Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Juni18 tak muj muzskej miluje hady (mame doma minizoo
), tak jsem mu poridila jednu barevnou mutaci krajty kralovske
takze jsem resila prepravu, nove terarium a vse okolo toho ![]()
@Juni18 tak to radsi ani nebudu vypisovat, co vsechno mame jeste doma
pejsek to snasi dobre, s nekterymi zviratky je kamadka ![]()
tak uz nevim holky co si mam myslet. Podbrisek jako takovy me neboli, ale ted jsem vstavala z kresla u pocitace a jakoby u leveho vajecniku, jen trochu niz, mi projela ostra bodava bolest, jako by mi tam vrazil tu jehlici co je na pleteni.. A nehlede na to, ze me zase zacala silene palit zaha, stejne jako vcera.. ![]()
@Juni18 zacinam se toho taky bat, ze je to cysta…
holka, tak ty jsi jasne tehu
![]()
@Juni18 na gyndu se zatim nechystam. Uvidim jestli mrcha prijde bud ted nebo v „pravem“ terminu, popripadne jestli se nahodou neobjevi //(cemuz prestavam verit) a podle toho se k nemu pak kdyztak objednam…
@Juni18 je i neni.. Ted mi to prijde, ze se drzi spis u cipku. Ale tezko rict, v tom horku hodne piju a tudiz vic litam na malou a papir nesleduju ![]()
@Juni18 Snaz se tolik nepozorovat
jinak nemusi to byt na nic, plno holek melo popripadne odpoledne o trosinku silnejsi carku nez rano. Klidne ho zkus a kdyztak v nedeli treba muzes zkusit druhy rano ![]()
Tak holky, u me asi nic nebude.. Ten „muj“ hlen mi pomalinku mizi a slabne, mam ho uz jen spis kolem cipku, takze asi nastava „obdobi sucha“, jako minuly cyklus pred ms… ![]()
ahoj holky, tak jak ste na tom? ja sem vydrzela a netestovala a mam den zpozdeni. Teplotu uz sem taky nemerila, nechavam nahode ![]()
@Juni18 cipek uplne ne, nedosahnu na nej tak jak by bylo treba. Jen ten hlen pobliz nej. A prave ze „u vchodu“ uz ten hlen nemam, i kdyz mam porad pocit mokra.. A podbrisek zase zacal pobolivat formou obcasneho pichnuti.. ![]()
A je to pichani smisene s tlakem a od jakoby prostredku podbrisku nalevo…
Tak holky.. Dnes jsem neodolala a koupila si Mamatest..
Ted jen premyalim, kdy ho mam zkusit.. Jsem dnes 12DPO ![]()
@Juni18 no pozor, mam ho doma sice, ale nejsem rozhodnuta ze budu testovat driv jak v tu nedeli ![]()