Najde se tu někdo, kdo také (ne)čeká MS koncem tohoto týdne?

588
24.7.18 17:30

Najde se tu někdo, kdo také (ne)čeká MS koncem tohoto týdne?

Ahoj :) Najde se tu nekdo, kdo take (ne)ceka MS koncem tohoto tydne? :) Ja jsem dnes 9DPO a rada bych si zkratila cekani, prida se nekdo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
506
24.7.18 18:17

Ja taky :P ve ctvrtek necekam…tenhle mesic jsem nehlidala ovulku, ale podle bolesti byla 13.nebo 14.7., takze jsem dnes cca 10DPO.
Testily ste? ja ne a chci fakt vydrzet do ctvrtka..mozna patek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.7.18 18:28

@Juni18 Tak budu drzet palce..ja jsem napnuta, ale to kazdomesicni zklamani uz prestavam davat :roll: navic me noli bricho na ms, takze s tim moc nepocitam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
24.7.18 18:29

Ahoj holky :) ja jsem 9DPO a uprimne nevim kdy ms (ne)cekat :think: ovulace u me probehla uz 10DC. Ale logicky vzato kdyz je driv ovulace, mela by byt driv i MS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
24.7.18 18:44

@Juni18 ja mam cykly bezne 28-29 dni a prijde mi, ze mit lutealku 18-19 dni je blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.7.18 18:55

Holky chci se zeptat měla jsem to 7.7 a dostala sem to zas 21.7 a mám to doteď..nikdy jsem mi to nestalo..s přítelem se snažíme o miminko..nevíte co to může být?

• Citovat
  • Upravit
588
24.7.18 18:59

@Juni18 priznaky vyslovene zadne nemam. Jen me slabounce poboliva v podbrisku na leve strane, tam kde mi probehla ovulka jen niz a mam malilinko citlivejsi prsa. A nevim jestli to ku tomu patrilo, tak ze soboty na nedeli jsem mela nocni a v praci me kolem treti rano chytla brutalni krec do podbrisku. Strilelo mi to az do praveho boku, myslela jsem v tu chvili, ze me snad chytl slepak.. Nemohla jsem skoro chodit, kdyz jsem si sedala, tak to slo az jakoby do konecniku. To nejhorsi polevilo asi po hodince, ale bolest trvala az nekdy do pul osme do rana. Pak po bolesti ani pamatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.7.18 19:00

@Juni18 nechavame tomu volny prubeh cca od zari/rijna a od ledna jsem zacla hlidat ovulku a tak. Takze tohle uz je 10 cyklus :think: co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.7.18 19:02

@Katulik29 Lutealni faze je vzdy stejna, a toho 10DC jsi ovulku testila nebo ji mas potvrzenou dle BT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
24.7.18 19:04

@Kater90 mam ji potvrzenou testama i bolesti. BT jsem nikdy nemerila. Ale uz se mi parkrat stalo, ze mi ms prisla uz 25-26 DC. V te dobe jsem ale nic neresila, doslo mi to az ted zpetne, kdyz jsem projizdela kalendar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
24.7.18 19:15

@Juni18 ja uz uprimne neverim tomu, ze by se povedlo.. S manzelem jsme tri roky a celou dobu se nechranime a nic.. Sice z toho vic jak rok jsme byli oba ve stesu, tak to neslo mozna kvuli tomu. Nikdy jsem teda zatim nic extra ohledne toho neresila, ale i tak me to mrzi.. Jsem rozhodnuta pockat do konce tohoto roku a kdyz se nezadari, budu to resit pres lekare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.7.18 19:19

@Juni18 jako od tohoto kvetna? tak to propadas panice dost brzo.. :mrgreen: bud v klidu…brala jsi predtim HA? jestli je to druhy mesic snazeni tak se na nejaky reseni jeste vyprdni a nech tomu volny prubeh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.7.18 19:21
@Katulik29 píše:
@Juni18 ja uz uprimne neverim tomu, ze by se povedlo.. S manzelem jsme tri roky a celou dobu se nechranime a nic.. Sice z toho vic jak rok jsme byli oba ve stesu, tak to neslo mozna kvuli tomu. Nikdy jsem teda zatim nic extra ohledne toho neresila, ale i tak me to mrzi.. Jsem rozhodnuta pockat do konce tohoto roku a kdyz se nezadari, budu to resit pres lekare.

Kolik je ti let a manzelovi jestli se muzu zeptat? 3 roky uz je dlouha doba, takze zadny spermio ani hormonalni profil neprobehl? my zacnem resit od zari..aspon spermio a u me profil, abysme vedeli ze je vse ok. Ja uz zacinam byt ve stresu. Ale jestli rikas ze ste rok oba s manzelem byli ve stresu, muze to byt taky tim…stres ma urcite velky vliv na otehotneni!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
24.7.18 19:36

@Kater90 me je 27 a manzelovi 29. Nn zatim jsme na zadnem vysetreni nebyli, protoze jak jsem psala, driv jsme oba byli hodne ve stresu a teprv zacatkem tohoto roku se vse zacalo uklidnovat. Navic jsme se nikdy vyslovene nesnazili, takze to tolik nepocitam. Navic problem mohl byt v manzelove predchozi praci, delal s asfaltem, takze byl porad v horku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
24.7.18 19:39

@Juni18 jj byli jsme hodne ve stresu. Jak kvuli oraci, kvuli bydleni.. Bylo toho hodne na nas oba a diky tomu ani nebyla kolikrat chut na sex.. Ted to zacinam resit velmi pozvolna-napred jak mam ovu a podobne. Zacala jsem zobat listovku a zelezo plus, tak uvidim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí