Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katulik29 já měla ovu až 20dc a čekám dnes v noci nebo zítra přes den. No prý změna vnímání pachu je dost častá
@Pipitta jak me prisla ovulace driv, tak pocitam s tim, ze by ms teoreticky mela dorazit tak za 4-5 dni.
@Girl. Misel ja sem ho nadopovala kotvicnikem..sle zstim nic, uvazuji nad selzinkem
ale jestli to ted nevyjde tak jdem na konci srpna na spermio, abysme byli v klidu..
Holky tak me uz hrabe nebo ja nevim.. Ted jsem loupala brambory, ale bylo to snad za trest, strasne mi smrdeli… ![]()
Tak koukam ze uz se tu rozrustame..ja hlasim pichani vlevo, neustaly hlad a porad nafouknuty prsa
zitra rano znovu merim teplotu a ldyz bude nahore, jsem odhodlana na test..i kdyz se bojim toho zklamani zas
To uz bych mela byt 12-13DPO
@Juni18 píše:
@Katulik29 ja mam tohle i bezne pred menstruaci, ze se mi ze vseho navaluje. Bricho porad boli?
Me ss udelalo pred chvili mdlo a na zvraceni, az jsem si musela chvili lehnout. Ale jsou ty horka
Ja mam prave taky pocity jak pred MS, no jde to celkem tezce rozeznat ![]()
@Juni18 ja tohle prave pred ms nemela. Z 99% jsem pms nemela, ms dorazila vzdy vcas bez predchoziho „ohlaseni“.. Ted me porad jemne poboliva v podbrisku na tom jednom miste, jinak nic. Teda kdyz pominu obcasne pichnuti a pnuti v prsou..
@Juni18 me predevcirem bolelo, kdyz se k jednomu manzel „prisal“. Pritom mi to nikdy nevadilo. Jinak omlouvam se za popis, ale jinak to nejde ![]()
@Juni18 tezko rict.. Navic u kazde je to jine. Me treba zarazila ta moje krec co me chytla v tu nedeli. Od te doby me.poboliva podbrisek obcas a vzdy na stejnem miste. Ted ku veceru to citim silneji nez pres dej, ale mozna je to tim, ze jsem v klidu a uz skoro nic nedelam. Opravdu nevim co si myslet.. ![]()
@Juni18 jak jsem uz psala, chci zkusit pockat do ty nedele pokud to pujde
to bych mela bych 14 DPO a to by uz neco mohlo byt videt jestli se podarilo ![]()
@Juni18 taky bych byla nadsena
a treba to tak bude, i.kdyz tomu u sebe moc neverim ![]()
@Juni18 tak to se urcite povedlo, to jsou „dalsi“ priznaky
me je teda porad stejne.. :-/
@Juni18 to mas pravdu
ja se chystam akorat jit spat, rano brzy vstavam do prace a jak lezim, tak vic citim ten podbrisek. Ale porad jen na te jedne strane. Pritom na ms me vzdy boli max den dva pred a vetsinou cely… Holt je to ted bud a nebo. Jen to cekani je
@Juni18 to cekani je ubijejici. A me trefi za chvilku z toho meho telefonu ![]()