Najde se tu někdo, kdo také (ne)čeká MS koncem tohoto týdne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
588
26.7.18 06:12

Dobre rano holky :) tak dnesnim dnem jsem se rozhodla, ze zacnu merit BT. Dnesni prvni namerena hodnota vsak nenapovida, ze by se u me povedlo.. Pouze 36,6. Ale je pravda, ze jsem v noci hodne spatne spala a nad ranem mi bylo docela chladno. Muze to mit vliv na tu teplotu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.7.18 07:31

@Juni18 tak spala jsem jen pod velice slabou dekou a spala jsem hodne spatne.. No uvidim, zkusim merit kazde rano do doby nez ms „prijde“. Ale chodit by nemusela 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.7.18 07:38

To jsou nervy děvčata co??? :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.7.18 07:55

@Juni18 u me zadna vyrazna zmena, jen se trochu vic ozyva podbrisek+ten vytok. Dneska jsem diky nemu uz dvakrat letela na wc s tim, ze mrcha prisla, ale cisto, jen na kalhotkach maly mokry flicek od toho vytoku.. Ale podbrisek zacina pnout uz cely, ne jen na te leve strane.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.7.18 07:56

@Pipitta to mi povidej. Pro me o to horsi, ze se snazim vydrzet netestovat az do nedele :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.7.18 08:35

Mě od včera jede břicho na plný obrátky… Vždy na chvilku začne a pak zase povolí… Máte páru o tom jak vypadá v začátku tehu čípek? Dá se dle toho řídit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.7.18 08:47

@Pipitta ja ti bohuzel neporadim, nikdy jsem to neresila, proto se ani neradim vyslovene mezi „snazilky“ :) ale moje telo si taky dela co chce.. Pred pul hodinkou me pobolival cely podbrisek a ted zase jen na leve strane jako prevazne. A ke vsemu mi zacina byt dost divne a to dostatecne piju i jsem se docela nasnidala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.7.18 08:57

@Juni18 tak me taky vyslovene bricho neboli, ale mam v nem zvlastni tlak a to je rozdil :-P ;) me se spis zacina delat soufl, ale to muze byt tim horkem a nevyspalosti.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.7.18 08:59

@Katulik29 taky jsem to právě nějak nehrotila… Jen mě napadlo zda se podle toho dá něco poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.7.18 09:02

@Pipitta co jsem cetla na jinych diskuzich, tak pry ano, ale neni nic podle toho neni jisteho. Holky i psaly, ze se jim cipek „zmenil“ treba az chvilku pred ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.7.18 09:05

@Katulik29 tak to nechám přírodě no… A je to :mrgreen: spíš bych jen ráda ať už to aspoň dostanu a přejde mě bolest břicha a prsou… :lol: nebo ať se ukážou // a klidně tu bolest ještě vydržím :lol: :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.7.18 09:10

@Pipitta tak to si taky rikam :lol: jen by mi nemuselo byt soufl a kort kdyz jsem na denni dneska.. :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.7.18 09:27

@Juni18 me primo na zvraceni neni, jen je mi divne.. Ale vcera jsem delala muzskymu delala k veceri rizky s bramborem a jak jsem loupala ty brambory, zacali mi strasne smrdet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.7.18 10:07

@Juni18 tak to ti nezavidim. Kdy teda budes zkouset TT? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
26.7.18 10:13

@Juni18 tak to je z jedne strany skoda :lol: ja mam cukani ten tt koupit uz dneska, nastesti jsem v praci na denni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí