Na prvním místě je manžel - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mowla
23.1.16 19:19
@brko píše:
A kdyz je dite citlive, potrebuje citit matku..co s tim? Tohle striktni : dite musi byt v postylce zas neuznavam ja. Nic ve zlem :kytka:

Já též ne, o tom, kde dítě spí, to rozhodně není.

• Citovat
  • Upravit
14642
23.1.16 19:19
@j.a.n.i1 píše:
Tak se dá sundat jedna bočnice a přirazit postýlku k posteli rodičů… nebo se tam vejdou všichni 3.

Jj, někdy je to těžké. U nás to bylo s dětmi tak, že jsme je uspali v pokojíku, třeba u čtení pohádek, a jeden čas pravidelně tak kolem druhé hodiny bylo slyšet dupot malých nožiček a už jsme měli jednoho „návštěvníka“ a za chvíli i druhého v posteli. Štěstí, že první dítě bylo o dost starší, jinak jsme měli v posteli dost narváno. :) :mrgreen: Takhle to šlo nějakou dobu, než z toho vyrostli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.1.16 19:57
@hanka.br. píše:
A to je právě na těch jejích myšlenkách to moudré. Některé ženy by se rády cítily jako muži a pak se diví, že když všechno tak pěkně zvládají a muže vlastně nepotřebují, že si raději lehne na gauč. Nebo že jde obletovat nějakou křehkou kytičku, vedle které se může cítit jako chlap.

To jsme se trochu nepochopily - já nemám nic proti „tradičnímu“ modelu rodiny, kdy chlap živí a žena se stará. Dovedu si představit, že to tak někde může fungovat stejně dobře jako jiné modely. Ale vždycky si podle mě musí umět vážit jeden druhého, vzájemně. A to je to, co mi v tom článku vadí - ten zřetelný názor, že pokud si jeden partner přestane vážit druhého, tak je to ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
23.1.16 20:02

@Bersaba Já to brala tak, že je to článek pro ženy od ženy. Proto je to zaměřené na to, co ženy dělají hůř než dřív a co by mohly změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
23.1.16 20:10
@nostress píše:
Já znám jednu, která manžela vyšoupla do pokojíku po dětech a v ložnici
s ní spí pes. :mrgreen: Pak se hodně divila, když si manžel našel milenku.

Tak jestli to byl pořádnej samec… :dance: U nás měl pes zákaz chodit do ložnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.1.16 20:23
@Litta píše:
@Bersaba Já to brala tak, že je to článek pro ženy od ženy. Proto je to zaměřené na to, co ženy dělají hůř než dřív a co by mohly změnit.

I když vezmu v úvahu tenhle aspekt, pořád mi ten text připadá hodně jednostranný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
23.1.16 20:39

Začátek se mi zdá trošku starodávný „první u stolu dostane jídlo muž“. S prostředkem plně souhlasím a co se týče konce… snažím se „pochopit“… a teď mi v hlavě hučí a přemýšlím, jak to máme vlastně my :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
23.1.16 20:44
@Maty1989 píše:
Když to shrnu, tak třeba já jsem výbušný Beran, co občas prostě udělá něco, sedne si a tak. Takže prostě dělám postupně. Manžel je Panna, takže něco udělá, dokud to není a pak až si sedne, navíc jako Panna má trochu špatnost, že vyžaduje jakýsi řád a občas to tu stojí za to, pač mě kolikrát žádnej řád nezajímá :DAle děláem spolu, nebo každej něco a fungujeme ;)

To jsem celá já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
23.1.16 21:43
@Bersaba píše:
To jsme se trochu nepochopily - já nemám nic proti „tradičnímu“ modelu rodiny, kdy chlap živí a žena se stará. Dovedu si představit, že to tak někde může fungovat stejně dobře jako jiné modely. Ale vždycky si podle mě musí umět vážit jeden druhého, vzájemně. A to je to, co mi v tom článku vadí - ten zřetelný názor, že pokud si jeden partner přestane vážit druhého, tak je to ženská.

Nic takového jsem v článku nenašla. Ale proč to tam vidíš ty, tomu nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
23.1.16 21:44

Snad kazdy chlap by mel mit v sobe tu touhu byt MUZ-KING KONG :mrgreen: proc jim to brat, je to o domluve. Jak se nekde pise - chces li prince, bud mu princeznou. A ne panosem nebo oslikem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
23.1.16 21:51
@Litta píše:

Taky to tak vnímám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
23.1.16 22:41
@hanka.br. píše:
Nic takového jsem v článku nenašla. Ale proč to tam vidíš ty, tomu nerozumím.

Věty, ve kterých jsem to „viděla“, jsem citovala výše. A je to samozřejmě dojem subjektivní, jak taky jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.1.16 22:52

Ten článek jsou hrozné stereotypy. Chlap jde na rodičovskou, no a co? To doma nebude vařit a uklízet.
No bože…

• Citovat
  • Upravit
3088
24.1.16 13:42
@Aries6 píše:
To jsem celá já :mrgreen:

Uf, nejsem sama. Vítej v klubu :D Radši postupně a dýl, než najednou a kratší dobu, neumím to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
24.1.16 13:45
@j.a.n.i1 píše:
@Tiger-lily Tak ale ani 50:50 neznamená, že každý nakoupí půlku nákupu, uvaří půlku oběda a umeje půlku nádobí, úplně stejně to může znamenat, že jeden nakoupí a umeje nádobí a druhý uvaří…
:nevim: to by stejně mělo být nastaveno podle aktuálních potřeb, spíš jde o to, že jsou oba ochotni se podílet. Ale neřešit, jestli jeden víc uspává děti, nebo že dělá víc domácích prací, druhý je zase víc v práci, jednoho partnera třeba něco vůbec nebaví nebo to nezvládá třeba i po fyzické stránce…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí