Na mateřské bez kamarádek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.9.16 01:45

Ahoj, myslela jsem že jsem divná nebo co, když se nedokážu seznámit, ale koukám, že je náš vic :D..já jsem se teda před šesti lety přistěhovala z města na vesnici za mojim.. no první čtyři roky mi ani nevadilo ze tu nikoho neznám, protože jsem jezdila do práce a tam jsem byla mezi lidmi, ale pak jsem skončila v práci, otěhotněla jsem a najednou jsem zjistila, že tu vůbec nikoho nemám.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 17:57

Taky nemám moc kamarádek, nedávno sme se přestěhovali ale neznám tady nikoho. Manžel je celé dny v práci. Jsem spíš introvert a tak mi dělá se s někým problém seznámit třeba na hřišti. Občas je mi smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 18:06

@Dominicek2015 odkud jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 21:03

@marketa3706 jsem z Jaroměřic nad Rokytnou, je to kousek od Moravských Budějovic. Nikoho tu neznám, předtím sme bydleli v Třebíči a sice to do Třebíče nemáme zase tak daleko ale bojím se řídit a tak autem moc nejzdím a do Třebíče se teda moc nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.16 21:53

@Dominicek2015 aha tak to je daleko.. :think:..ja bydlim ve Stare Vsi nad Ondřejnicí.. to je taková díra, že i kdybych neměla problem se seznamovat, tak tu stejně není s kým.. máš fb? Kdybys chtěla někdy aspoň pokecat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.16 20:23

@marketa3706 ahoj, no já právě fb nemám, nějak mě to zatím minulo ty sociální sítě :-) ale aspoň takhle přes net je to fajn s někým pokecat, protože se člověk pak necítí tak opuštěně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí