Můžu nosit tílka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
470
14.4.20 14:18

@Sybilla2020 taky bych potřebovala se asi umět oblékat. taky znám silnější ženy holky a vždy jim závidím že vypadají dobre :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32915
14.4.20 14:23
@maca84 píše:
Děkuji všem za názory obtažené věci nenosim vždy je to trošku volne.jen mi připadá že mi tílka nesluší. proto se ptám na vaše názory jestli to řešíte. :)

Nos to v čem se cítíš dobře. Když máš pocit, že ti něco nesluší, tak to nenos. Je tolik možností..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.4.20 14:24

@andelka83 jenže kolikrát mi připadá že mi nesluší nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 14:24

Ja tilka nenosim. Vysku mam jako ty, vahu o dost vyssi (ruku mam 34cm) kazdopadne tilka bych nenosila ani jako hubena. Mam strasne tmavy podpazi, kolena… nevim cim to je. Jsem jinak dost svetla :zed:
Strasne se za to stydim a v lete se parim v triku a kalhotach

• Citovat
  • Upravit
7712
14.4.20 14:25
@maca84 píše:
Děkuji všem za názory obtažené věci nenosim vždy je to trošku volne.jen mi připadá že mi tílka nesluší. proto se ptám na vaše názory jestli to řešíte. :)

Pokud mi prijde, ze mi neco neslusi, tak se v tom dobre necitim a nenosim to. V lete ale moc nahrada za tilka neni. Max tricko s nejakymi jen krajkovymi ci sifonovymi rukavky, aby to bylo hodne prodysne, ale lehce to zakrylo.

Pokud se v tom i tak citis v pohode, ostatni bych neresila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.4.20 14:31
@Anonymní píše:
Ja tilka nenosim. Vysku mam jako ty, vahu o dost vyssi (ruku mam 34cm) kazdopadne tilka bych nenosila ani jako hubena. Mam strasne tmavy podpazi, kolena… nevim cim to je. Jsem jinak dost svetla :zed:
Strasne se za to stydim a v lete se parim v triku a kalhotach

To je asi pigment Nemo stará kůže zkus peeling a citron nebo nějaký bělící přípravek. ale jestli to je pigment tak asi nic nepomůže. ja měla lokty a vybelila jsem je peelingem a citrónem ale trvalo to asi před mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.4.20 14:32

@Kukacka123 vím to je asi v my hlavě vidím se prostě blbě ve všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
14.4.20 14:34
@maca84 píše:
@Kukacka123 vím to je asi v my hlavě vidím se prostě blbě ve všem.

Ja kolikrat taky :mrgreen: a ostatni mi to pochvali…holt nesmime byt tak sebekriticke k sobe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4966
14.4.20 14:40

Záleží, jak se cítíš. Já mám mnohem štíhlejší paže a tílka na veřejnosti nosím nerada, nevypadá to hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
14.4.20 14:49

Mám taky tlustý paze a trápí mě to. Tílka nenosím vůbec, necítím se v nich. Pokud ty ano, nevidím v tom problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76870
14.4.20 14:53
@maca84 píše:
@andelka83 jenže kolikrát mi připadá že mi nesluší nic.

já mám podobné proporce jako ty a tílka nosím, i kraťasy, nenosím právě šaty, protože ve všech vypadám jako těhotná, ale ruce fakt neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
14.4.20 15:10

Tak nos spis tilka se spagetovymi raminky. Taková ta sportovní, která vypadají spis jako trička bez rukávů, ramena rozšiřují a zvýrazňují paže. A to samé dělají i takové ty prinechane rukavky, které jen kousicek spadají jakoby pod rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
14.4.20 15:15

@Semtex no to je právě ono že ty se širšími ramínky na mě vypadají jako bych byla ještě tlustější. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
14.4.20 15:29

Co se mi zda, ze mi neslusi, to nenosim..proc bych nosila neco, co mi neslusi :think: (mozna doma a na zahrade) spagetova raminka mi neslusi, nadvahu nemam, ale siroka ramena, tak tilka nenosim, jen jako spodni vrstvu, vzdy mam neco navrch, kardigan, mikinu, sako…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
14.4.20 15:33

@maca84 já vim, ono to tak je, já jsem jednu dobu dělala ve skladu a měla jsem ramena jako Rambo, a v takovým tilku ještě dvakrát tak větší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková