Přehnaná žárlivost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
680
20.1.14 10:47

Do zprav se neleze.. Tobe on ted taky nemuze verit :nevim: Libacka z cubkou ze sousedstvi by me asi taky nazlobila, ale zalezi na mnoha vecech, kter :think: e jsi nenapsala- treba kolik vam je a jestli mate deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.1.14 11:05

LOL :mrgreen: „čubka ze sousedství“ :lol: a proč je jako hned ona čubka? Vždyť ani nemusela tušit, že tvůj přítel má tebe…
Ale jestli toho fakt lituje a nechce tě ztratit, tak si naopak bude dávat pozor
A ty mu nelez do věcí, je to hnus.
PS: tipuju ti tak 15. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.1.14 11:16

Ježiš nechápu proč řešíte věk…tohle se může stát i vám co si myslíte jaky máte spokojeny manželství a přitom spousta lidi okolo vás ví jakyho máte doma hajzla… dneska takovou věc udělá úplně každý a v každým věku na tom přece nezáleží…
A kecy typu kolik ti je? Asi náctiletá… trapny… sami jste náctiletí když píšete takovy krávoviny.. tyhle lidi at se raději nevyjadřují… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
20.1.14 11:20

@Margory Me se to nestane :mrgreen: byl by sam proti sobe :mrgreen: zrovna vcera jsme na to tema měli diskuzi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
144
20.1.14 11:23

@-Nora- nikdy neříkej nikdy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
20.1.14 12:06

@Margory Nestane tohle vim :mrgreen: a i kdyby se mi to stalo, coz je naprosto mizivá pravděpodobnost, manzel neodejde.

• Citovat
  • Upravit
1013
20.1.14 12:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.14 06:39

Anonym XC

Prosim poradte. Muj manzel velmi zarli na meho znameho asi opodstatnene, znamy je uzasny, to pisu uprimne, muze to ze me poznat (i kdyz to samozrejme nerikam). Ale nic s nim nemam. Jak uklidnit manzela? Svedomi mam ciste, ale jsme z maleho mesta. Potkavame se a muj muz se mnou pak treba nekolik dni nemluvi a nespi. Staci ze znameho pozdravim. Nikdy driv se takhle nechoval. Promluvit si o tom nejde, zkousela jsem to. Da se to nejak resit?

• Citovat
  • Upravit
10291
23.4.14 06:45

No tak jestli sama víš, že žárlí opodstatněně, tak bych asi přerušila se známým veškerý styk… teda pokud plánuješ zůstat s manželem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.4.14 06:46
@Anonymní píše:
Anonym XCProsim poradte. Muj manzel velmi zarli na meho znameho asi opodstatnene, znamy je uzasny, to pisu uprimne, muze to ze me poznat (i kdyz to samozrejme nerikam). Ale nic s nim nemam. Jak uklidnit manzela? Svedomi mam ciste, ale jsme z maleho mesta. Potkavame se a muj muz se mnou pak treba nekolik dni nemluvi a nespi. Staci ze znameho pozdravim. Nikdy driv se takhle nechoval. Promluvit si o tom nejde, zkousela jsem to. Da se to nejak resit?

pokud nemá důvod, tak bych mu to jasně řekla - pokud píšeš, že opodstatněně, tak se prostě vyvaruj nějakých kravin (ano, asi to pozná)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.14 06:48
@martina.se píše:
pokud nemá důvod, tak bych mu to jasně řekla - pokud píšeš, že opodstatněně, tak se prostě vyvaruj nějakých kravin (ano, asi to pozná)..

opodstatnene-tim myslim-ze znamej je podle me fakt fajn chlap. Konstatovani. Mohla jsem ho v podobnem duchu kdysi treba okomentovat. Jinak nedelam fakticky nic. A ze nic nedelam jsem doma rikala, ale spis se to tim jen zhorsilo.

XC

• Citovat
  • Upravit
72725
23.4.14 06:49
@Anonymní píše:
opodstatnene-tim myslim-ze znamej je podle me fakt fajn chlap. Konstatovani. Mohla jsem ho v podobnem duchu kdysi treba okomentovat. Jinak nedelam fakticky nic. A ze nic nedelam jsem doma rikala, ale spis se to tim jen zhorsilo.XC
áha - pak bych prostě chlapovi jasně řekla, ať se uklidní, nebo to bude mít následky :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.14 06:49
@KKatka23 píše:
No tak jestli sama víš, že žárlí opodstatněně, tak bych asi přerušila se známým veškerý styk… teda pokud plánuješ zůstat s manželem :roll:

nepotkavame se
XC

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.14 07:02
@martina.se píše: áha - pak bych prostě chlapovi jasně řekla, ať se uklidní, nebo to bude mít následky :think:

jake nasledky? Chci ho uklidnit, ne vystrasit :lol:
 XC

• Citovat
  • Upravit
72725
23.4.14 07:05
@Anonymní píše:
jake nasledky? Chci ho uklidnit, ne vystrasit :lol:
XC

já bych ho klidně vystrašila, když takhle blbne :think:

• načítám...
  • Citovat