Najde se tu někdo, kdo také (ne)čeká MS koncem tohoto týdne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
25.7.18 15:37

@Eule mrknu… Já teoreticky v klidu jsem až od včera nevím jak se blíží MS… Jinak vím že je malá pravděpodobnost otěhotnění při prvním cyklu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
25.7.18 15:42

@Pipitta konkrétně kolem 20% :-) ale je mi to jasné, prostě snažilka, to je hotová diagnóza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 15:44

@Pipitta dekuji, urco dam vedet :) ale zatim bych nerekla ze se povedlo. Nebo spis nechce se mi tomu verit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 16:41

Otázka

Holky kdyz se nedari bral vas patrner nejake vitaminy nebo neco na podporu spermii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
25.7.18 16:46

@Eule pekelné slovo snažilka :lol:
@Katulik29 tak ti je jasný já mám všechny příznaky (nejspíš nechtěně vsugerovane) a nejlepší moje máma… Janino ty jsi nějaká jiná, nejsi těhotná??? :lol:
@Juni18 no praaaave :lol: mě je 27 ale chtěla bych dvě děti… Chtěla jsem stihnout do 30 obě… To už nestíhám jaksi takže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
25.7.18 16:58

@Juni18 nevím jestli bych na dvě za sebou měla odvahu a nervy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 17:09

@Pipitta prave ze me nic neni, jen se ozyva ten podbrisek a sem tam prsa, jinak nic. A vlastne jen zacinam mit takovy mirne husty vytok mlecne barvy, ale ne vyrazne mnozstvi :think: jinak minuly cyklus mi bylo snad taky vsechno a nic.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
25.7.18 17:12

@Girl. Misel SELEZIN ACE jsem mu koupila :-) a jinak lze i třeba Maca nebo Ra-vit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
25.7.18 17:14

@Katulik29 přesně jako já, minulý cyklus asi 10 příznaků, teď žádný, kromě hrozného hladu, no, až mě ten duch překvapil, uvidíme, jak se to vyvine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 17:17

@Eule a kolik ze jsi DPO? Ja nemam ani zvyseny hlad, spis asi zacinam mit zvysenou chut na veci, ktere bezne moc nejim. Ale tim si nejsem uplne moc jista.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
25.7.18 17:24

Já tedy hlavně pozoruji vnímání vůní… Muj parfém najednou nevoní jako můj parfém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 17:28

@Pipitta ja delam v domove pro sebiory na DZR a pri nocnich jsem si vsimla, ze nektere veci citim vic nez obvykle, hlavne moc u klientu, ale je to obcas, tak si rikam, ze se mi to zda. I kdyz je pravda, ze ted naposled mi strasne smrdela cibule, ktera byla nakrajena v lednici a to opravdu hodne.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 17:30

@Pipitta a to s tou vonavkou se mi stalo taky, ale jen jednou :lol: tak bud to tam opravdu je, nebo mi uz hrabe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
25.7.18 17:33

@Katulik29 no já se musím smát úplně… Ráno jsem si strikla parfém a úplně se mi navalilo :lol: ale tak červená ještě nepřišla tak je šance :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
25.7.18 17:38

@Pipitta me ted doslo, ze me uz nejaky ten den vadi vic para z fritaku a to az tak, ze musim otvirat okno dokoran a i tak to citim jako bych stala primo u nej, i kdyz jsem vedle v obyvaku.. A to mi to nikdy nejak nevadilo.. :think: a nevim kdy presne me by mela prijit MS, protoze me ovulace prisla uz 10DC a bezne mam cykly 28-29 dni.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí