Vadí vám taky "přespávací" návštěvy nebo je vám to jedno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80232
10.9.25 07:19

Jsme rodina. Hanba by mě fackovala, říct třeba sestře, ať si najde hotel. Ale mě by to ani nenapadlo. Vždycky jsme se navštěvovali, vždycky jsme přespávali. Obličej nebo pohyb v pyžamu po domě vubec nikdo neřeší.
Jednou si syn pozval na silvestra partu asi dvaceti kamarádu, byla to prima akce. A v létě jich bylo ještě víc, do toho sestra, moje, a navíc, aby to bylo zajímavější, se cestou zastavili dceřinu tchanovci. A co. Tento víkend měla dcera na zahradě sedm stanu, velkých, a část lidí spala i v domě. Celkový počet víkendovych hostu 35, protože část nakonec musela účast zrušit.

Příspěvek upraven 10.09.25 v 07:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
939
10.9.25 07:26

U nás občas přespí mamka, nemá řidičák a od nás k ní nejede přímý spoj. Je to max 2× do roka na 1 noc. Třeba loni na Štědrý den a Velikonoce. U mamky přespáváme já i děti, mamka je sama, táta zemřel, tak je rada za společnost. Občas přespím u kamarádky, když máme grilovací akci nebo u segry. Ale u tchanovcu nikdy a oni u nás už taky ne. Taky mám raději svůj klídek. Když spím u segry nebo kamarádky, jezdím domů hned ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.25 07:38
@Fazulina píše: Více

Hele ja bych to tak delala uz dávno protože k našim takhle jezdí, ale hádat se kvůli tomu nebudu. Ale vzhledem k tomu, že chodí do skoly a mladší má ukoly, tak je to taky na prd. A i pro ně je to dlouhý, nebaví je to tam, nejsou tam žádný děti jen babička.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.25 07:40
@Semtex píše: Více

Prosimte tobě to třeba vyhovuje, mně prostě ne, tak cemu na tom nerozumíš? A co tady čtu tak vic lidi psalo, ze i neradi nekde prespavaj, tak nebud chytra.

• Citovat
  • Upravit
14682
10.9.25 07:51
@Anonymní píše: Více

Já jenom normálně diskutuju, tak nechapu, s čím mas problém :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.25 08:02
@Semtex píše: Více

No ty jenom rejes, protože nekomu vyhovuje něco jinyho než tobě, nemusíš mě poučovat. Ty rada drepis na cizím gauci a necháváš se obskakovat, ja ne, tak se mi to nesnaž podsouvat, jak je to super. Kdybys v cizím obýváku v podstatě celej víkend seděla sama, tak tě to asi taky brzo přestane bavit. Manžela to taky tam hrozně baví, že tam má počítač a čumí do něj, co taky jinyho tam dělat.

• Citovat
  • Upravit
1566
10.9.25 08:32

Prespavaci navstevy mame obcas, zarizeni na to uplne nejsme zatim, takze klasika, bud spi na gauci, nebo v detskem pokoji, pokud tam nevlastni syn neni.
Jde vzdy max o dve noci, parkrat do roka. Na 14 dni bych doma nikoho nechtela.
Casem planujeme hostinsky pokoj, tak treba nejakou prijemnou navstevu pozveme i na vic, nez dve noci.

My jsme byli vsichni ctyri u kamaradky na 5 dni, meli jsme k dispozici dva pokoje a koupelnu. Kuchyn jsme pouzivali jejich, vecer jsme si spolu vzdy na chvilku posedeli v ruznych kombinacich, podle toho, komu se zrovna chtelo, pres den jsme meli vlastni program, s tim, ze domaci se mohli kdykoli pridat. Bylo to fajn, ale verim, ze nas uz meli akorat tak dost :lol: Cas odjezdu jsme hlasili hned pri domlouvani, plus minus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
10.9.25 09:28

Osobně mi vadí všechny návštěvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.25 09:52
@azaleila píše: Více
:mrgreen: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.25 10:01

Mně taky (tedy skoro všechny) a také ne moc ráda na návštěv chodím, radši se scházím někde na neutrální půdě. A při slově přespávačka se mi ježí chlupy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4749
10.9.25 10:11

Ja zas mela pred casem opacny problem, chtela jsem v Cesku navstivit sestrenici. Driv jsem tam obcas byla a po zkusenosti, tam spat nechci. Misto je jen v obyvaku, kde maji rozkladaci gauc, na kterem se absolutně neda spat, zadne soukromi, vsichni chodi v noci pres obyvak na wc, v noci pustema mycka..

No proste ja zas pokud nemam soukromi, radeji volim hotel jako host, nemam s tim problém, penize na nej mame, takze fakt neresime financni stranku, naopak rada si dopreju :mrgreen: nicmene letos z cesty sešlo, pre sestrenka se urazila, ze nechceme spat u nich, nebylo ani kde. Ja s manzelem na tom gauci, dcera by musela v pokojiku s detma na karimatce na zemi, sama rekla ze nechce. Ano, jsme zhyckany, na druhou stranu..dcera nema problem jet spat pod stan, byla s nama na expedici na Faerskych ostrovech a spala v takovych podminkach, ze si zas rikam, ze vlastne zhýčkaná neni. Nicmene to je jina situace, na navsteve takto spat nechtela, chtela svuj pokoj., vecer soukromi. Tak jsme objednali rodinny pokoj v hotelu s tim, ze tam vzdy pojedem na noc, se snidani. Takze plan, nasnidame a vyrazime za sestrenkou a pak nekam na spolecny vylet, klidne se vecer zdrzime. Nicmene ona se urazila a napsala, ze snad ani nemame jezdit, tak jsme nejeli..jako nechapu prov tak nekdo lpi na tom, ze navsteva musi nutne spat u nekoho..napsala jsem ji, ze pokud by nevadiloy radi bysme byli v tom hotelu, ze dvera jde do puberty, ma rada sve slukromi ted a ze i my ho ocenime, navic manzel pri sportu si natahk zada a na tom gauci se moc nevyspi. Sama to vi, sama rekla, ze gauc na spani neni vhodny..a presto z zoho byl hrozny problem. Kdyby to byla jedna noc, e melo to byt noci 5..pritom, kdyz nekdo jede za nama, sama nabidnu ze muzou u nas, ze mame ppkoje 2 a jeden s koupelnou, ze misto je a soukromi take, ale kdyby nechteli, ze v okolí je dost hotelu, rada i poradim jaky. Neberu osobne, ze nekdo zvoli hotel..nechapu proc to nekdo bere tak osobne, zvkast kdyz ten prostor na to ani nema..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
10.9.25 17:11

A ještě nějaký jiný problém se mnou máš? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
10.9.25 20:37

Nemam problem s prespavacimi návštěvami, ale v drtivé většině to nabízí domácí.
Jako ze k někomu prijedu a reknu: „Tady mam pyžámko a kajtáček a budu u vás bydlet“, to fakt ne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
10.9.25 21:13

@astoret lidi se kolikrát urazi, i když odmitnes nějakou uplnou blbost, například knedlík navíc k obědu😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
10.9.25 23:10
@azaleila píše: Více

ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...