Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@R82 Do půl roku? S tím že je holčina mladá
já by jsem tam skončila za týden ![]()
Jj, ale viděla jsem to na Nově… rozhodně jí to nezávidím a rodiče si fakt užijou a moci si neodpočinou
S TOU MATEŘSKOU BY MĚ TO TAKY ZAJÍMALO, KDYŽ MÁŠ DVOJČATA TAK BEREŠ JAKO BY JSI MĚLA JEDNO.
No prave, to ji asi extra spocitaji???a porodne? ty jo to jen v plinach mesicne bude brut.
Myslite, ze ji nabidly redukci na 3 treba jen? a jen ten pobyt v nemocnici kdyz se narodi driv, ale jestli jsou soc. slaby tak to nicvze
![]()
Tak to jsem teda neviděla a kolik teda je mamině roků…
No přiznám se, že bych to nechtěla
.
Jinak mateřská asi jen jedna né?
No já si taky myslím, že mateřská je jen jedna, když má matka víc jak tři děti tak má pomoc od státu. s porodným nevím, ale paní už jedno dítě má, takže by už neměla dostat nic jako ostatní druhorodičky. Každopádně jí to vubec nezávidím, ale tyhle etnika to berou dost jináč.
No vypadala optimisticky, co vim tak bude mit narok na 2 chuvy asi. a davek bude mit pozehnane.ale nechtela bych to, sla bych do redukce asi.
Já bych nešla, pořád by to byly moje děti, asi bych to nechala na přírodě jako zminovaná mamka.
@Anabellka ahoj a odkud jsi jestli to není tajné (můžeš napsat soukromě na mail), já jsem taky Brno-venkov a taky sama na mateřské, mám 10 měs. dcerku, ale ty už určitě kamarádky máš, když jsi sem psala před rokem, tak se určitě lecos změnilo.
Holky tak ja Vam budu delat kamaradku na dalku ![]()
Mlcim jako hrob ![]()
Na drby si nepotrpim ![]()
Netrpim nemoci jmenem zavist ![]()
A humor me nikdy neopousti ![]()
Ne vazne delam si srandu. Vim jake je to byt sam jako kul v plote ![]()
Taky mam deti a drbarny pod nazvem „materska centra“ mi fakt nic nerikaji. Tam totiz nejde ani tak o deti, jako spis o to aby si matky vykecali diru do hlavu
Jo a moje IQ od doby co jsem na materske rozhodne ne dovolene mi kleslo na 0
Takze hlavu vzhuru a do boje s nudou ![]()
@lenoska.lina No není to nic moc takže trávim čas sezením u netu alespoň tak…jinak s malou jezdíme sami a někdy to je nic moc…je smutno…
a na matřeská centra opravdu nemám odvahu
někam sama vlézt…to není pro mě… ![]()
Já už do centra vlezla, byla jsem tam přesně 45 min ašup domů, malé se to líbilo, dopřeju jí to, páč nechci, aby se bála lidí, když tady nemá žádnou malou kamarádku nebo kamaráda. Taky ty centra nemusím a v životě by mě nenapadlo, že tam vlezu sama…a dala jsem to ![]()
Nic si s toho nedelej. Ja osbne kdyz jsem jeste zila v CR jsem zadny centrum nikdy nenavstivila a ted ziju v UK a tady jsem byla parkrat a stacilo mi to
Je to spis o tech matkach nez o detech. Drbarna neskutecna
A uprimne, myslim si ze jsem o nic neprisla ani ja a ani deti. Deti si to vynahradi ve skolce a ty centra mi prijdou az moc familierni.. Taky sama nerada nekam lezu, neni muj styl se seznamovat na potkani… Hlavne jsem velmi neduveriva
Ale zas na druhou stranu ja si nastesti s detmi vystacim sama… ![]()
Vzmuz se ![]()
@lenoska.lina jooo já si taky s prckem vystačím sama než právě vlézt do něčeho takového…některý se už znají a melou jen o dětech já občas taky, ale spíš jsem ráda, že můžu probírat něco jinýho…a odpoutat se. přesně malás i najde kámošky třeba na písku nebo ve školce…:-)lidí se nebojí od mala tak z toho strach nemám a když to jde tak jsme u rodičů a babiček…jsm zvyklá jezdit sama s kočárkem ale někdy přece jen to chybí nebýt sama…to asi každému. už se těším až bude malá mluvit ![]()