Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bandii píše:
Já si třeba nemyslím, že je pedofil. Ale že spolu normálně prostě š***jí
To je hodně hnusný příspěvek.
@Bandii to byla ironie. Každopádně myslím, ze asi na úrovni nápadu, ze s ni spí ![]()
@zudina píše:
Hele ty mas kristalovou kouli nebo co?tvl aby se clovek bal sem napsat nejaky dotaz kdyz se dozvida takovy veci potom
Jen jeden z několika názorů ![]()
@lolink píše:
@Bandii to byla ironie. Každopádně myslím, ze asi na úrovni nápadu, ze s ni spí
Třeba ne, třeba ano
![]()
@Russet píše:
To je hodně hnusný příspěvek.
Proč hnusný
možná jo, třeba absolutně ne. Jen nápad, názor ![]()
@Bandii píše:
Třeba ne, třeba ano![]()
Zakladatelka psala, že je na základce a pod zákonem. Myslíš, že třeba třináctka prahne po sexu s o dvacet let starším švagrem?
@Russet píše:
Zakladatelka psala, že je na základce a pod zákonem. Myslíš, že třeba třináctka prahne po sexu s o dvacet let starším švagrem?
A jak už jsem psala výše - jak jí to, že je v osmičce brání sexu s ním?
A proč ne? Spousta puberťaček se zabouchne do dospělýho, to přece není nic neobvyklého ![]()
@Russet ne, každém švagr chce ojet holku v osmý třídě přece
to je hned, to si třeba ani nevšimnes ![]()
Zakladatelko, co poslední návštěva? Odesla nějak ve spěchu? Něco divného? Nebo vše ok a najednou nechce přijít?
Poslední návštěva… Holky si hrály v pokoji, pak jsme si stáhli Kevina a všichni koukali v obýváku a ségra si u toho ještě stavěla s malou kostky. Pak jsme si dělali legraci a napodobovali scénky z toho filmu, smáli jsme se… a odešla normálně pět minut předtím než měla přijít domů…nic zvláštního se právě ten den nestalo…
Tak to opravdu vidím na to zakoukani se
. Jak zde už někdo psal, vytáhla bych ji na nákupy, ale pokud je zakoukana, asi ti to neřekne. Já bych to teda neudělala. V tomhle věku to muže byt i poprvé…
Ahoj podle mě je sestra prostě v pubertě. Sama píšeš: Navíc má na manžela i nevhodné poznámky když o něm mluví. Takové ponižující. V té bundě vypadá jak bezdomovec, nebo narážky, že je neschopný a nic neumí.
Možná se jí nelíbí jak se manžel obléká nebo jak se chová. A prostě se za něj stydí. To by vysvětlovalo proč chce jít ven bez tvého manžela. Pubertáci mají prostě svoji představu o oblékaní… A některé věci si berou osobně. Píšu to podle toho jaká jsem byla já.
@Angličanka píše:
Ahoj podle mě je sestra prostě v pubertě. Sama píšeš: Navíc má na manžela i nevhodné poznámky když o něm mluví. Takové ponižující. V té bundě vypadá jak bezdomovec, nebo narážky, že je neschopný a nic neumí.
Možná se jí nelíbí jak se manžel obléká nebo jak se chová. A prostě se za něj stydí. To by vysvětlovalo proč chce jít ven bez tvého manžela. Pubertáci mají prostě svoji představu o oblékaní… A některé věci si berou osobně. Píšu to podle toho jaká jsem byla já.
Ano neco takoveho to bude. A jak tu nekteri pisi ze s tvym manzelem spi atd… to je fakt nehorazny, vubec to nevnimej…
@Anonymní píše:
Zapřemýšlela jsem nad všemi vašimi příspěvky… K tomu poslednímu… Že spolu nespí je jasné na beton, chodí do osmé třídy, takže to opravdu ne. S milenkou ho Také vidět nemohla, protože je buď v práci nebo s námi doma. Nechodí ani na pivo. Z práce jde rovnou domů, celé víkendy je s náma. Návrhy by jí v životě nedělal a ani by neměl kdy, protože když je u nás tak je buď s malou v pokoji, nebo jsme všichni v obýváku a koukáme na televizi nebo jsem já s holkama a manžel je třeba u kompu. Ptala jsem se jí na to co se děje, řekla že nic, jen že má svoje výhrady a bylo vidět, že se o tom nechce bavit. Kdyby jí něco udělal tak moc dobře ví, že bych se postavila za ní a manžel by něco zažil. Ale fakt se k ní vždycky choval hezky, naposledy co byla u nás bylo vše v pohodě a pak z ničeho nic začalo toto. Opravdu to nechápu a i manžel by rád věděl co se děje. Samozřejmě k nám může chodit když nebude doma, může přijít kdykoliv, ale přeci nejde to, že někam máme jít a ona řekne, že půjde jen když budeme samy. Samozřejmě můžeme chodit spolu samy ven, ale když to bude rodinná akce třeba i s mámou nebo někým jiným z rodiny tak přece nejde, aby řekla půjdu jen když tam nebude. To ho jako mám o Vánocích nechat doma a říct ty se mnou k rodině nechoď? Nebo pojedeme někam na výlet i s mamkou a to mu řeknu ty zůstaň doma? To přeci nejde…
Píšeš že návrhy by jí v životě nedělal a že je buď v práci nebo doma. Tohle přece ženská nemůže nikdy vědět na 100%
@GabinkaCh píše:
Píšeš že návrhy by jí v životě nedělal a že je buď v práci nebo doma. Tohle přece ženská nemůže nikdy vědět na 100%
Kdyby jí bylo 17, 18 nebo více tak by to bylo reálnější k připuštění, ale holce v osmé třídě opravdu ne. Tímhle si jsem 100% jistá. Proboha však je to malá holka pod zákonem a manžel není žádnej úchyl. Čekala jsem cokoliv, ale příspěvky typu, že určitě s 13ti letou holkou spí nebo jí děla návrhy to už je síla. A takhle vznikají pomluvy kdy se z normálního hodného chlapa co nechlastá, nikde se netahá, ale věnuje se 100% rodině udělá úchyl… Jo bude jí dělat návrhy, bude s ní spát, rozvrátí rodinu, mě psychicky položí, malé zničí dětství, mámu trefí šlak a on se nechá na x let zavřít za zneužívání nezletilé
bych si asi měla dávat pozor, aby mi nesáhl i na dceru ne. Všem co odpověděly k tématu s racionálním příspěvkem děkuji. Pokusím se s ní ještě nějak promluvit a zeptat se co se děje, snad mi to poví. Zkusím jí vytáhnout na ty nákupy a v klidu s ní o tom promluvit. A pokud se náhodou do něj opravdu zakoukala tak nezbyde čekat než jí to přejde a doufat, že přejde.