Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
Ty máš výhodu, že budeš vypadat mladě pořád. Viděla jsem tvojí mámu.
Ja říkám, že od určitého věku si ženská musí vybrat mezi zadkem a ksichtem.
Mno tak to já budu volit asi mezi něčím jiným. Pže zadek malej, prsa malý
xicht dětskej
twl doufám, že aspoň pipina vypadá dospěle
![]()
@holka_z_hor tak ono tvojí mamince taky moc let ještě asi není, ne? vždyť ty si sotva zletilá
![]()
@Monchichik píše:
@holka_z_hor tak ono tvojí mamince taky moc let ještě asi není, ne? vždyť ty si sotva zletilá![]()
Tak tak
![]()
@Deniskadeniska píše:
Jestli si na emimino vzpomenu tak vam to sem s klidem oznamim![]()
jinak ten typ R, co to znamena?
Typ R je jinak rychlý životní styl. Ženy s touto rozmnožovací strategií bývají v mládí (kolem těch 14 let) považovány za mnohem starší, i tak vypadají. Lidé jim v tom věku hádají klidně o 5 let víc.
V dospělosti, pokud si pořídí děti, má každé jiného otce (chlapi jsou zase kure*níci, co všechno v sukni ošustí a pak opustí, každé jejich dítě má svoji maminku). Ve vztahu hledají motýlky a pouze ty, no a to jim dlouho nevydrží (max pár let).
Připomínám, že to nic neříká o jejich charakteru. Mohou to být úžasné osobnosti, jen ty vztahy jim moc neklapou.
@Bábrdl píše:
Nazila jsem na zajímavý fenomén, tak založím téma pro odlehčení.. Zdá se, že drtivá většina lidí si o sobě myslí, že vypadá mladší než svůj věk. (I já si to o sobě myslím, abych se přiznala).![]()
Ale pokud si to o sobě myslí všichni, nevypadáme vlastně všichni na svůj věk?
Skoro každý někdy zažil situaci, kdy mu někdo hádal míň. Ale když o tom tak přemýšlím, tak se vlastně vždycky hádá míň, protože nikdo nechce dát víc, aby předešel trapasu.
Kolikrát mi to řeknou lidi, o kterých si spíš myslím, že vypadají na víc. Třeba tuhle kolega. Na temeni skoro lysinka, břiško, okolo očí vrásky, ale prohlásil, že na seznamce si dal, že hledá holku do třiceti, protože on má to štěstí, že vypadá o deset let mladší. Což podle mě nevypadá, ale nechala jsem ho při tom.
A možná je to taky tím, že se srovnáváme s předešlými generacemi, kdy každá ženská 40+ měla mračivku, vějíř v dekoltu, sem tam šediny a postavu jako sud. Ale to už dneska tak úplně neplatí. Když ve filmu Vrchní, prchni říká Šafránková holkaři Abrahámovi, který jede ve čtyřiceti na sraz ze školou, že ze spolužaček strach nemá, ale spolužáci mohou mít mladé ženy, dává tím najevo, že jsou čtyřicítky odepsané. A ty herečky tam fakt tak vypadají. Nadváha, babičkovské účesy, dospělé děti. Dneska když si vybavím generaci čerstvě čtyřicetiletých hereček, tak je to třeba Alice Bendová, Wilhelmová, Geislerová, Benešová, což jsou furt šťabajzny a asi by si Dalibor Vrána vybral. Ovšem znamená to, že nevypadají na svůj věk? Nebo to znamená, že je normální vypadat ve čtyřiceti ještě vcelku k světu?
A co vy? Taky si myslíte, že vypadáte mladší?
Jo, já vypadám o hodně mladší, a proto nechápu tento tvůj příspěvek. Mohu požádat o vysvětlení? Jinak Wilh. nebo Geisl. jsou podle tebe šťabajzny? Jestli jo, tak asi není dále co řešit:)
@greenapple píše:
Jo, já vypadám o hodně mladší, a proto nechápu tento tvůj příspěvek. Mohu požádat o vysvětlení? Jinak Wilh. nebo Geisl. jsou podle tebe šťabajzny? Jestli jo, tak asi není dále co řešit:)
Nevím, co na tom vysvětlovat.
Je to prostě zajímavý fenomén, že si většina lidí o sobě myslí, že vypadá mladší ![]()
Ale zároveň jiné lidi hodnotí částo extrémně přísně.
