Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara píše:
Onty má ban za suchou pochvu.
Za to, že tě tak oslovil, nebo za to, že ti vyschla?
@Anonymní píše:
Tak já jsem takový podnik navštívil. Už je to nekolik let. Dokonce dvakrát. Jsem ženatý, ale se ženou sex už nebyl, neměla zájem, nepotřebovala ho. Nešetřil jsem a vybral opravdu pěkné holky. Snaživé, ale výsledek mě neuspokojil. Asi jsem divný, nebo romantik, ale mně tam chyběla ta důvěra a pocit, že si to oba užívají a dělají to pro sebe a třeba se mají i trochu rádi. Ty holky byly fakt dobré, snaživé i něžné, ale prostě už jsem neměl potřebu to opakovat. Pak jsem si našel milenku se kterou jsem jen párkrát do roka a to mi dává mnohem větší uspokojení
Takže jsi doma pořád bez sexu a stačí ti milenka párkrát za rok?
@Prof. Farnsworth píše:
Za to, že tě tak oslovil, nebo za to, že ti vyschla?
To by si nedovolil, jen mu asi nesedl styl Alrigy a Topazio.
Naopak, my jsme pořád jako v líbánkách.
@Klopotkova píše:
Je tady vůbec on ještě pod nickem strážná věž?
Dnes se zrodil @nocnihlidka
@Prof. Farnsworth píše:
Hrajou že je milujou a chtěj se dostat do EU.
Profa ví, jezdí tam co rok a Abdul pořád nereflektuje na jeho nabídky
.
@Klopotkova píše:
No a měla bys něco v tom Egyptě nebo třeba jiné arabské zemi s animátorem? Vždyť ti jsou na nás - na Evropanky jak diví, známá si tam jezdí rok co rok v létě zapíchat, ona tedy střída Tunisko a Turecko, její chlap s ní nikam jezdit nechce, než sex je mu přednější pivo a klobása, tak si jezdí zaskotačit, ale je to tedy fuj, mně se snědí chlapu nelíbí, ale neodsuzuji, když jim nějaká Evropanka dá a ráda si poslechnu ty příběhy o tom.
Nemam na to žaludek ![]()
@ontarova.stara píše:
Profa ví, jezdí tam co rok a Abdul pořád nereflektuje na jeho nabídky.
@ontarova.stara píše:
A on se s tebou tím letadlem vrátil? Neleží někde v dunách?Příspěvek upraven 21.11.21 v 18:35
Bohužel
![]()
No nic, mam povoleného milence, takže až si padnu do oka s nějakym, tak už nebudu brát ohledy. Rozhodně, ale nebudu cíleně hledat… ani lovit na epipi a jinych zločineckých domenách..na to nemam bohužel čas
@bigl píše:
Takže jsi doma pořád bez sexu a stačí ti milenka párkrát za rok?
Je to jak píšeš. Doma bez sexu a s milenkou jen párkrát do roka, zato něco fantastického. Chtěli bychom oba častěji, ale nejde to. Musel jsem se s tím smířit. Jinak jsem na masturbaci. Je to i trápení. Více milenek nechci. Je to taková věrnost postavená na hlavu ![]()
@bigl píše:
Ty sis teda vylosovala ultra de.ila, promiň,
Jsem myslela, že na dovči se vybičuje a on to ještě okořenil takovou lichotkou, jo?
Ja si fakt nemyslim, že jsem nějaka zruda. Mam celkem estetický cítení vzhledem k mému povolání je to žádoucí, ale řekl mi to narovinu bez nějakých paštik okolo. To zase oceňuju. Jsem si brala nějaký ty vibrátory atd. I sadu gelů a nějaké kondomy… prej to dáme synovi
.. tak už to ma mladej. ![]()
Příspěvek upraven 21.11.21 v 22:10
@Královna Kosmíru píše:
No nic, mam povoleného milence, takže až si padnu do oka s nějakym, tak už nebudu brát ohledy. Rozhodně, ale nebudu cíleně hledat… ani lovit na epipi a jinych zločineckých domenách..na to nemam bohužel čas
Myslela jsem, že už jsi na šuk zanevřela a nepotřebuješ ho. Aspoň jsi to psala. Myslím, že milenci většinou vyžadují sex, takže tobě milenec k ničemu nebude
@Královna Kosmíru píše:
Ja si fakt nemyslim, že jsem nějaka zruda. Mam celkem estetický cítení vzhledem k mému povolání je to žádoucí, ale řdkl mi to narovinu bez nějakých paštik okolo. To zase oceňuju. Jsem si brala nějaký ty vibrátory atd. I sadu gelů a nějaké kondomy… prej to dáme synovi.. tak už to ma mladej.
Chjo, tak to je bída.
No když se mu ty teda už nelíbíš, tak jiné ženské jo? S jinou by sex měl?
@Anonymní píše:
Je to jak píšeš. Doma bez sexu a s milenkou jen párkrát do roka, zato něco fantastického. Chtěli bychom oba častěji, ale nejde to. Musel jsem se s tím smířit. Jinak jsem na masturbaci. Je to i trápení. Více milenek nechci. Je to taková věrnost postavená na hlavu
Co to je párkrát do roka?
Proč to nejde častěji? Neurveš se ty nebo ona?
Tak zas párkrát do roka lepší než drátem do oka, to zas jo…
No je to peklo, ty vztahy, koukám ![]()
@bigl píše:
Chjo, tak to je bída.
No když se mu ty teda už nelíbíš, tak jiné ženské jo? S jinou by sex měl?
Nevim
, možná má nějakou jinou, je to možný. Ale zase vim na čem jsem, a když se naskytne příležitost s někym kdo za to bude stát, tak se nebudu zdráhat si udělat ten život zajímavějším ![]()