Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Sybilla2020 taky bych potřebovala se asi umět oblékat. taky znám silnější ženy holky a vždy jim závidím že vypadají dobre ![]()
@maca84 píše:
Děkuji všem za názory obtažené věci nenosim vždy je to trošku volne.jen mi připadá že mi tílka nesluší. proto se ptám na vaše názory jestli to řešíte.
Nos to v čem se cítíš dobře. Když máš pocit, že ti něco nesluší, tak to nenos. Je tolik možností..
Ja tilka nenosim. Vysku mam jako ty, vahu o dost vyssi (ruku mam 34cm) kazdopadne tilka bych nenosila ani jako hubena. Mam strasne tmavy podpazi, kolena… nevim cim to je. Jsem jinak dost svetla ![]()
Strasne se za to stydim a v lete se parim v triku a kalhotach
@maca84 píše:
Děkuji všem za názory obtažené věci nenosim vždy je to trošku volne.jen mi připadá že mi tílka nesluší. proto se ptám na vaše názory jestli to řešíte.
Pokud mi prijde, ze mi neco neslusi, tak se v tom dobre necitim a nenosim to. V lete ale moc nahrada za tilka neni. Max tricko s nejakymi jen krajkovymi ci sifonovymi rukavky, aby to bylo hodne prodysne, ale lehce to zakrylo.
Pokud se v tom i tak citis v pohode, ostatni bych neresila ![]()
@Anonymní píše:
Ja tilka nenosim. Vysku mam jako ty, vahu o dost vyssi (ruku mam 34cm) kazdopadne tilka bych nenosila ani jako hubena. Mam strasne tmavy podpazi, kolena… nevim cim to je. Jsem jinak dost svetla
Strasne se za to stydim a v lete se parim v triku a kalhotach
To je asi pigment Nemo stará kůže zkus peeling a citron nebo nějaký bělící přípravek. ale jestli to je pigment tak asi nic nepomůže. ja měla lokty a vybelila jsem je peelingem a citrónem ale trvalo to asi před mesic.
@Kukacka123 vím to je asi v my hlavě vidím se prostě blbě ve všem.
@maca84 píše:
@Kukacka123 vím to je asi v my hlavě vidím se prostě blbě ve všem.
Ja kolikrat taky
a ostatni mi to pochvali…holt nesmime byt tak sebekriticke k sobe ![]()
Záleží, jak se cítíš. Já mám mnohem štíhlejší paže a tílka na veřejnosti nosím nerada, nevypadá to hezky.
Mám taky tlustý paze a trápí mě to. Tílka nenosím vůbec, necítím se v nich. Pokud ty ano, nevidím v tom problém
@maca84 píše:
@andelka83 jenže kolikrát mi připadá že mi nesluší nic.
já mám podobné proporce jako ty a tílka nosím, i kraťasy, nenosím právě šaty, protože ve všech vypadám jako těhotná, ale ruce fakt neřeším
Tak nos spis tilka se spagetovymi raminky. Taková ta sportovní, která vypadají spis jako trička bez rukávů, ramena rozšiřují a zvýrazňují paže. A to samé dělají i takové ty prinechane rukavky, které jen kousicek spadají jakoby pod rameno.
@Semtex no to je právě ono že ty se širšími ramínky na mě vypadají jako bych byla ještě tlustější. ![]()
Co se mi zda, ze mi neslusi, to nenosim..proc bych nosila neco, co mi neslusi
(mozna doma a na zahrade) spagetova raminka mi neslusi, nadvahu nemam, ale siroka ramena, tak tilka nenosim, jen jako spodni vrstvu, vzdy mam neco navrch, kardigan, mikinu, sako…
@maca84 já vim, ono to tak je, já jsem jednu dobu dělala ve skladu a měla jsem ramena jako Rambo, a v takovým tilku ještě dvakrát tak větší ![]()