Mě je 40 příští rok a vypadám na 20., kamarádka ve 42 vypadá tak na 30.
Asi geny po rodičích. ![]()
Já si nic nemyslím, to ostatní mi říkají slečno a než mi nalejou alkohol, chtějí občanku ![]()
@drewlet píše:
Je potřeba si vzít příklad z chlapů, oni neřeší pitominky vrásku sem, vrásku tam, kilo sem, kilo tam…
U sebe. Jinak i plešatej s panděrem by nejradši modelku aby kámoši čuměli a záviděli.
@Bábrdl píše:![]()
Nevím, co na tom vysvětlovat.
Ale zároveň jiné lidi hodnotí částo extrémně přísně.
Je to prostě zajímavý fenomén, že si většina lidí o sobě myslí, že vypadá mladší
ty na tom ujíždíš ale nějak často - myslela jsem, že zrovna ty s přibývajícím věkem, to budeš brát daleko víc s nadhledem… ![]()
a nechci říct, koho mi to připomíná, byly tu dost srandovní diskuse, že ten kdo má velikost víc nez 38 je baculka a zamerne nebudu zminovat od koho byly (pod jejím třetím ofiliálním nickem)…
@Hanka1 nevím jestli jsem to tu už psala, ale kolegyně koukala jak zjara, prý přišly za vámi dcery, vysvětluju že starší je dcera, mladší vnučka…tak druhá kolegyně tedy kolik že je mi let, tak říkám 52,prý to není možný vypadáš tak na 45…jo zasmála jsem se, ne sama si tak mladě nepřipadám, mám pocit ze je mi tak sto, aspoň ráno když rozlámaná vstávám
takže to není jako že mám pocit že jsem mladá jůra a vypadám na šedesát
nejsem atraktivní typ, buhvíjak se nelíčím, oblékám se normálně, nijak draze. Takze to opravdu není vždycky tak, že si člověk připadá mladě a vypadá naopak staře.
@greenapple píše:
A co na tom nechápeš, prosím tě?
@Anna766 píše:
@Hanka1 nevím jestli jsem to tu už psala, ale kolegyně koukala jak zjara, prý přišly za vámi dcery, vysvětluju že starší je dcera, mladší vnučka…tak druhá kolegyně tedy kolik že je mi let, tak říkám 52,prý to není možný vypadáš tak na 45…jo zasmála jsem se, ne sama si tak mladě nepřipadám, mám pocit ze je mi tak sto, aspoň ráno když rozlámaná vstávámtakže to není jako že mám pocit že jsem mladá jůra a vypadám na šedesát
nejsem atraktivní typ, buhvíjak se nelíčím, oblékám se normálně, nijak draze. Takze to opravdu není vždycky tak, že si člověk připadá mladě a vypadá naopak staře.
Ja se cítím duchem porad mlada, ale to telo holt pripomina, ze padesátka se blíží…kdyz si clovek zlomil prst pětatřiceti tak jsem po sundani sádry prstem zahejbala a dobry. Kdyz jsem si na druhe ruce zlomila loni, tak pul roku po sundani dlahy jsem ho cítila…
@Hanka1 píše:
ty na tom ujíždíš ale nějak často - myslela jsem, že zrovna ty s přibývajícím věkem, to budeš brát daleko víc s nadhledem…a nechci říct, koho mi to připomíná, byly tu dost srandovní diskuse, že ten kdo má velikost víc nez 38 je baculka a zamerne nebudu zminovat od koho byly (pod jejím třetím ofiliálním nickem)…
Já tohle diskuzi neoživila ![]()
Ale evidentne to lidi dráždí stále stejně jako tehdy, když jsem ji založila.
Každý hádá druhému schválně míň, ale u sebe věří, že ten druhý hádá upřímně ![]()
Historek, kdy mi někdo řekl ‚slečno‘ nebo dokonce chtel občanku u nákupu alkoholu mám taky dost. Tim spíš, že se teď nosí respirátory ![]()
Ale pokud všechny vypadame mladší, nevypadame teda nakonec na svůj věk?
![]()
P. s. 'Myslela jsem, že jsi víc cool a ty takhle.." na mne nefunguje, toho sis mohla všimnout už u diskuzí o covidu
![]()
Já jsem v tomhle optimista
mamka vypadá taky pořád skvěle🙏🏻 ♥️️