Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
5.2.16 23:28

@Inaris tak to jsme tu každá :pankac:

• Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:29
@Mango_Lassi píše:
@Inaris tak to jsme tu každá :pankac:

Ty nejsi vdaná ne?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:31
@mowla píše:
mně nikdy nikdo neopustil, ani žádný kluk, tohle neznám.

Tak to pak nerozumím, proč sis to vztahla na sebe. Psala jsem o ženách, jejichž manžel si našel milenku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:31

@mowla jsem šťastně zadaná. Pro mě to není rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:34
@Mango_Lassi píše:
Tak to pak nerozumím, proč sis to vztahla na sebe. Psala jsem o ženách, jejichž manžel si našel milenku :nevim:

Já si to na sebe nevztáhla, jen jsem to uvedla na pravou míru, protože si hodně lidí myslí, že ženy co rádi uklízí jsou automaticky ženské, které dělají chlapovi první poslední. Tak jsem ti to vysvětlila. Já mám sebevědomí na rozdávání a rozdodně nikomu nedělám hospodyňku.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:35
@Inaris píše:
S tím trenažérem jsi mi připomněla, jak si moje kámoška koupila to šlapací kolo do obýváku a manžel ji z toho obýváku vyhodil, že ta kola dělají randál a on neslyšel telku. :D No, už jsou rozvedení…

Dokážeš vždy najít nějaký hezký příklad a povzbudit teda. U nás to vybíral přítel, mně se akorát zeptal, zda chci ten dražší nebo levnější model. On zbožňuje ženy, které se o sebe po tělesné stránce starají.

• Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:35
@Inaris píše:
Holky, já si stejně myslím, že „nalezení“ milenky ani zdaleka nesouvisí s „kvalitou“ manželky… Ten zakopaný pes bude jinde.

Ono těch faktorů je víc, ale jeden z nich je špatný výběr partnera.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:43

@Inaris mimino je ještě malé, stále ho kojím. Rok ještě nemá právě. Přítel má aktuálně dost práce. Na jaře to bude lepší. A chceme taky ten stroj, abychom si ušetřili čas. Pak určitě něco planuju. Možná nějaké Alpy na kolech.

• Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:45
@Mango_Lassi píše:
@Inaris mimino je ještě malé, stále ho kojím. Rok ještě nemá právě. Přítel má aktuálně dost práce. Na jaře to bude lepší. A chceme taky ten stroj, abychom si ušetřili čas. Pak určitě něco planuju. Možná nějaké Alpy na kolech.

A tvůj přítel je stejnýho ražení jako ty?

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:47

@Inaris to je super. Já bych potřebovala po porodu zpevnit břicho, a vůbec to celé nějak zpevnit. Ale jde mi taky o ten pocit, o tu příjemnou únavu, o tu euforii, o hormony, které se poté vyplaví. Je to trochu jako sex :-)

• Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:48
@Inaris píše:
Jo aha, to je jasné. A ten stroj domů je asi dobrý nápad, ten čas to určitě ušetří. My to máme v práci k dispozici (nikdo to ovšem nevyužívá).
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:48
@mowla píše:
A tvůj přítel je stejnýho ražení jako ty?

Větší sportovec než já.

• Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:50
@Mango_Lassi píše:
Větší sportovec než já.

Tak to chápu, že by ho hospodyňka neuspokojovala. Ono je totiž hodně důležitý, aby se ti dva k sobě hodili.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
5.2.16 23:52

@mowla on má celkově rád když se ta žena něčemu věnuje, má své koníčky. Tím nemyslím pěstování kytek pochopitelně.

• Citovat
  • Upravit
mowla
5.2.16 23:52
@Inaris píše:
Kolik jsi přibrala? Já v těhotenství 8 kilo. Jednou jsem pak s kámoškou zašla do posilky a - tím to pro mě na doživotí skončilo.
S tím vyplavením Tě chápu. Pro mě je něčím podobným uspokojení z krásné zahrady (no, taky je to makačka).

Já miluji zahrádku, ale já pěstuji i zeleninu, jahody, brambory, ovoce a máme domácí brojlery, asi tak 300 za rok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML