mnou a já s ním vlastně asi taky, ale nedokážu odejít. Je to takový zvláštní vztah, protože mě podporuje i v tom, abych se dočkala vytouženého mimča. Říká, že chce abych byla šťastná. Nevím co bude dál a bojím se toho, že až od manželky odejde tak mi to zamotá hlavu ještě víc. Zatím tomu necháváme volný průběh, ale pořád přemýšlím co bude dál. Pochybuji, že mi někdo poradí, chtěla jsem si asi jen tak postěžovat, protože to nemůžu nikomu říct. Čekám spíš jen odsouzení, ale nenamáhejte se - vím to.

já bych zaveršoval, co mě tak po dnešku napadá…nedošukaný frndičky si rády nasazujou růžový brejličky :kytka:

a jen dotázek, s aktuálním přítelem se stále snažíte o miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
2.9.19 16:17
@Ou píše:
Manželka mu nerozumí a je na něj ošklivá. To je ta nejstarší a nejobehranější hláška.

Máš to jen od něj, že?

Nerozvede se.

Ty se rozejdi, rozhodně si nepořizujte dítě, ten vztah už prostě odumřel a čím víc na něm budeš lpět, tím víc si budete vzájemně ubližovat.

Na současného milence se neupínej, spíš si začni dělat pořádek v hlavě - když se ti to povede, tak je vcelku jisté, že pak se ti podaří všimnout si a zaujmout někoho použitelnějšího pro život.

Naprosto souhlasím. Zakladatelko, lepší odpověď nedostaneš, ačkoliv mam pocit, že jsi tohle nechtěla slyšet a budeš to tím pádem ignorovat.

Mimochodem, jak jsi zmínila, že u milence jsi našla všechno, co ti u současného partnera chybělo… Tak bacha aby ti po případném rozchodu s partnerem nedošlo, že milenci chybí něco, cos u partnera považovala za samozřejmost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
2.9.19 16:45
@pohledzdruhestrany píše:
já bych zaveršoval, co mě tak po dnešku napadá…nedošukaný frndičky si rády nasazujou růžový brejličky :kytka:a jen dotázek, s aktuálním přítelem se stále snažíte o miminko?

Jak to tady bývá tak určitě souloži s oběma bez ochrany. A za chvíli tu bude dotaz Jsem těhotná a nevím, či je mimisek, poraďte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.9.19 16:48
@karkarka píše:
Jak to tady bývá tak určitě souloži s oběma bez ochrany. A za chvíli tu bude dotaz Jsem těhotná a nevím, či je mimisek, poraďte…

navazuji:
kukačka? to ale byla šukačka… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
2.9.19 16:55

@pohledzdruhestrany dneska Teda jedeš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
2.9.19 17:40
@Anonymní píše:
Přidám také své dilema. Mám už spoustu let přítele se kterým se už dlouho snažíme o mimčo. Měli jsme nějaké krize, ale nikdy né nějak vážné. Vždycky jsme je vyřešili. Pořád ho miluji a nedovedla jse si svůj život představit bez něho. Asi před půl rokem jsme si po jedné firemní akci začali dopisovat s jedním kolegou. Přitažlivost tam byla od začátku, ale jeho pozváním na kafe jsem se dlouho vyhýbala. Je ženatý a má dvě děti. To druhé je hodně maličké, ale není už dlouho šťastný a jeho žena je spíš jako bachař. Neustále ho kontroluje, nikam nesmí, je na něho opravdu hodně sprostá a už ho i několikrát napadla. Dokonce mu řekla, že je s ním jen kvůli penězům a že je z něho stejně dostane i když se rozvedou. Teď si dala dokonce i profil na seznamku a na svatbě kamarádky šla chytat i kytici (to už mi hlava nebere). Pak jsme ale na to kafe šli, pak se párkrát sešli a nakonec to z pusy přešlo v milenecký vztah. Je hrozně pozorný, něžný, vášnivý a prostě vše nej. Našla jsem u něho to co mi doma už léta chybělo. Od začátku jsme ani jeden druhému nic neslibovali. Teď je to tak, že by chtěl být se mnou a já s ním vlastně asi taky, ale nedokážu odejít. Je to takový zvláštní vztah, protože mě podporuje i v tom, abych se dočkala vytouženého mimča. Říká, že chce abych byla šťastná. Nevím co bude dál a bojím se toho, že až od manželky odejde tak mi to zamotá hlavu ještě víc. Zatím tomu necháváme volný průběh, ale pořád přemýšlím co bude dál. Pochybuji, že mi někdo poradí, chtěla jsem si asi jen tak postěžovat, protože to nemůžu nikomu říct. Čekám spíš jen odsouzení, ale nenamáhejte se - vím to.

Nesoudim, ale troufám si říct: pokud si nedokážeš vybrat mezi dvěma muži, pak nemiluješ ani jednoho z nich. I když si třeba myslíš, že ano. A to samé on. Nemiluje ani tebe, ani svou ženu. Co bych na tvém místě udělala: hlavně si teď nepořizuj dítě, a rozhodni se, zda tvůj současný vztah stojí za záchranu, nebo bude lepší jít štěstí hledat jinam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky