Na mateřské bez kamarádek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
R82
2396
26.2.12 14:02

tak mi poslala fotografka náhled foto a mám si vybrat jako fota na cd a jjsem překvapená jak jsou pěkné, až to vyberu tak to pošlu, a nebo vložím sem :potlesk: :potlesk:
jo tak snad to všechno prostě upotřebíme, včera jsme byli v Brně a dívali se po krámech a vybrali jsme si sedačku, ve slevě sice ale jako pěkná, tu starou co tu máme jako na spaní už není, a když muž bude muset odejit se vyspat tak by se na této staré prostě nevyspal.pořád jsme ale byli na váškách kvůli té ceně,ale raději tedka když na to ještě zatím máme než pak s mimi si těžko dovolíš dát větší obnos že.a tedka pro ni valil s kamošem co narychlo sehnal dodávku, zítra valíme na matriku kvůli tomu příjmení a už to snad s těch papíru co potřebuju do porodky bude všechno.
jinak jak vy jste to měli na začátku, malá spala s váma a co muž,jak to snášel to noční buzení od malé, budil se a nebo je to spací typ :think: :think: :think: :lol: :lol: :lol:
můj chodí na směny a tak to bude jako zajímavý hodně,snad mimi nebude nějakej extra řvácí typ :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
26.2.12 20:07

Ty jako s mama spinka Eliska od zacatku co ji doma mame. Chlopek dela taky na smeny a muzu ti rict ze tak ani tak se ty prvni dny nevyspi.Vim jak u nas doma… chlopek taky kolikrat vstaval jak mala knurla a to same bude delat i tvuj chlopek nez si zvykne,tedka uz to ani najeka moc nevnima,ale zase to mam lepsi v tom ze kdyz vim ze jde az na nocni tak jak k male nevstavam nebo se uz vlastne k tomu vstavani stridame a je to vlastne trosku lepsi… uvidis treba ti mimco bude spat celou noc… ja sem se toho jeste nedoskala a tedka se uz budime 2× v noci misto 3× :-D jako ja ani nejsem zastancem toho aby jsme spali oddelene to pak neni vztah… jako nereknu kdyz sem byla nemocna nebo kdyz sem chytla zimnici s teplotama to si vzal chlopek malou do obyvaku ale v byte 2+1 neudela zazraky a porad to mimco slysis i kdyz mas zavrene dvere,takze jestli bude spat s tebou nebo ne stejnak to uslysi :-D
Jo takhle sedacku ju? tak jako ja muzu rict ze jak prijde mimco tak se vazne spatne resi,ale ty si byla kupovat sedacku a ja si jdu zitra koupit kocarek z druhe ruky uz trosku lepsi nez mam ja a je i za rozumnou cenu.
Jo uz se tesim na ty fotky a sem rada ue ti to dobre dopadlo ze si spokojena…
A pro mimco uz mas vsechno?Aj odsavacku? Ja sem si odsavacku sice kupovala az sem prisla z porodnice a tedka sem rada ze ji mam nebo malou kojit normalne nemuzu :,( :,( tak ji pouzivam porad a rucne odstrikat to je makacka :-d
A vubec v kolikatem terminu jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
danw7
27.2.12 11:12

Ahoj,hledámn kamarádku okolí Břeclav já jsem z města Lednice.Mám roční dceru a druhé dítě na cestě,hledám kamarádku…najde se?

• Citovat
  • Upravit
1539
27.2.12 11:14

Ahojky tady asi maximalne jen na virtualni pokec… ja sem z Havirova a mam skoro 3 mesicni dcerku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
27.2.12 14:11

Tak ja jsem z Vysociny,ale u Znojma mame chalupu:-)…to jako je mi jasne,ze asi ne vsechen hluk proste pujde skryt nebo jak to rict.me kocar asi udelaji pristi tyden na vyzvednuti,tak se tesim.ja jako mam obavy s tim vstavanim jak to bude no.muj je docela cholerik,ale pocita s tim,ze nez se zabehneme tak se asi nevyspi no.jo a je nutne budit po 3 hod,muze byt i po 4 treba?????v tom mam trochu hokej.ja mam termin zacatek dubna,a uz se mi to krati a mam fakt obavy,zda to budu davat no.ale snad se nekdo najde na hlidani.
Tak kamaradku tak fakt vyrtual,ja jsem v kurzu predpor.nepotkala zednou kocku co by mi sedla.uvidim co v porodnici:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
27.2.12 19:37

Vis oni ti to mimco budou davat v porodnici ten prvni den co 3 hodiny na kojeni… me ji taky tak davali :-D pak zalezi jak si to mimco zvykne na jidlo,nektere miminka treba vstavaji co 2 hodinky na kojeni,vazne zalezi natom jak si mimco zvykne a jaky bude mit hlad… Vis miminko ze zacatku nic nepotrebuje, jen mit dupu v suchu,aby bylo najezene a hlavne dobre odrihnute… nekdy i trapi prdy… ja sem si na prdiky poridila krem PUPICEK je to vazne super je to vetrove a mala mi po top prdi jak najata… neboj na hlidani se vzdy najdou babicky a pak budes jeste rada ze kdyz knim pujdes na navstevu tak si v klidku muzes vypit caj :-D hlavne nebud ve stresu a na take reci jake jsou ja to nezvladnu nato zaponem to je to nehjorsi naco muzes myslet :zed: hlavne se nestresuj porodem,nic to neni a podivej se kolik holek to zvladlo pred tebou a podivej se ne me,ja mam strasne nizky prah bolesti a zvladla jsem to ejdna basen :mrgreen: natoz ze sem spala jen 2 hodiny jak mi praskla voda :-D
Ja sem v porodnici ti muzu rict vystridala 2 devusky.Jedna byla takova ze se se mnou ani nechtela bavit akdyz sem se ji na neco zeptala tak mi jako jen odprskla ze mi vsechno reknou… ta druha ta byla bomba si ce mela neco pres 30ale uplne super jsme si pokecaly,dokonce jsme se potkali na nozickach u ortopeda :-P jinak kdybys mela nejaky dotaz tak se ptej… hlavne se uz pomalu chystej do porodnice(zbalena taska) ja uz sem ji mela nachystanou ve 34 tydnu nikdy nevis kdy ze to chytne,hlavne neber zadne zbytecnosti … ja ti muzu rict ze sem mela snad tu nejvetsi tasku z cele nemocnice ja sem tam mela snad vsechno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
27.2.12 20:56

Kez ten nizky prah bolesti objevim v pravy cas,no uvidime jak ta dalsi maminka na pokoji,jsou to 2luzkace nove u nas v nemocnici vis.jj taky nam to PA kladla na srdce nic moc nebrat,ze toho maji dost.no balit budu pristi tyden asi si ji po navsteve dr.co mi rekne,jdu poprve na ty pasy tak uvidim co budou za vysledky.jo ja jsem jako dite byla spokojena najezena a v suchu,ale chlap je cholerik:-D…chci si ho mimi naucit tak abych mela klid pro sebe.jeste studuju tak se mi rezim hodi vis.snad s toho mam nejvetsi obavy…moc se tim nechlubim ve svem okoli,aby se me kazdej nevyptaval jak to stiham a tak,nechci to zakriknout vis moc
Tak jsem foto vyselektovala a zitra to poslu fotografce a uvidime co s toho vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
27.2.12 20:57

By jsme tu diskuzi mohli zamknout,ale nevim jak se to dela?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
27.2.12 21:05

pockej ja to zjistim… nebo si zalozime svoji,ale ja nevim jak se to dela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
27.2.12 21:09

vubec nevim ani nevim jak to mam zjistit :_D nic me nenapada :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
28.2.12 12:40

Co jsem se koukala tak ji muze uzamcit jen ten kdo ji zridil tu diskuzi prvni,coz ani jedna z nas neni.jak se zaklada nova to uz nevim vubec a nebo si posilat zpravy?????co je ti lepsi,me je to jedno,ale zalozit diskuzi fakt neumim,zkusis to???nejakvprozkoumat jak se to dela a taky nazev si musime rict,a to uz nevim vubec,napada te neco????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
28.2.12 13:48

Me vubec nic nenapada… ja zkusim zjistit jak se to dedla u ostatnich holek se kteryma si pisu…
Dneska jsem byli u doktorky na kontrole a uz mame 5750g coz se da kdyz mame za chvilku 3 tejdny…
No nic musim kit dneska jdeme ke tchyni tak se tu mozna objevim az vecer uvidim podle male… tak skus popremyslet :-D
ja uz vim treba virtualni kamaradky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
28.2.12 14:04

Tak to by slo ten nazev,ja se taky podivam jak se to.zaklada. a pak si rekneme ktera to zalozi.no takvje mala krasna teda,a mas svaly z ni?ja kdyz jsem hlidala deti a jak byli maly tak jsem pak na rukou mela svaly jako slusne,zadny jogurt.tak si uzij navstevu.ja svoji tchyni moc nemuzu,ale to pak jindy.respekt mame,ale to je tak vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
28.2.12 14:13

ty jako ja ti muzu rict ze treba nemusim od pritele babicku… ja ji vylozene memam rada a mam vzdycky nervy jak jen tady ma prijet… Jako mala mi treba spi po dlouhe dobe treba usnula a ona musi ji mermoroci vzit na ty ruce a samozdrejme ze mi ji vzbudi a pak mam malickou strasne protivnou :-( ¨
Svaly?? Jako ja malou moc netaham ja nechci aby si zvykla ze ji pak porad budu mostit na rukach jak cvok ni?Staci ze ji porad tahaji mamky :-D
Vis jak jsem ti vcera psala ze si jdu pro kocarek? Ty brdo to byl skvely kup jak blazen… za 2600kc skoro novy kocarek na nem neslo videt ze byl jezdeny uplne nic… jsem uplne nadsena z neho a mam k nemu vse od vajca az po sportak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R82
2396
28.2.12 14:31

Tak to je krasny kup,to moc gratuluju.setrit se musi bohuzel,dneska to jinak nejde.ja taky moc tahat nechci,vim,ze si pak zvykne to mimi desne rychle na to.cetla jsi to o tom domacim porodu zase,to je slepice nejaka,dneska ti splnej co chces v porodce i ambulatni porod muzes mit,to snad prezije kazda tech x hodin.to fakt nevim v techto pripadech zda je mam litovat nebo ne,kdyz to byla jeji volba.je to hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí