Na hromadu a zapálit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
13.12.18 07:52
@stinga píše:
jejda fňuk fňuk, snad to přežiješ

neboj přežiju … jen nesnáším, když někdo naváží do mé rodiny

• Citovat
  • Upravit
53518
13.12.18 08:24
@elibro píše:
@Russet já s ní souzním, ale učím se to :) a muže mám že stejné výrobní linky jako ty, taky schovává nejraději všechno. A jak je shánšlivý… Věci ve slevě, mejdlíčka z hotelů, cukr z vlaku, průkaz z veletrhu - všechno cenné trofeje :D. Tak za ním chodím a vyhazuju. Všimla jsem si, že mu dělá radost hlavně to ulovit, jak se to doma válí, už je mu to fuk… :think:

U nás naštěstí vévodí jen cukr a letáčky z dovolených a různé mapky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76084
13.12.18 08:26

@lucenka a ostatní Ono je vážně zbytečné se kvůli takové hlouposti dohadovat, si myslím.
Je jasné, že všechny ty akce po supermarketech nejsou koncipované s cílem rozzarit ocicka chudých deticek, které se jinak k plysakoj nedostanou, ale zatraktivnit samosku, zvýšit obrat a rozzarit očička marketingového ředitele a majitelů řetězce. 8)
Takto je k věci třeba přistupovat a nehledat v promoakci charitu a narokovou dávku pro sociálně slabší, kteří mají jinak třeba problém se k hracce dostat. :kytka:
Každý se prostě stará o svoje - takže mě pochopitelně příliš nezajímají tisíce cizích dětí, jakkoli proti nim nic nemám, ale moje vlastní rodina a psi.
Což mi prijde úplně v pořádku a nemám jakoukoli ambici organizovat ostatní ohledně jejich priorit. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
13.12.18 08:27

@Kriss Tina podivej, pysna na to nejsem ale za 24 hodin me nenapadla zadna vymluva, nezbyva nez se k tomu postavit celem. nejsem uplne technickej typ… - no a co: TY SIS JAKO NIKDY NESPLETLA SROUBOVAK S KLADIVEM? :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.12.18 08:29

@sirikit tak já to beru jako pro akci obchodu … ale cílenou na děti a jejich rodiče (bez ohledu na jejich finanční situaci) a ne na psy ;)

• Citovat
  • Upravit
76084
13.12.18 08:36
@lucenka píše:
@sirikit tak já to beru jako pro akci obchodu … ale cílenou na děti a jejich rodiče (bez ohledu na jejich finanční situaci) a ne na psy ;)

Tvoje starosti bych vážně chtěla mít. :hug:
Nemáš někdy pocit beznaděje, když se svět točí a lidé chovají úplně bez ohledu na to, jak by si zivotabeh představovala @lucenka :think: ?

Řečeno s klasikem: "Můžeš s tím nesouhlasit, můžeš proti tomu i protestovat, ale to je asi tak všechno, co proti tomu můžeš dělat. " :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.12.18 08:41

@sirikit tak můžu vyjádřit svobodně svůj názor ;) Což jsem udělala.

• Citovat
  • Upravit
14809
13.12.18 08:43

@lucenka Ale body a veteše přeci může sbírat kdokoli! Svatá prostoto! Primárně cílí na děti, protože ty body budou sbírat primárně lidi, kteří mají děti. Ale nikoho, kromě @lucenka absolutně nezajímá, jestli plyšáka dostane děcko, pes, a nebo skončí někde v kontejneru (časem tam skončí tak jako tak). Přeci bys nechtěla komukoli předpisovat, co si může nebo nemůže koupit a pro koho.
Mě daleko víc štve, jak lidi nakupují a následně vyhazují potraviny. Říkám si, kolik zvířat je usmrceno zbytečně, kolik jich skončí jen tak mezi odpadky.. To mě třeba mrzí mnohem víc. Ale to už asi je úplně mimo téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
13.12.18 08:44

@lucenka Můžeš vyjádřit svůj názor, ale podle mě tady je to naprosto zbytečné a míjí se to jakýmkoli účinkem. Absolutně to nemůžeš ovlivnit, jestli si někdo za body koupí pro psa hračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
13.12.18 08:45

