Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, myslela jsem že jsem divná nebo co, když se nedokážu seznámit, ale koukám, že je náš vic
..já jsem se teda před šesti lety přistěhovala z města na vesnici za mojim.. no první čtyři roky mi ani nevadilo ze tu nikoho neznám, protože jsem jezdila do práce a tam jsem byla mezi lidmi, ale pak jsem skončila v práci, otěhotněla jsem a najednou jsem zjistila, že tu vůbec nikoho nemám.. ![]()
Taky nemám moc kamarádek, nedávno sme se přestěhovali ale neznám tady nikoho. Manžel je celé dny v práci. Jsem spíš introvert a tak mi dělá se s někým problém seznámit třeba na hřišti. Občas je mi smutno.
@marketa3706 jsem z Jaroměřic nad Rokytnou, je to kousek od Moravských Budějovic. Nikoho tu neznám, předtím sme bydleli v Třebíči a sice to do Třebíče nemáme zase tak daleko ale bojím se řídit a tak autem moc nejzdím a do Třebíče se teda moc nedostanu.
@Dominicek2015 aha tak to je daleko..
..ja bydlim ve Stare Vsi nad Ondřejnicí.. to je taková díra, že i kdybych neměla problem se seznamovat, tak tu stejně není s kým.. máš fb? Kdybys chtěla někdy aspoň pokecat..
@marketa3706 ahoj, no já právě fb nemám, nějak mě to zatím minulo ty sociální sítě
ale aspoň takhle přes net je to fajn s někým pokecat, protože se člověk pak necítí tak opuštěně ![]()