Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mowla píše:
Tak si to přečti pořádně, takhle jsem ho nepopsla já, ale takhle o něm smýšlejí takové jako jsi ty, které ho neznají a nejsou schopny pochopit, že muž nikam nechodí.![]()
![]()
![]()
![]()
Vždyť já to pochopila tak jak tady uvádíš, že nikam nechodí, že je introvert…
@minoe píše:
Vždyť já to pochopila tak jak tady uvádíš, že nikam nechodí, že je introvert…
Introvert je, ale žádný trouba, je to velice inteligentní, chytrý chlap a já si ho neskutečně vážím. Navíc pro mě dělá první poslední.
@mowla píše:
Introvert je, ale žádný trouba, je to velice inteligentní, chytrý chlap a já si ho neskutečně vážím. Navíc pro mě dělá první poslední.
to je hezké
Jinak.. introvert = trouba na nevěry, experti na nevěry jsou spíše extroverti
@minoe píše:to je hezkéJinak.. introvert = trouba na nevěry, experti na nevěry jsou spíše extroverti
@minoe píše:to je hezkéJinak.. introvert = trouba na nevěry, experti na nevěry jsou spíše extroverti
Neznáš přísloví, tichá voda břehy mele
?
@Meha píše:
Neznáš přísloví, tichá voda břehy mele![]()
?
Introverti mají obvykle problém se seznámit s někým, moc se ani nijak na veřejnosti neprojevují, jsou plaší..
@minoe píše:
Introverti mají obvykle problém se seznámit s někým, moc se ani nijak na veřejnosti neprojevují, jsou plaší..
Vidím, že dnes nejsi ve formě, nevadí.
@Meha píše:
Vidím, že dnes nejsi ve formě, nevadí.
Ale jsem, pojď ale raději na SZ - nebudeme to dnes tady v tomto vláknu plevelit, ne?
@minoe píše:
Ale jsem, pojď ale raději na SZ - nebudeme to dnes tady v tomto vláknu plevelit, ne?
Toto vlákno se dá ještě zaplevelit? Už to vnímám jako dost volnou diskuzi o vztazích
.
@Meha píše:
Toto vlákno se dá ještě zaplevelit? Už to vnímám jako dost volnou diskuzi o vztazích.
Ale zatím se to tady nepomlátilo, tak zatím dobrý ne? ![]()
@minoe píše:
@Honza 12Nestíhám to všechno sledovat, už je to tvoje ex, ženatý jsi byl viz:
https://www.emimino.cz/…ankovani/32/
Podle mě jezdis Renaultem ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Podle mě jezdis Renaultem
Pleteš se, mám čtyřsedadlový létající koberec ![]()
Vracím se z vánočního večírku, čekám na metro. Nedočítám, uteklo mi něco? ![]()