Na čom ujíždíte ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9947
3.11.17 22:16

@aiwwa Akorát tak na pos**ní :lol:.. no to nevím :nevim: ale vůbec by mi to nevadilo čekám na to jak na smylování :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
3.11.17 22:20
@aiwwa píše:
@Bandii @Petruna21
Holky vy jste těhotné? To jsou šílené kombinace. :mrgreen:

Nestraš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
4.11.17 07:26

Nechápu, jak tyhle kombinace dáváte, já mám nejhorší kombinaci asi zmrzlinu s hranolkami a i to mi přijde ujetý, ale vy to posouváte na nový lvl :D :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
5.11.17 22:13

Mně hrozně voní, když škrtnu sirkou - asi ta síra, nebo když zfouknu svíčku, na tom ujíždím :lol: A taky miluju syrovou cibuli, jím ji při každé příležitosti a cpu ji do všech jídel :lol: A taky všechny smradlavý sýry a nejlépe v kombinaci s cibulí :P A jakékoliv syrové těsto samozřejmě taky, to je klasika, plus droždí :D

• Citovat
  • Upravit
10631
5.11.17 22:21

@Sonarka :? :? Tak teď mě polilo horko. Sníst syrovou cibuli, tak se pozvracím. Nesnesu ji nikde, už od malička se mi ze syrové cibule nadavuje. Nespolkla bych ani kousíček. Ale sýry mám taky ráda :mrgreen: A sirky mi taky voní :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
5.11.17 22:25

@NikysekR Bože já miluji syrovou cibuli a syrové brambory :lol: mňamka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.11.17 22:28

@Petruna21 :mrgreen: Tak cibule u mě rozhodně NE :mrgreen: nesnesu ani když chlap na mě dýchne, po tom, co ji jedl, brrrr…
Ale sto lidí, sto chutí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
5.11.17 22:31

@NikysekR To určitě :) ale já ji fakt miluji též jak už někdo psal cpu ji též do všeho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
5.11.17 22:39

@Petruna21 :D mě nevadí lahůdková nebo pórek (to mám dokonce ráda), ale cibule brr.. Fuj, vzpomínám si, jak jsem se jako malá vždycky tešila k babi na bramborový salát, a tam vždycky k mému zklamání byla tuna cibule a na mega kusy.. :zed: :lol: pak mi babča začala dělat salát bez cibule, dala mi porci bokem a potom tam tu cibuli přimíchala :mrgreen: Já teď dávám do salátu jedině lahůdkovou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
5.11.17 22:47
@NikysekR píše:
@Sonarka :? :? Tak teď mě polilo horko. Sníst syrovou cibuli, tak se pozvracím. Nesnesu ji nikde, už od malička se mi ze syrové cibule nadavuje. Nespolkla bych ani kousíček. Ale sýry mám taky ráda :mrgreen: A sirky mi taky voní :mrgreen: :mrgreen:

Já si nejradši dávám rohlík, namazaný hořčicí a na to tunu cibule, mňamka :D Nebo na chleba s tuňákem :P

• Citovat
  • Upravit
10631
5.11.17 22:49

@Sonarka :mrgreen: Ty mě chceš zabít :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115690
6.11.17 07:14
@Sonarka píše:
Já si nejradši dávám rohlík, namazaný hořčicí a na to tunu cibule, mňamka :D Nebo na chleba s tuňákem :P

Nebo chleba s paštikou, rajčetem a cibulí. Nebo brambory s tuňákem, cibulí a feferonkou. :mrgreen:
Chlap si maže půl chleba se sádlem a cibulí a druhou půlku s marmeládou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
6.11.17 07:23
@Bandii píše:
Před chvílí jsem dojedla chleba s paštikou, marmeládou a cibulí :pankac:

8o 8o ty kráso :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115690
6.11.17 07:32

@NikysekR
A což takhle smažené cibulové kroužky v těstíčku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
6.11.17 07:36

@GabinkaCh vcera jsem kopuila domu ve vecerce klasický metrodezerty a citrónové. Cestou domů jsem ty citrónové snedla, během pár sekund. Byly výborný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí