Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebuji vědět názor od někoho jiného. Asi před 2 měsíci jsem se seznámila s jedním klukem, když jsme spolu je vše super, je pozorný a rozumíme si. Jenže problém je v tom, že nemá moc času, vidíme se třeba jen jednou nebo 2× týdně večer. Zajdeme na procházku nebo na jídlo, pak u sebe přespíme. O víkendech na mě nemá čas vůbec, to má vždy nějaké plány s kamarády. Jinak si ani moc nepíšeme, ted už třeba 3 dny nejsme vůbec v kontaktu. Tak si říkám jestli má vůbec cenu pokračovat, připadá mi že moc zájem o vztah nemá. Jak to vidíte vy?
Prosím tě, to tak vůbec neber, jakože nemá zájem, má prostě i svůj život. Díkybohu za to, že jsem s mým manželem randila v době, kdy neexistovaly mobily, on by mi totiž stopro nepsal žádné sms (nepíše ani dnes) a já bych to taky mylně považovala za nezájem. Každý víkend měl svůj program a mě to samozřejmě štvalo, až si mě tedy raději nastěhoval domů, aby měl klid ![]()
Nechava si otevrena vratka, jinymi slovy zbyvajici 3dny pigluje nejakou jinou.
Tak když se 3 dny neozve, nejspíš to opravdu moc vážně nebere…asi jako kamarádku s výhodama ![]()
Spite spolu, kdyz se vidite? Pokud kazdy vikend uprednistni kanarady pred tebou, tak to normalni neni. Pravdepodobne te ma jen na sex…
@Andrejka608 píše:
Ahoj, potřebuji vědět názor od někoho jiného. Asi před 2 měsíci jsem se seznámila s jedním klukem, když jsme spolu je vše super, je pozorný a rozumíme si. Jenže problém je v tom, že nemá moc času, vidíme se třeba jen jednou nebo 2× týdně večer. Zajdeme na procházku nebo na jídlo, pak u sebe přespíme.O víkendech na mě nemá čas vůbec, to má vždy nějaké plány s kamarády. Jinak si ani moc nepíšeme, ted už třeba 3 dny nejsme vůbec v kontaktu. Tak si říkám jestli má vůbec cenu pokračovat, připadá mi že moc zájem o vztah nemá. Jak to vidíte vy?
To, že si pravidelně nepíšete, bych nebrala nijak vážně, byť osobní zkušenost mám odlišnou. Každý upřednostňujeme jinou frekvenci i styl komunikace. Ale asi většina z nás tráví volný víkend tím, co nás baví, co máme rádi a s tím na kom nám záleží… On ti své preference naznačil jasně, tedy podle tvého příspěvku to tak působí.
3 dny nejste v kontaktu. A to proto, ze cekas, az napise prvni? Nebo mu napises nekdy prvni ty, a on neodpovi?
@Andrejka608 to nevypadá dobře. To že nevolá a nepíše by nebylo tak hrozné, ale to. že se vidíte jen dvakrát týdně a ještě tráví víkendy sám. Pokud by to myslel vážně, tak byste víkendy trávili spolu a jen občas by vyrazil sám s kamarády (nebo byste za jeho kamarády vyrazili oba).
Řekl bych, že nestojí o vážný vztah ![]()
Takže záleží jestli ti to takto vyhovuje nebo ne.
Jestli ne tak bych hledala jiného partnera.
Ten tě má akorát na sex když nemůže jiná
být tebou, vůbec bych nepokračovala
hodně štěstí
Nemyslím si, že má ještě jinou, spíš to nebere vážně a jen si tím vztahem - nevztahem jen tak proplouvá. To, že dává už teď přednost vikendum s kamarády před časem stráveným s tebou, by ti mělo být varovným signálem, že s tímhle klukem moc počítat nemůžeš…