Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
4.2.16 14:43

@robínek tak to není princip O vše se dělíme, ale čistá sviňarna. Jako nárok na odpočinek po týdnu s dětmi jistě má, ale třeba až další den, až se muž dá trochu dohromady. U nás se tomu říká ohleduplnost.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
4.2.16 14:46
@robínek píše:
No a pak jsou samozřejmě „ženské zbraně“, ke kterým bych se taky nesnížila, protože mi zavání prostitucí - jedna moje kamarádka žádá manžela o peníze na nové hadříky zásadně po sexu :roll:

Ty máš ale kamarádky. Samý výkvět. Ale ten její manžel si ji takovou zřejmě zasloužil. Normální chlap by :poblion:

• Citovat
  • Upravit
19874
4.2.16 14:53
@Mango_Lassi píše:
Ty máš ale kamarádky. Samý výkvět. Ale ten její manžel si ji takovou zřejmě zasloužil. Normální chlap by :poblion:

Lidi jsou různí. Ona je tvrďák, vyrůstala se 4 staršíma bráchama, musela si všechno vybojovat. Je neuvěřitelně tvrdá na sebe i okolí.
Tohle byla situace po 2. dítěti, pak se vzali a teď čekají třetí. Manžel byl se druhým na MD, nejsou moc typičtí, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
4.2.16 15:03
@Litta píše:
@robínek Dvoutřetinový. :lol: Hezký, Kačenko, moc hezký. :lol:
:pankac: Mávej, dokuď nezajdou za roh, mávej! ;)
Musím se na to zase kouknout, už zapomínám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.2.16 15:04
@robínek píše:
Lidi jsou různí. Ona je tvrďák, vyrůstala se 4 staršíma bráchama, musela si všechno vybojovat. Je neuvěřitelně tvrdá na sebe i okolí.
Tohle byla situace po 2. dítěti, pak se vzali a teď čekají třetí. Manžel byl se druhým na MD, nejsou moc typičtí, no.

Nerozumím moc kontextu. Je tvrdá a proto spala s manželem kvůli hadrům? :think:

• Citovat
  • Upravit
19874
4.2.16 15:06

.

Příspěvek upraven 04.02.16 v 15:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
4.2.16 15:06
@Mango_Lassi píše:
Nerozumím moc kontextu. Je tvrdá a proto spala s manželem kvůli hadrům? :think:

Ne, to je jiná :mrgreen: Tvrďák je ta, co hodila manželovi děti ve dveřích, když se vracel z vody.
Sorry, nevšimla jsem si, co cituješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
4.2.16 15:39

@nostress Tak to, cos popsala si nepředstavím pod pojmem ženské zbraně, ale normální slušné jednání mezi dvěma partnery. Pod pojmem ženské zbraně si právě představím tu nenápadnou manipulaci muže, aby dělal co zrovna žena chce. Takové to heslo muž je hlava rodiny, ale žena jejím krkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
4.2.16 15:42
@kacka52 píše:
@nostress Tak to, cos popsala si nepředstavím pod pojmem ženské zbraně, ale normální slušné jednání mezi dvěma partnery. Pod pojmem ženské zbraně si právě představím tu nenápadnou manipulaci muže, aby dělal co zrovna žena chce. Takové to heslo muž je hlava rodiny, ale žena jejím krkem.

Každý si pod tím pojmem představuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
4.2.16 15:46
@nostress píše:
To není o tom, že já potřebuji mít za každou cenu navrch nad partnerem a ovládat ho za každou cenu, přimět ho, aby vždy dělal to, co chci já. To se mi velmi příčí a nikdy bych se k takovému jednání nesnížila. Stejně jako jsou „ženské zbraně“, existují i „mužské zbraně“.Základ kvalitního vztahu je vždy vzájemná láska, úcta, respekt a důvěra. Mezi ženské zbraně, které používám já
je krom toho, že se snažím být vždy upravená, je přístup k partnerovi. Snažím se vůči němu chovat tak, jak bych chtěla, aby se on choval ke mně. Muži mají rádi ženy, které jsou příjemné, mají smysl pro humor, neřeší blbosti, nedělají hysterické scény, nestíhají je na každém kroku a podobně. Když mu uvařím jeho oblíbené jídlo, což nemusí být nutně každý den, udělá mu to radost. Stejně tak „mužské zbraně“, které dostávají mne je třeba, že mi manžel koupí cestou z práce kytku, nebo oblíbený pamlsek. Rád mě rozmazluje například tím, že se vzbudím ráno a u postele mám snídani a kávu. Nebo mi pomůže do kabátu klidně i doma, podrží dveře, políbí ruku, prostě se chová jako gentleman. Nemáme problém navzájem jeden druhého ocenit a pochválit, když se někomu něco povede. Vztah je o kompromisu. Nemusím kolem něj dělat tanečky, když něco chci. Stačí slušně požádat, a když ho u toho třeba políbím, pohladím, nebo se usmívám na něj, jistě mi vyhoví raději, než když by to dostal příkazem, nebo bych ho citově vydírala teatrálním pláčem. Stejně tak, když má chuť třeba na rajskou, nebo svíčkovou a sdělí mi to hezky, ješte dodá, že ji vařím nejlépe na světě, jistě mu taky vyhovím raději, než když by řekl třeba, že už bych mohla zase jednou „uklohnit“něco pořádného k jídlu. To je jenom pár příkladů, co mě narychlo napadlo. Je to hlavně o přístupu a komunikaci. Podobně to funguje i v jiných mezilidských vztazích, třeba na pracovišti. Slušným a vlídným jednáním dosáhneme vždy daleko více, než arogancí. Asi tak.
:palec: :palec: :palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
4315
4.2.16 15:48

