Na stejné vlně s partnerem

417
20.1.14 17:17

Na stejné vlně s partnerem

Ahoj, tohle téma nezakládám kvůli radě, ani kvůli tomu, že by mě něco trápilo. Spíše na poklábosení a odreagování :) Tak snad to nebude vadit.

S přítelem se nám poslední dobou často stává, že si voláme v úplně stejnou dobu - vezmu třeba telefon do ruky, že ho vytočím a v tom mobil začne vyzvánět. Nebo mu píšu smsku a když ji skoro odesílám, volá, nebo od něj přijde zpráva.

Líbí se mi to, přijde mi potom, že jsme hezky sehraní :) A nebo to bývají jenom náhody? Zajímalo by mě, jestli se to stává i vám ostatním a po jaké době jste k tomu došli? U nás to začalo častěji po necelém roce chození, s tím že spolu nebydlíme, ale vídáme se tak 5× až 7× týdně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5768
20.1.14 17:23

No, mě se spíš často stává (ale to je třeba i s mojí mamkou), že na něco myslim (třeba na to jak se na něco asi za deset vteřin zeptám) a přítel se v tu chvíli zeptá-říkala jsi něco? (a opravdu nepřemýšlim nahlas :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.14 17:24

@kaktusik nevím, jestli náhody, ale někdy je to vtipné.. čučíme na zprávy, v tu samou chvíli ten samý komentář a pod.. je to sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
20.1.14 17:24

Nám se to stává taky pořád. Často na něco myslím úplně mimo téma a manžel to najednou řekne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
20.1.14 17:27

@martina.se koukám, ty jsi taky všude :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.14 17:28
@Hadí ocásek píše:
@martina.se koukám, ty jsi taky všude :D :D :D

jen ve chvílích, kdy mám čas :mrgreen: zachvíli sem naběhne kluk a už budu mlčoch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
20.1.14 17:31

@martina.se tak to mě taky čeká :D :D :D kluk ti obsadí pc? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.1.14 17:33
@Hadí ocásek píše:
@martina.se tak to mě taky čeká :D :D :D kluk ti obsadí pc? :D :D :D

jj, má svojí večerní chvilku u pc a já se v klidu mrknu na zprávy a dám si véču :lol: Jsem tu většinou dopol (pracuju na pc), někdy odpol, půl hoďku večer a tím to hasne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
20.1.14 17:42

@martina.se mimochodem, jakou básničku jste vybrali malýmu na tu recitačku? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
20.1.14 17:47

Jsem takhle napojená na manžela :srdce: - přemýšlíme o stejných věcech ve stejnou dobu (třeba lavička za barák teď v zimě není denní téma, přesto jsme na něj mysleli oba stejně aj.) a stejně jsem napojená na svou nejlepší kamarádku - prožíváme vzájemně výrazné emoce té druhé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
20.1.14 17:51

Já to měla hodně s bývalým manželem… většinou jsme se shodli vždy právě v sms a telefonech ve stejných časech…

se současným manželem máme hodně podobné myšlenky, nepřijde mi, že bychom byli tak propojeni… akorát se mi asi už tak 8krát stala věc, že se podívám v práci na hodinky a vždycky je 11.hodin 11.minut… nevím, jestli to má nějaký důvod, ale podruhé jsem se vdávala 11.11.2011 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 17:56

Máme to s manželem taky tak. :) Třeba v komentářích na nějakej film na kterej koukáme, chci něco říct a manžel je rychlejší, nebo obráceně… Máme stejný nápady, prostě se skvěle doplňujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
20.1.14 17:59

Ja příteli odpovídám na otázky dřív než je vysloví a naopak. Nebo si jeden myslime, že by se něco mělo udělat a ten druhý se do toho pustí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.1.14 18:20
@Selfi píše:
Já to měla hodně s bývalým manželem… většinou jsme se shodli vždy právě v sms a telefonech ve stejných časech…se současným manželem máme hodně podobné myšlenky, nepřijde mi, že bychom byli tak propojeni… akorát se mi asi už tak 8krát stala věc, že se podívám v práci na hodinky a vždycky je 11.hodin 11.minut… nevím, jestli to má nějaký důvod, ale podruhé jsem se vdávala 11.11.2011 :)

Ja jsem to tak mela pred prvnim porodem, termin jsem mela v tvuj svatebni den a nekolik tydnu predtim jsem vzdycky rozsvitila mobil kvuli casu a bylo tam 11:11 :-) tak jsem si rikala, ze budu urcite rodit na termin, ze je to nejake znameni a nakonec si mala pockal. Ale datum ma taky hezky 20.11.2011. Ted mam termin 20.4.2014, tak jsem zvedava, zatim nepozoruju zadna znameni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
20.1.14 18:20

Mně se to stávalo hlavně na začátku - jak byl člověk zamilovaný, zaměřil se pouze na toho druhého a skoro mu četl myšlenky. :D Dopovídání vět je podle mě normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí