Můžu nosit tílka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
14.4.20 15:38

Mam taky nadvahu. Necitim se dobre v topech se spagetovymi ramínky, jinak obleceni bez rukavu mám, treba saty. Kdyz je dobry strih a spravna velikost, tak se da vzit celkem cokoli…

• Citovat
  • Upravit
14643
14.4.20 15:41

@maca84 A já mám tady celkově širší ramena a vrchní část zad i geneticky, takže tyto modely fakt nemuzu. Ta špagetova raminka se tak nějak na tom rameni ztratí a vypadá to normalne. Bez tilek jinak nedám v létě ani ránu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 15:51
@Semtex píše:
@maca84 A já mám tady celkově širší ramena a vrchní část zad i geneticky, takže tyto modely fakt nemuzu. Ta špagetova raminka se tak nějak na tom rameni ztratí a vypadá to normalne. Bez tilek jinak nedám v létě ani ránu :mrgreen:

Ale špagetová ramínka přece nepokryjí ramínka podprsenky a to pak většinou nevypadá dobře. Nosím modely s polstrovanými ramínky, mám velké poprsí a chci se cítit pohodlně. Takže k nim jedině klasická tílka s ramínky kolem 3-4 cm.

Bývala doba, kdy jsem je kvůli nadváze nenosila vůbec, ale pak jsem zjistila, že jsem jediná, kdo to řeší a kdo se pak zbytečně ve vedrech trápí… A vykašlala jsem se na nějaké city. Moji nadváhu stejně vidí všichni, tričko s rukávy ji nezamaskuje… A na tůře nebo na kole je mi líp v tílku.

Jen je legrační, jak jem v létě opálená…

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
14.4.20 16:07
@Anonymní píše:
Ale špagetová ramínka přece nepokryjí ramínka podprsenky a to pak většinou nevypadá dobře. Nosím modely s polstrovanými ramínky, mám velké poprsí a chci se cítit pohodlně. Takže k nim jedině klasická tílka s ramínky kolem 3-4 cm.

Bývala doba, kdy jsem je kvůli nadváze nenosila vůbec, ale pak jsem zjistila, že jsem jediná, kdo to řeší a kdo se pak zbytečně ve vedrech trápí… A vykašlala jsem se na nějaké city. Moji nadváhu stejně vidí všichni, tričko s rukávy ji nezamaskuje… A na tůře nebo na kole je mi líp v tílku.

Jen je legrační, jak jem v létě opálená…

Nevim teda, jak jsi prisla na to, ze jsi jedina :lol: mozna, ze na nejakem hradu kolem sebe vidis maminy v zapasnickych uborech a zariznutych krataskach, ale jinak to zensky resej. I kvuli sobě. Vice to resi starsi generace, ta nenadsazuje pohodlnost nad styl a krásu, mozna by si mladsi generace mela vzit priklad. Ne vzdy co je mlade je i automaticky hezké ;)

Ale abych nekrivdila, ted jsem videla starsi pani, mela klasicky „hnusne“ starecke nohy, stehynka jak hulcicky, natekla kolena a lytka s krecakama. A na tyto lani nozky navlekla elasťaky. A ja se ptam proč? :lol:

• Citovat
  • Upravit
4844
14.4.20 16:26

@maca84 Osobne jsem k sobe kritictejsi nez k ostatnim, takze ja bych je s tvou postavou nenosila. Ale zalezi, jestli mas ruce plandave nebo svalnate a taky zalezi na strihu a jak se v tom budes citit. Po svete chodi hodne divnych modnich formaci, zariznute pradlo, koukajici speky… a to i na relativne stihlych lidech :D
Taky jsou materialy, ktere zdurazni jen to spatne. Proste zkusit s povolenym brichem a zhodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 16:37
@PaníKadrnožková píše:
Nevim teda, jak jsi prisla na to, ze jsi jedina :lol: mozna, ze na nejakem hradu kolem sebe vidis maminy v zapasnickych uborech a zariznutych krataskach, ale jinak to zensky resej. I kvuli sobě. Vice to resi starsi generace, ta nenadsazuje pohodlnost nad styl a krásu, mozna by si mladsi generace mela vzit priklad. Ne vzdy co je mlade je i automaticky hezké ;)Ale abych nekrivdila, ted jsem videla starsi pani, mela klasicky „hnusne“ starecke nohy, stehynka jak hulcicky, natekla kolena a lytka s krecakama. A na tyto lani nozky navlekla elasťaky. A ja se ptam proč? :lol:

Dobře padnoucí tílko, které skryje ramínka podprsenky, je snad poněkud jiný případ než tebou zmiňované zápasnické úbory a zaříznuté kraťásky, ne? A že mi jsou vidět silné paže? No, tak to už teď fakt neřeším - a pokud to řeší okolí, je mi to naprosto jedno. Nemám tedy ruce naštěstí ani povislé, ani plandavé. Jen silné.

Nosívala jsem tílko a k nim široké lněnými kalhoty nebo s padnoucími tříčtvrťáky - ale loni jsem objevila spodní kalhotky s nohavičkou a tak jsem do šatníku zařadila šaty a sukně.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
14.4.20 22:02
@Anonymní píše:
Dobře padnoucí tílko, které skryje ramínka podprsenky, je snad poněkud jiný případ než tebou zmiňované zápasnické úbory a zaříznuté kraťásky, ne? A že mi jsou vidět silné paže? No, tak to už teď fakt neřeším - a pokud to řeší okolí, je mi to naprosto jedno. Nemám tedy ruce naštěstí ani povislé, ani plandavé. Jen silné.Nosívala jsem tílko a k nim široké lněnými kalhoty nebo s padnoucími tříčtvrťáky - ale loni jsem objevila spodní kalhotky s nohavičkou a tak jsem do šatníku zařadila šaty a sukně.

Me nahodou je sympaticke, ze to resis a zes udelala vse pro to, abys vypadala dobre. Muj prispevek mel vyznit jako podpora tohoto pristupu, blbe jsem se vyjádřila :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4928
14.4.20 22:10
@Anonymní píše:
Mam strasne tmavy podpazi

Doporučuji nechat si změřit cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
15.4.20 08:47

Ptala jsi se zdali muzes nosit tilka. -Ano, muzes nosit tilka!

Tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková