Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@aiwwa Akorát tak na pos**ní
.. no to nevím
ale vůbec by mi to nevadilo čekám na to jak na smylování ![]()
@aiwwa píše:
@Bandii @Petruna21
Holky vy jste těhotné? To jsou šílené kombinace.
Nestraš ![]()
Nechápu, jak tyhle kombinace dáváte, já mám nejhorší kombinaci asi zmrzlinu s hranolkami a i to mi přijde ujetý, ale vy to posouváte na nový lvl
![]()
Mně hrozně voní, když škrtnu sirkou - asi ta síra, nebo když zfouknu svíčku, na tom ujíždím
A taky miluju syrovou cibuli, jím ji při každé příležitosti a cpu ji do všech jídel
A taky všechny smradlavý sýry a nejlépe v kombinaci s cibulí
A jakékoliv syrové těsto samozřejmě taky, to je klasika, plus droždí ![]()
@Sonarka
Tak teď mě polilo horko. Sníst syrovou cibuli, tak se pozvracím. Nesnesu ji nikde, už od malička se mi ze syrové cibule nadavuje. Nespolkla bych ani kousíček. Ale sýry mám taky ráda
A sirky mi taky voní
![]()
@NikysekR Bože já miluji syrovou cibuli a syrové brambory
mňamka ![]()
@Petruna21
Tak cibule u mě rozhodně NE
nesnesu ani když chlap na mě dýchne, po tom, co ji jedl, brrrr…
Ale sto lidí, sto chutí ![]()
@NikysekR To určitě
ale já ji fakt miluji též jak už někdo psal cpu ji též do všeho ![]()
@Petruna21
mě nevadí lahůdková nebo pórek (to mám dokonce ráda), ale cibule brr.. Fuj, vzpomínám si, jak jsem se jako malá vždycky tešila k babi na bramborový salát, a tam vždycky k mému zklamání byla tuna cibule a na mega kusy..
pak mi babča začala dělat salát bez cibule, dala mi porci bokem a potom tam tu cibuli přimíchala
Já teď dávám do salátu jedině lahůdkovou ![]()
@NikysekR píše:
@Sonarka![]()
Tak teď mě polilo horko. Sníst syrovou cibuli, tak se pozvracím. Nesnesu ji nikde, už od malička se mi ze syrové cibule nadavuje. Nespolkla bych ani kousíček. Ale sýry mám taky ráda
A sirky mi taky voní
![]()
Já si nejradši dávám rohlík, namazaný hořčicí a na to tunu cibule, mňamka
Nebo na chleba s tuňákem ![]()
@Sonarka píše:
Já si nejradši dávám rohlík, namazaný hořčicí a na to tunu cibule, mňamkaNebo na chleba s tuňákem
Nebo chleba s paštikou, rajčetem a cibulí. Nebo brambory s tuňákem, cibulí a feferonkou. ![]()
Chlap si maže půl chleba se sádlem a cibulí a druhou půlku s marmeládou. ![]()
@Bandii píše:
Před chvílí jsem dojedla chleba s paštikou, marmeládou a cibulí
ty kráso
![]()
@GabinkaCh vcera jsem kopuila domu ve vecerce klasický metrodezerty a citrónové. Cestou domů jsem ty citrónové snedla, během pár sekund. Byly výborný