Myslíte si, že vypadáte mladší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
9.8.21 16:56
@Bábrdl píše:
Já tohle diskuzi neoživila :mrgreen:

Ale evidentne to lidi dráždí stále stejně jako tehdy, když jsem ji založila.

Každý hádá druhému schválně míň, ale u sebe věří, že ten druhý hádá upřímně :mrgreen:

Historek, kdy mi někdo řekl ‚slečno‘ nebo dokonce chtel občanku u nákupu alkoholu mám taky dost. Tim spíš, že se teď nosí respirátory :mrgreen:

Ale pokud všechny vypadame mladší, nevypadame teda nakonec na svůj věk? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P. s. 'Myslela jsem, že jsi víc cool a ty takhle.." na mne nefunguje, toho sis mohla všimnout už u diskuzí o covidu :cert: :pankac: :mrgreen:

Ja po loňském rodinném covidovém roku ve znamení čtyři pohřby a jedna svatba už zdaleka cool nejsem, neplánuji nic dopředu a užívám si každý přítomný den… :P

Mmch to hádání a říkání méně je otázkou etikety, prece neřeknu kolegyni v práci, s kterou musím vycházet, že vypadá jak stará rašple, páč holduje solárku a druhá, že to s tím botoxem kapánku přehnala…
Do diskusi o Covidu nechodím, už jsem ho měla a jsem očkovaná. :P

• Citovat
  • Upravit
36556
9.8.21 17:02
@Hanka1 píše:
Ja po loňském rodinném covidovém roku ve znamení čtyři pohřby a jedna svatba už zdaleka cool nejsem, neplánuji nic dopředu a užívám si každý přítomný den… :PMmch to hádání a říkání méně je otázkou etikety, prece neřeknu kolegyni v práci, s kterou musím vycházet, že vypadá jak stará rašple, páč holduje solárku a druhá, že to s tím botoxem kapánku přehnala…
Do diskusi o Covidu nechodím, už jsem ho měla a jsem očkovaná. :P

Přesně tak. Je slušnost hádat míň a „divit“ se věku. :nevim: Přesto tomu řada lidí u sebe věří (že ostatní hádají upřímně). Ano, věřím, že z dálky, lze těžko říct, jestli je štíhlá sportovní ženská dvacítka, třicítka, čtyřicítka…nebo z větší dálky padesátka. :lol: Prostě proto, že člověk vidí siluetu, kterous i spojuje s určitým věkem.

Ale podle téhle diskuze vypadá mladší každá :mrgreen:

To s covidem mě vážně mrzí. :,( Já jsem se tady stala terčem fakt agresivních útoků, několikrát yblo i naznačováno, že mi mají zemřít rodiče, což už bylo fakt přes čáru. Ale jenom kvůli tomu, prostě nestáhnu ocas a nezalezu. Ostatně zarputilé popíračky útočily i na holky, které měly v tu dobu příbuzné v nemocnici nebo jim zemřeli. (Prosímtě, dej už s tím covidem pokoj, tvůj otec stejně na něco zemřít musel…) :pocitac: :zed: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.21 20:24
@Bábrdl píše:
Přesně tak. Je slušnost hádat míň a „divit“ se věku. :nevim: Přesto tomu řada lidí u sebe věří (že ostatní hádají upřímně). Ano, věřím, že z dálky, lze těžko říct, jestli je štíhlá sportovní ženská dvacítka, třicítka, čtyřicítka…nebo z větší dálky padesátka. :lol: Prostě proto, že člověk vidí siluetu, kterous i spojuje s určitým věkem.

Ale podle téhle diskuze vypadá mladší každá :mrgreen:

To s covidem mě vážně mrzí. :,( Já jsem se tady stala terčem fakt agresivních útoků, několikrát yblo i naznačováno, že mi mají zemřít rodiče, což už bylo fakt přes čáru. Ale jenom kvůli tomu, prostě nestáhnu ocas a nezalezu. Ostatně zarputilé popíračky útočily i na holky, které měly v tu dobu příbuzné v nemocnici nebo jim zemřeli. (Prosímtě, dej už s tím covidem pokoj, tvůj otec stejně na něco zemřít musel…) :pocitac: :zed: :pocitac: :zed:

Ani mě nenapadlo, že by mi někdo hádal min. Vždycky jsem si myslela, že jsou upřímní. Hádali mi teda vzdy min a i si myslím, že jsem na min vypadala. :) Teď už ale nechci, aby mi někdo hádal vek. Vím, že vypadám starší. Rozhodně o 10 let. Tak teď věřím, že by upřímní nebyli. Tady je opravdu hodně těch, kteří vypadají mladší. Tak těžko říct, jestli opravdu jsou nebo se tak vidí. U lidí, které znám, nedokážu být objektivní. Jen si u všech mladších připadám strašně stará. A u těch stejně starych vypadám starší.

• Citovat
  • Upravit
7208
9.8.21 20:27

Vypadám určitě mladší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
24.11.21 21:10

Obnovuji diskuzi

Proklikla jsem se sem z jiné diskuze.

Taky si myslím, že vypadám mladší než jsem o cca 5 let :D 😇

Hlavně doufám, že budeme vypadat stejně staře s manželem. On je jen o rok starší než já a nerada bych vypadala jako jeho matka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová