Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nabízím možnost spolupráce s českou MLM firmou Ramissio, která nabízí kvalitní přírodní produkty pro očistu těla, regeneraci, sílu, imunitu. Zajímavé provize a ohodnocení, firemní benefity, školení.
Zdravím všechny maminky,
určitě ne jedna maminka shání novou práci, nebo se chce zdokonalit. V případě rodičovské chce třeba jen změnu a jít mezi lidi a něco zažít. Navíc se však může ještě i něco nového naučit.
Attavena o. p. s nabízí zdarma kurzy včetně hlídání dětí. Kurzy se od ledna 2017 budou konat v Týně nad Vltavou a Třeboni buď dopoledne nebo odpoledne dva dny v týdnu.
Sama bych tento kurz potřebovala, ale děti ještě nemám. Máme skvělé ohlasy!
Jedná se o kurz počítačů, komunikace, prezentace, měkkých dovedností… vyzkoušíte si práci nanečisto i pohovor nanečisto. Na konci kurzu je pak individuální podpora, mzdové příspěvky a mnohé další.
Pro více informací mne kontaktujte - Romana Ocásková (koordinátorka), telefon: 778 064 624, email: romana. ocaskova@atta¬vena. cz.
Více informací také na www.vjednomkole-attavena.cz
PS: děkuji za tipy umístění kurzu sem kam patří ![]()
Zdravím, sháním někoho, kdo by mi 2 týdny v měsíci odváděl syna do školky. Školku mám od 7 hodin, bohužel začínám v práci dřív. Stávající hlídačka od ledna už nemůže. Brno Líšeň a okolí. Více informací na tel *** *** *** nebo sz.
edit admin - osobní údaje
Nabizím 150,–/h za úklid
PROJEKTOVÝ / PROCESNÍ MANAŽER
Jsme mladá firma zabývající se Mystery Shoppingem, Monitoringem a Reportingem, Analýzou dat a následnými obchodními tréninky. Do našeho kolektivu hledáme schopného projekťáka / projekťačku, co nám pomůže s nastavením procesů a vedením projektů od A do Z.
Vaší pracovní náplní bude:
Potřebné předpoklady:
Nabízíme Vám:
V hodná pozice pro:
Neváhejte nás kontaktovat na info@mysterybuy.cz nebo přímo přes zaslání Vašeho CV na našem webu www.mysterybuy.cz
Těšíme se na Vás.
Potřeboval bych výpomoc s prací, lze vykonávat z domova, částečně v noci, když dítě spí, práci byste si dávkovaly samy. Odměna v úkole, tedy dohodou za jednotlivý úkon.
Obsah práce - rešerše právních dokumentů a komunikace s úřady. Předpoklady: vlastní počítač, internet, vzdělání alespoň maturita (nebo inteligence odpovídající zvládnutí maturity
), úplně základní ovládání excelu, alespoň základní orientace v terminologii opatrovnických sporů a práva.
Možnost dlouhodobější spolupráce.
@canaglia Dobrý den, ráda bych více informací, nabídka mne zaujala. Velmi děkuji.
@canaglia Dobrý den, nabídka mne zaujala, prosím o více info. Děkuji.
Ahojky nesháníte někdo hlídání dětí? Zlín, Brno, Olomouc, Zkušenosti s hlídáním mám bohaté hlídat mohu prakticky kdykoliv. Při zájmu budu ráda když napíšete sz.