@nostress To je jasný. Proto jsem psala, co já si pod tím představuji a propastný rozdíl mezi manipulací a používáním ženských zbraní příliš nevidím.
@robínek Ještě, že máme společný účet a každý svojí kartu. Odpadá mi žadonění o peníze na hadry po sexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
4.2.16 15:52
@nostress píše:
Tak si tam můžeš místo toho dosadit třeba přístup, nebo to vynechat, je to jedno.
Nemusí vždy každý všechno přesně prožívat přesně tak, jako my.Ty nechápeš význam slova „ženská zbraň“, já zase nepochopím, jak může někdo na veřejném serveru nazývat svého manžela „Bambulínem, Troubou“ a svoje děti „haranty“.To bych já neudělala ani z legrace. Každý má jisté hranice, za které nejde.Ale pokud to vám vyhovuje, tak to je v pořádku. Když by třeba tvůj manžel psal soustavně na EM, jako že třeba ta moje „pipina, trubka, dylinka“, nebo si tam dosaď co chceš, běhá venku s motorovou pilou a já tady vařím „harantům, smradům…“ kašičku a pipině žehlím na zítra modráky do lesa, doufám, že by jsi to vzala se stejným nadhledem. :mrgreen:

dobře ti. ;) ;) ;) ;)

• Citovat
  • Upravit
60142
4.2.16 16:06
@nostress píše:
Tak si tam můžeš místo toho dosadit třeba přístup, nebo to vynechat, je to jedno.
Nemusí vždy každý všechno přesně prožívat přesně tak, jako my.Ty nechápeš význam slova „ženská zbraň“, já zase nepochopím, jak může někdo na veřejném serveru nazývat svého manžela „Bambulínem, Troubou“ a svoje děti „haranty“.To bych já neudělala ani z legrace. Každý má jisté hranice, za které nejde.Ale pokud to vám vyhovuje, tak to je v pořádku. Když by třeba tvůj manžel psal soustavně na EM, jako že třeba ta moje „pipina, trubka, dylinka“, nebo si tam dosaď co chceš, běhá venku s motorovou pilou a já tady vařím „harantům, smradům…“ kašičku a pipině žehlím na zítra modráky do lesa, doufám, že by jsi to vzala se stejným nadhledem. :mrgreen:

JEnze ja chapu vyznam zenska zbran. To, co popisujes ty, je uplne normalni chovani.
Nazor nemenim, podle me zenske zbrane treba nejsou. Pro me. Nebudu hrat slabounkou zenusku, delat lanni oci, tutat, kdyz to tak necitim, ale holt neco chci, varit oblibene jidlo, kdyz si budu chtit koupit hadry… Coz mi pripomina, ze ta kamaradka, co mami prachy po sexu, je pekny chudak :jazyk: To si nemuze neco koupit normalne?

Bambulin o prezdivce vi, vi proc vznikla a z duvody souhlasi. Na Troubu ho prekrtila Mowla :mrgreen: Ja ji respektuju, klidne mu to na anonymnim serveru necham :D Trouba je se zmenou titulu srozumen a he mu to tak nejak jedno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
4.2.16 20:33

Mně přijde že ty tzv. ženské zbraně ve smyslu manipulace byly hojně pěstované především v generaci našich matek. Viz ty tchyně apod. Ty mladší už v tom tolik nejedou. A podle mě průměrně inteligentní chlap to prostě snadno pozná. Dyk je to průhledné jak sklo.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
4.2.16 20:53
@Inaris píše:
Ony do toho dojdou. To je prostě věc zkušeností. Anebo se hrdě rozvedou.
Ano, inteligentní chlap to pozná, ale potěší ho to!!! Chápeš to? :D

Nejsem si tím teda tolik jistá. Mám zase teda asi zkušenost opačnou. Upřímně řečeno mě celkem baví, jak tady píšeš ty svoje životní moudra ve snaze ukázat nám naivním, jak to v životě chodí.
Musím teda za sebe říct, že jsem prošla naštěstí vývojem opačným. Od přesvědčení že všichni chlapi jsou takoví, jak se tu snažíš prezentovat až do dnešního stavu, kdy fakt vím, že tak to zkratka vůbec být nemusí. Jsem připravena na tu horší variantu, zatím ale jsem velmi příjemně překvapená. Že existuje někdo jako můj přítel, který mě bere takovou jaká jsem. V to jsem ani nedoufala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML