Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
@Kater90 to vypada nadejne
@Juni18 jsem na tom podobne jako ty, taky me obcas porad poboliva na te leve strane kde byla ovulace+slaby tlak
@Juni18 me by MS mela dorazit az za 4-5 dni, takze zatim se bojim testovat. Ale spis si myslim, ze ms dorazi.. Krom toho podbrisku mi absulutne nic neni.. ![]()
@Juni18 to mas pravdu
ja nastesti doma nemam zadne TT, takze me to nebude lakat zkouset
bych musela dneska do mesta a to se mi dvakrat nechx
@Juni18 dvakrat nechce a navic me ted cekaji tri denni za sebou, takze to snad diky tomu vydrzim
jinak omlouvam se za rozdelenou zpravu, ale sekl se mi telefon a nejak se sama odeslala ta nedopsana zprava… ![]()
@Juni18 dobre pojistene
Ja zacinam byt zmatena, objevila jsem u sebe vytok, nijak silny teda, ale diky nemu mam porad pocit mokra dole a je takovy mirne husty a mlecne zbarveny, jako nejaky krem nebo jak to popsat..
Pritom minuly cyklus jsem pred ms byla sucha jako troud..
@Juni18 myslis ten vytok? Vzdyt neni hojny, je to jen nejaky jakoby tekutejsi krem.. ![]()
@Juni18 i kdyz pujdu na chvilku s najsim pejsankem na zahradku, tak bych si eventuelne mohla skocit koupit TT, od zahradky lekarnu moc daleko nemam.. ![]()
@Juni18 ja vim, ze mi to nikdo nerekne a ze u kazde je to jinak
uprimne se tehotne dvakrat necitim
jen vaham s tim testem ![]()
@Juni18 Ja preci jen zkusim pockat do te nedele, i kdyz me to laka zkusit
ale strach z dalsiho zklamani je vetsi je vetsi nez nedockavost..
@Juni18 ja budu zitra, v patek i sobotu na denni, takze me zbyva jen ta nedele.. Delam totiz od sesti do sesti ![]()
jeee ahoj ve spolek! diskuze přesně pro mě
dnes jsem 29 DC, ale dr. mi nasadilo gynprodyl, aby se mi zkrátili cykly, měla jsem jednou kratší a pak zas delší i 40 a 50 dní… v sobotu jsem brala poslední a ms by ne/měla dorazit do 3-5 dnů po vysazení, tedy do víkendu… dnes na testu dlouho po limitu nepatrný duch, jsem zhruba 11 DPO (vím podle utz)
Dnes, nebo zítra…nejdřív jsem věřila že to mohlo vyjít, teď už moc ne
včera večer mě začalo bolet břicho jako před klasickou MS… Jsem 9dpo…takze už teď ztrácím naději. A pojede se nanovo.
@Juni18 no už se mi cuka ruka že bych testovala zítra pokud MS nepřijde, ale ráda bych vydržela… Alespoň do soboty ![]()
@Juni18 právě že brzo… Ale ta nedockavost… Zkoušíme čerstvě.. Jen já už chci mimi dlouho ale přítel se necítil.. Tak jsem z toho teď taková rozjařená.. To mě pak další měsíce přejde…
co ty jak dlouho zkoušíte? ![]()
@Juni18 tak u nas na oddeleni je nastesti chladno, neprazi nam tam slunicko, takze to jde ![]()