Mimochodem jsem přesvědčená, že pokud by vám vyloženě chyběla plyšová mrkev do sbírky, tak ji přes internet bez problému seženeš i bez bodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.12.18 08:50

@eva valoi ale já nikomu nic nepřikazuju. Chápu, že vyhodit plyšáka nebo ho nechat rozcupovat psem ti nepřijde jako plýtvání… ale ono to je taky plýtvání a možná horší nežř to s tím jídlem. Prtoože z toho plyšáka ti vzniká odpad, který se bude v přírodě rozkládat hodně dlouho ;) Jinak u nás třeba žádný plyšák v popelnici zatím neskončil (klukovi je 8). Za mlj život tam skončily 2 (a to jich mám kolem 50)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
13.12.18 08:54
@eva valoi píše:
Mimochodem jsem přesvědčená, že pokud by vám vyloženě chyběla plyšová mrkev do sbírky, tak ji přes internet bez problému seženeš i bez bodů.
:roll: :roll: jenže ty asi nechápeš to, o co těm dětem jde … jde jim (nebo alespoň mému dítěti) o to, že si on sám dojde do toho obchodu s tou kartičkou, s těmi body, co si sám nalepil, s pár korunami z kasičky a pořídí si toho plyšáka. Nejde mu o to, že mu toho plyšáka pořídí rodiče někde přes net.
  • Citovat
  • Upravit
76084
13.12.18 08:56
@lucenka píše:
@eva valoi ale já nikomu nic nepřikazuju. Chápu, že vyhodit plyšáka nebo ho nechat rozcupovat psem ti nepřijde jako plýtvání… ale ono to je taky plýtvání a možná horší nežř to s tím jídlem. Prtoože z toho plyšáka ti vzniká odpad, který se bude v přírodě rozkládat hodně dlouho ;) Jinak u nás třeba žádný plyšák v popelnici zatím neskončil (klukovi je 8). Za mlj život tam skončily 2 (a to jich mám kolem 50)

Výborně, a jsme zase zpátky u hromadění krámů. :palec: 8)
Už jsi uvažovala, jak tu kupu plysaku, které nesmyslně doma hromadite, ekologicky zvrakujes, až bude klukovi 30 a už si s nimi tolik nevyhraje?!! 8o
Jako - chapes, že svou honbou za plyšaky podporujes jejich výrobu a zanechavas za sebou hlubokou neekologickou brázdu? :cert: :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.12.18 08:58
@sirikit píše:
Výborně, a jsme zase zpátky u hromadění krámů. :palec: 8)
Už jsi uvažovala, jak tu kupu plysaku, které nesmyslně doma hromadite, ekologicky zvrakujes, až bude klukovi 30 a už si s nimi tolik nevyhraje?!! 8o
Jako - chapes, že svou honbou za plyšaky podporujes jejich výrobu a zanechavas za sebou hlubokou neekologickou brázdu? :cert: :pocitac: :mrgreen:

Třeba to dopadne jako s mými … dostane je jeho dítě ;)

• Citovat
  • Upravit
76084
13.12.18 09:02
@lucenka píše: :roll: :roll: jenže ty asi nechápeš to, o co těm dětem jde … jde jim (nebo alespoň mému dítěti) o to, že si on sám dojde do toho obchodu s tou kartičkou, s těmi body, co si sám nalepil, s pár korunami z kasičky a pořídí si toho plyšáka. Nejde mu o to, že mu toho plyšáka pořídí rodiče někde přes net.

Náš Kerousek by si tam taky rád došel s kartičku v pacicce, na kterou si sám nalepil bodiky. :nevim:
Ale dobrý úmysl pokaždy narazí na tu nálepku u vchodu s preskrtnutym pejskem! :cert: :,(
Ty jeho smutný očička… :( :,(
Není to diskriminace, kurnik?? :pocitac:
Tak mi jako jeho jeho právnímu zástupci nezbude, než záležitost vyřešit za něj. :srdce:
Teď mě napadá - kde vůbec beres tu drzost nadrazovat jeden živočišný druh nad jiný, ekologu? 8o
Všichni jsme Příroda. :andel: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová