Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre rano holky
tak dnesnim dnem jsem se rozhodla, ze zacnu merit BT. Dnesni prvni namerena hodnota vsak nenapovida, ze by se u me povedlo.. Pouze 36,6. Ale je pravda, ze jsem v noci hodne spatne spala a nad ranem mi bylo docela chladno. Muze to mit vliv na tu teplotu? ![]()
@Juni18 tak spala jsem jen pod velice slabou dekou a spala jsem hodne spatne.. No uvidim, zkusim merit kazde rano do doby nez ms „prijde“. Ale chodit by nemusela ![]()
@Juni18 u me zadna vyrazna zmena, jen se trochu vic ozyva podbrisek+ten vytok. Dneska jsem diky nemu uz dvakrat letela na wc s tim, ze mrcha prisla, ale cisto, jen na kalhotkach maly mokry flicek od toho vytoku.. Ale podbrisek zacina pnout uz cely, ne jen na te leve strane.. ![]()
@Pipitta to mi povidej. Pro me o to horsi, ze se snazim vydrzet netestovat az do nedele ![]()
Mě od včera jede břicho na plný obrátky… Vždy na chvilku začne a pak zase povolí… Máte páru o tom jak vypadá v začátku tehu čípek? Dá se dle toho řídit? ![]()
@Pipitta ja ti bohuzel neporadim, nikdy jsem to neresila, proto se ani neradim vyslovene mezi „snazilky“
ale moje telo si taky dela co chce.. Pred pul hodinkou me pobolival cely podbrisek a ted zase jen na leve strane jako prevazne. A ke vsemu mi zacina byt dost divne a to dostatecne piju i jsem se docela nasnidala.. ![]()
@Juni18 tak me taky vyslovene bricho neboli, ale mam v nem zvlastni tlak a to je rozdil
me se spis zacina delat soufl, ale to muze byt tim horkem a nevyspalosti.. ![]()
@Katulik29 taky jsem to právě nějak nehrotila… Jen mě napadlo zda se podle toho dá něco poznat
@Pipitta co jsem cetla na jinych diskuzich, tak pry ano, ale neni nic podle toho neni jisteho. Holky i psaly, ze se jim cipek „zmenil“ treba az chvilku pred ms..
@Katulik29 tak to nechám přírodě no… A je to
spíš bych jen ráda ať už to aspoň dostanu a přejde mě bolest břicha a prsou…
nebo ať se ukážou // a klidně tu bolest ještě vydržím
![]()
@Pipitta tak to si taky rikam
jen by mi nemuselo byt soufl a kort kdyz jsem na denni dneska.. :-/
@Juni18 me primo na zvraceni neni, jen je mi divne.. Ale vcera jsem delala muzskymu delala k veceri rizky s bramborem a jak jsem loupala ty brambory, zacali mi strasne smrdet…
@Juni18 tak to je z jedne strany skoda
ja mam cukani ten tt koupit uz dneska, nastesti jsem v praci na denni ![]()