Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@minoe píše:
Když si najde vdova přítele a ten si osvojí její dítě a vychová ho.. tak stále budeš tvrdit, to co tvrdíš?
vdova je neco jineho… pokud ma partner zajem suplovat otce, ktereho uz dite nema, pripadne o nej nejevi zajem je to jiny pripad, nez kdyz dite ma oba rodice
@Venetia píše:
vdova je neco jineho…
Ale není to jediný příklad… Další příklad může být, že muž je chronický alkoholik, žena od něj odejde a najde si slušného partnera, který má zájem plnit funkci otce dětem té ženy.. To by jsi v tom případě děti raději viděla u toho alkoholika, který byť je bio tak roli otce nezvládá? A tvrdila by jsi opět, že ten partner ženy nesupluje roli otce?
@minoe píše:
Ale není to jediný příklad… Další příklad může být, že muž je chronický alkoholik, žena od něj odejde a najde si slušného partnera, který má zájem plnit funkci otce dětem té ženy.. To by jsi v tom případě děti raději viděla u toho alkoholika, který byť je bio tak roli otce nezvládá? A tvrdila by jsi opět, že ten partner ženy nesupluje roli otce?
ja to zase tak nestuduji, protoze se mne to netyka… pisu o pripadech, kdy oba rodice jsou funkcni a konkretne ja osobne bych matku nesuplovala v zadnem pripade
@Venetia píše: .. a konkretne ja osobne bych matku nesuplovala v zadnem pripade
Ani v případě, že by jsi byla neplodná?
@minoe píše:
Ani v případě, že by jsi byla neplodná?
tak to uz mi fakt nehrozi takove uvahy ![]()
@Venetia píše:
tak to uz mi fakt nehrozi takove uvahy
Pak ti gratuluji, všechny holky to tak nemají..
@minoe píše:
Pak ti gratuluji, všechny holky to tak nemají..
Ja uz prece deti mam..a neplodna jsem taky uz dost dlouho ![]()
@Venetia píše:
Ja uz prece deti mam..a neplodna jsem taky uz dost dlouho
No, hele, dokud menstruujem, tak na to nespolehej. Ja otehotnela ve 43, a moje kamoska v 45. Tak bacha!
Mam teda takovej pocit, ze ti jeste neni pade plus.
Jinak k tematu. Samozrejme, ze novy partner supluje tatu. Takovej kluk pubertak potrebuje vedet, ze ma v rodine chlapa, jednak pevnou ruku, taky vidi, jak pracuje a tvori, maka kolem baraku, miluje mamu. Muj syn mi treba poprve ve13 letech rek, ze takhle me nikdy nevidel se smat. S jeho tatou jsem tak stastna posledni leta nebyla. Aspon syn si to nepamatuje.
@Arturie píše:
No, hele, dokud menstruujem, tak na to nespolehej. Ja otehotnela ve 43, a moje kamoska v 45. Tak bacha!
Mam teda takovej pocit, ze ti jeste neni pade plus.Jinak k tematu. Samozrejme, ze novy partner supluje tatu. Takovej kluk pubertak potrebuje vedet, ze ma v rodine chlapa, jednak pevnou ruku, taky vidi, jak pracuje a tvori, maka kolem baraku, miluje mamu. Muj syn mi treba poprve ve13 letech rek, ze takhle me nikdy nevidel se smat. S jeho tatou jsem tak stastna posledni leta nebyla. Aspon syn si to nepamatuje.
Já to. mám už dlouho naprosto jisté..jinak bych to. nepsala
@Venetia píše:
Já to. mám už dlouho naprosto jisté..jinak bych to. nepsala
Aha, tak ti svym zpusobem zavidim, kdyz to mas vyreseny.
Je fakt, ze moderni zenska uz se pry netaha s delohou, kdyz uz ji nepotrebuje. Rekla gynekolozka mame, kdyz sla tenkrat na hysterektomii.
@Arturie píše:
Je fakt, ze moderni zenska uz se pry netaha s delohou, kdyz uz ji nepotrebuje. Rekla gynekolozka mame, kdyz sla tenkrat na hysterektomii.
http://smileys.cz/…eys-cz-4.gif
Je tohle vůbec možný??? No tvl.
@Arturie píše:
ma to rozhodne sve vyhody ![]()
@Venetia píše:
ma to rozhodne sve vyhody
no ale říct to TAKHLE??
Mně to připadá děsný.
A díky za každý rok, kdy budu moct menstruovat. Třeba i hrozba osteop. - a zvl. u mě (mými kostmi po mnoha operacích),by bylo něco.
@Žirafa 69 píše:
no ale říct to TAKHLE??Mně to připadá děsný.
A díky za každý rok, kdy budu moct menstruovat. Třeba i hrozba osteop. - a zvl. u mě (mými kostmi po mnoha operacích),by bylo něco.
Jsem po operaci od 30. a nějak mi ta menstruace vůbec nechyběla