Přehnaná žárlivost

2
20.1.14 09:24

přehnaná žárlivost...

Ahoj holky,
Potřebuju poradit nebo se spíše vypovídat. S přítelem jsem jen půl roku, ale strašně žárlím. Když jsme spolu byli nějaké tři měsíce, tak šel s kamarádama zapíjet svobodu od jednoho z nich. Během večera mi psal jak mě miluje atd.. a pak asi za tři týdny mi to nedalo, a vlezla jsem do zprav na jeho fb, neodhlásil se a mě to nedalo. Tam jsem zjistila že se ten večer líbal s jednou holkou ze sousedství. Psal ji že se to nesmí nikdo dozvědět a atd. Když jsem se ho na to zeptala tak první ze mě dělal hlubáka, ale pak se přiznal, že toho lituje, že se bál přiznat že mě ztratí. Byl prý hodně opilý a nechtěl to udělat. Nějak jsem to přešla, říkám si byla to jen pusa a mrzí ho to, ale teď je nejhorší, že mu nevěřím. Když se nekde chystá strašně zuřím a vadí mi to. Nedělám mu scény, ale uvnitř mě užírá, co kdyby. Chtěla bych mu věřit a moc, nechci takhle ten vztah kazit, ale nemůžu to nějak přejít, hodně se trápím. Nevím jak se s tím vnitřně srovnat. Díky za názory.

Editováno z důvodu odstranění vulgarismů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.1.14 09:30

@kaileena dospěj, pak hledej vztah.. buď je Ti 15, nebo jsi fakt ještě střívko :mrgreen: už jen to vyjadřování :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
20.1.14 09:31

Tak proc mu tam lezes kdyz pak se ziskanou informaci neumis pracovat?
ja v tomhle po zkusenostech trpim ukrutnou sebelaskou / nikam nelezu, nectu, vis jaka to je pohodicka? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
20.1.14 09:33

Chceš tomu dát šanci? tak mu začni věřit.
Nechceš tomu dát šanci? nevěř mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 09:35

Prilisna zarlivost vztah zabije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
20.1.14 09:36
@nadus píše:
ja v tomhle po zkusenostech trpim ukrutnou sebelaskou / nikam nelezu, nectu, vis jaka to je pohodicka? :pankac:

ba že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
20.1.14 09:40

@kaileena působíš na mě velice mladě, ale asi bych si hodně rozmyslela, jestli to stojí za to nebo ne, ten vztah, samozřejmě že to bolí a ještě bolet bude, opravdu težko se pracuje pak s tou důvěrou a žárlivostí, ale je to jen na vás - pokud mu nevěříš promluvte si, řekni mu co cítíš teď a uvidíte co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
20.1.14 09:42
To jo : :mrgreen:
@martina.se píše:
@kaileena dospěj, pak hledej vztah.. buď je Ti 15, nebo jsi fakt ještě střívko :mrgreen: už jen to vyjadřování :lol:
  • Citovat
  • Upravit
-Nora-
20.1.14 09:46

@martina.se Mas stejny pocit jako ja :kytka: Ja ty Nováčky s novými tématu, nemusím, respektive mam na ne zvláštní pohled :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.1.14 09:47
@-Nora- píše:
@martina.se Mas stejny pocit jako ja :kytka: Ja ty Nováčky s novými tématu, nemusím, respektive mam na ne zvláštní pohled :nevim:

jako ať založí nová témata atd.. ale zrovna toto je hraní nějakého puboše :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
20.1.14 09:52

@martina.se Ano, nove tema, neni jako nove tema, ale normalní. Přesne.

• Citovat
  • Upravit
72725
20.1.14 09:53

@-Nora- :mrgreen: :palec: tak, tak…nějak se začít musí, že. Ale že by až takhle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
20.1.14 09:53

@martina.se Zase jsem, ale hezky rano zasmála :kytka:

• Citovat
  • Upravit
rebeccca
20.1.14 09:58

Sázka? tipuji 16 let

• Citovat