Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@gabriela82 to jsem ráda, protože obvykle jsem to já, která všude dojde jako poslední ![]()
@tamata To musí chlap
Ještě mi pod ni musí nainstalovat lampičku (prosím všechny pohoršené sprosté slovo je obsažené v celým slově, takže nahlášení netřeba) a to já nezvládnu
A taky nevím, jestli nemám přehodnotit místo, jestli to místo, co jsem vybrala aa mám v albu, je fakt TO místo… ![]()
@gabriela82 No počky, já je chci posbírat, né po nich klouzat
![]()
Já jsem těsně před porodem stěhovala ložnici, a dělala jsme všechny domácí práce, trošku mě překvapuje tvůj dotaz ![]()
@ohýnek píše:
@Seizdra já jsem dělala všechno jako před těhotenstvím, dokonce jsem lítala po lese a hrála airsoft
A vědělas o tom, že jsi těhotná???
![]()
No tak děkuji za odpovědi, některé jsou opravdu nádherné ale co bych tady taky chtěla že?
@Fey píše:
Já jsem těsně před porodem stěhovala ložnici, a dělala jsme všechny domácí práce, trošku mě překvapuje tvůj dotaz
Každej to máme jinak ![]()
@Anonymní píše:
No tak děkuji za odpovědi, některé jsou opravdu nádherné ale co bych tady taky chtěla že?
Která má konkrétně se ti nezdá???
@Anonymní píše:
a čekala jsi něco jiného, když se ptáš na totální blbost?? Těhotenství není nemoc a miminu se opravdu nic stát nemůže ![]()
Nejsem těhotná poprvé, při prvním jsem taky dělala vše, ale když jsem kamarádce řekla že se chystám jít mýt okna tak na mě vylítla jestli jsem normální
jen jsem si chtěla potvrdit to co jsem si myslela… a prominte ono po 4 letech snažení mám strach abych něco nepoto
@Fey píše:
@Seizdrano to čtu
Já třeba od asi 28. týdne nevěsím prádlo, bo si to můj drahý druh nepřeje
Když jsem včera nebo v sobotu (už nevím přesně) vydrhla vanu, tak mě solidně zj**al, že proč to dělám, že mu z toho taky můžu porodit…
Takže můj chlap moje těhotenství BERE jako nemoc a když jsem se zmínila, že o víkendu provedu jarní úklid, tak šel do vývrtky, že to teda určitě NE! Že nehodlá, abych z toho plkla (asi si představuje, že tam malá bude do půlky srpna) ![]()
@Anonymní píše:
na blbou otázku, blbá odpověď ![]()