Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3088
23.1.16 14:04
@Litta píše:
Komunikace a nehádání a rozdělení je pro mě taky jasná věc, výhoda a ne každý to má, proto jim to nefunguje. Ale podle mě ten článek apeluje na to, že ženská v tom chlapovi musí vidět i tu mužnost. Což když on bude přehnaně domácky starostlivý a v těhle věcech v podstatě zženštilý, k tomu sesavovat nábytek bude zas jen žena,… já bych v něm viděla už jen toho kamaráda spolubydlícího, ale neměla bych ten respekt k jeho mužnosti. :nevim: Nebo nevím, přijde mi to tak. A to si můj taky žehlí košile, ale u toho je to zas „umí se o sebe postarat, to je sexy“, kdyby žehlil oblečky dětem a mně domácí trička, tak už bych si připadala zase divně, že mám vedle sebe hospodyňku. :nevim:

Pak zase jsou chlapi, co prostě nezvládnou nic. Na všechno se ptají a třeba ani nábytek nepřestěhujou, pač jaksi nefungujou jako chlapi. Pračku zapnout neumí, na to je přece ženská. A tak dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
@Maty1989 píše:
Někteří bohužel jsou tak nastavení (vychovaní?), že bohužel plotna patří ženské a chlapovi třeba starost o dům. Na bytě pak nevím, to asi nedělá skoro nic? :nevim:

no to víš že nedělá, jen má kecy, že ho to nebaví, že v baráku by dělal :mrgreen:, to znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

Jinak Prekopová mi vadí ze dvou důvodů. Kauza s její metodou pevného objetí aplikovanou na chudáky autisty. A fakt, že sama děti nemá, takže všechny rady ohledně jich jsou jaksi… naivní v absenci vlastní zkušenosti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.1.16 14:05
@Maty1989 píše:
Pak zase jsou chlapi, co prostě nezvládnou nic. Na všechno se ptají a třeba ani nábytek nepřestěhujou, pač jaksi nefungujou jako chlapi. Pračku zapnout neumí, na to je přece ženská. A tak dále.

Tak to je druhý extrém, to není chlap, ani hospodyňka, to je líný neschopný prase. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
23.1.16 14:05

Třeba můj obecný názor je takový, že chlap má umět všechno, aby se uměl o sebe sám postarat. Pak už je na domluvě, co nakonec bude dělat, když bude s ženskou. Všechno, něco, nic,… Ale dle mě je to prostě základ do života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
23.1.16 14:06

@Litta asi tak, já ji nějak nemusím, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
23.1.16 14:06
@g.sandova píše:
no to víš že nedělá, jen má kecy, že ho to nebaví, že v baráku by dělal :mrgreen:, to znám

Tak něco podobnýho říkal manžel. Je z baráku, já z bytu. Na bytě se nudil, neměl co dělat, tak jsme v RD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
23.1.16 14:07
@Litta píše:
Tak to je druhý extrém, to není chlap, ani hospodyňka, to je líný neschopný prase. :mrgreen:

Bohužel jednoho takovýho znám. Jsou na bytě, stěhovali se a on toho moc neudělal. Dělali plno věcí jejich rodiče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.1.16 14:08

Tak ono stačí se někdy podívat na Výměnu manžleek, jaké domácnosti- nemyslím vybavení, ale třeba uklid a nebo povalující se někde káble, padající omítka a prostě někomu ot nevadí… klidek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.1.16 14:12

@kvaček mno tak jasně, nic se nemá přehánět - já třeba nedávno taky čučela, jak sousedka pucovala souseda…sem náhodou mrkla z okna..on zrovna někam odjížděl a ona na něj tuhleto a tamhleto a nezapomeň tuhleto a koukej se ozvat jak dojedeš atd…fakt jak na malýho kluka, sem nestačila valit bulvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.1.16 14:13

@brumdinka :mrgreen: já tak slyšela ohledně jídla..
Jídlo je v ledničce.. ohřej si to, slyšíš, je to v ledničce, a pak to nádobí dej do myčky, ne že zase bude na stole :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
23.1.16 14:18

@kvaček mno k té výměně to bych zas vůbec nebrala jako standard.. už jenom to, že někdo se dobrovolně přihlásí do takového pořadu je samo o sobě diagnoza :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.1.16 14:19

@brumdinka tak ne standard, ale že člověk vidí, že prostě někomu to žíly netrhá, nějaká práce :mrgreen: natož rozdělená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11699
23.1.16 14:31

Pro me jsou deti na prvním místě, protože se o sebe nedokážou postarat-mam male.Muz by mel byt podle me muž tím, ze má ujasneny co v životě chce a dokázat se o sebe postarat, kdyz je třeba. Ne tím, ze dostane u stolu první jídlo, aby deti a manželka věděli, ze on je tady pán.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.16 14:35

Mě se ten její názor líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat