Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Potřebuju poradit nebo se spíše vypovídat. S přítelem jsem jen půl roku, ale strašně žárlím. Když jsme spolu byli nějaké tři měsíce, tak šel s kamarádama zapíjet svobodu od jednoho z nich. Během večera mi psal jak mě miluje atd.. a pak asi za tři týdny mi to nedalo, a vlezla jsem do zprav na jeho fb, neodhlásil se a mě to nedalo. Tam jsem zjistila že se ten večer líbal s jednou holkou ze sousedství. Psal ji že se to nesmí nikdo dozvědět a atd. Když jsem se ho na to zeptala tak první ze mě dělal hlubáka, ale pak se přiznal, že toho lituje, že se bál přiznat že mě ztratí. Byl prý hodně opilý a nechtěl to udělat. Nějak jsem to přešla, říkám si byla to jen pusa a mrzí ho to, ale teď je nejhorší, že mu nevěřím. Když se nekde chystá strašně zuřím a vadí mi to. Nedělám mu scény, ale uvnitř mě užírá, co kdyby. Chtěla bych mu věřit a moc, nechci takhle ten vztah kazit, ale nemůžu to nějak přejít, hodně se trápím. Nevím jak se s tím vnitřně srovnat. Díky za názory.
Editováno z důvodu odstranění vulgarismů
@kaileena dospěj, pak hledej vztah.. buď je Ti 15, nebo jsi fakt ještě střívko
už jen to vyjadřování ![]()
Tak proc mu tam lezes kdyz pak se ziskanou informaci neumis pracovat?
ja v tomhle po zkusenostech trpim ukrutnou sebelaskou / nikam nelezu, nectu, vis jaka to je pohodicka? ![]()
Chceš tomu dát šanci? tak mu začni věřit.
Nechceš tomu dát šanci? nevěř mu.
@nadus píše:
ja v tomhle po zkusenostech trpim ukrutnou sebelaskou / nikam nelezu, nectu, vis jaka to je pohodicka?
ba že
@kaileena působíš na mě velice mladě, ale asi bych si hodně rozmyslela, jestli to stojí za to nebo ne, ten vztah, samozřejmě že to bolí a ještě bolet bude, opravdu težko se pracuje pak s tou důvěrou a žárlivostí, ale je to jen na vás - pokud mu nevěříš promluvte si, řekni mu co cítíš teď a uvidíte co bude dál.
@martina.se píše:
@kaileena dospěj, pak hledej vztah.. buď je Ti 15, nebo jsi fakt ještě střívkouž jen to vyjadřování
@martina.se Mas stejny pocit jako ja
Ja ty Nováčky s novými tématu, nemusím, respektive mam na ne zvláštní pohled ![]()
@-Nora- píše:
@martina.se Mas stejny pocit jako jaJa ty Nováčky s novými tématu, nemusím, respektive mam na ne zvláštní pohled
jako ať založí nová témata atd.. ale zrovna toto je hraní nějakého puboše ![]()
@martina.se Ano, nove tema, neni jako nove tema, ale normalní. Přesne.
@-Nora-
tak, tak…nějak se začít musí, že. Ale že by až takhle ![]()