Napsat nebo to nechat být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4928
25.5.20 10:37

Podle mě záleží na tom, zda máš podezření, že to byl z jeho strany nějaký zkrat nebo možné nepochopení něčeho. V tom případě by mohl mít dopis smysl.

Pokud to v něm naopak uzrálo a dospěl k tomu rozhodnutí dlouhodobější úvahou, pak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.20 11:14
@MrsNorris píše:
Podle mě záleží na tom, zda máš podezření, že to byl z jeho strany nějaký zkrat nebo možné nepochopení něčeho. V tom případě by mohl mít dopis smysl.Pokud to v něm naopak uzrálo a dospěl k tomu rozhodnutí dlouhodobější úvahou, pak ne.

To je těžké.. mě to přišlo z ničeho nic, on říká že už to prostě delší dobu nebylo ono a že se jen trapime. Mě vše přišlo normální že to po letech opadne ta zamilovanost je taky normální. Ale když už máme svůj byt atd. Vše vybudované, přijde mi to nenormální zahodit jen protože se necítí momentálně šťastnej. Nikdy to nepochopím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.20 11:39

Nejhorší je ta představa začínat s někým jiným úplně od začátku. Poznávat ho, začít mu věřit.. takhle bylo všechno tak jak mělo být. Už nemám ani chuť a sílu začínat něco od znova

• Citovat
  • Upravit
5640
25.5.20 17:09
@Anonymní píše:
Nejhorší je ta představa začínat s někým jiným úplně od začátku. Poznávat ho, začít mu věřit.. takhle bylo všechno tak jak mělo být. Už nemám ani chuť a sílu začínat něco od znova

Až přijde ten správný čas a zároveň potkáš někoho kdo tě zaujme, tak ta chuť zase přijde, neboj se:) Teď to sice vypadá jako konec světa, ale není. Zase bude dobře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.5.20 17:22
@Anonymní píše:
To je těžké.. mě to přišlo z ničeho nic, on říká že už to prostě delší dobu nebylo ono a že se jen trapime. Mě vše přišlo normální že to po letech opadne ta zamilovanost je taky normální. Ale když už máme svůj byt atd. Vše vybudované, přijde mi to nenormální zahodit jen protože se necítí momentálně šťastnej. Nikdy to nepochopím

Myslím, že 6 měsíců už je fakt dlouho na to, aby si člověk uvědomil, jestli rozchod byl chyba nebo ne. Pokud se rozešel on, měl by to být on, kdo „přileze“, pokud by chtěl zabojovat o vztah, ne ty jakožto odkopnutá. Tohle „pravidlo“ by měl chápat i on, takže kdyby fakt měl zájem, ozve se. Pokud to doteď neudělal, zájem tam z jeho strany prostě není. Ty si v hlavě akorát představuješ, jak se určitě taky trápí a jak by ti chtěl napsat, ale že mu to je po 6 měsících blbý atd…ale tak to opravdu není, to je jen v tvé hlavě. Měla bys ho opravdu ze svého života vymazat, brát to za hotovou věc, nesledovat ho, začít už pracovat na svém novém životě, třeba i začít pozvolna randit a přijít na nové myšlenky. Vždyť nemusíš hned s někým začít chodit, spíš se pobavit a chodit mezi lidi. Pokud ukončil po takových letech vztah, určitě to nebylo neuvážené a asi nad tím dlouho přemýšlel…takže za mě, i kdybyste se vrátili k sobě, hodně rychle to půjde do starých kolejí a on zase bude tam, kde byl a to už byste se rozešli definitivně…ale se ztrátou času a energie, které ty můžeš dát právě do zotavení se po rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.20 19:01
@dalmatine píše:
Myslím, že 6 měsíců už je fakt dlouho na to, aby si člověk uvědomil, jestli rozchod byl chyba nebo ne. Pokud se rozešel on, měl by to být on, kdo „přileze“, pokud by chtěl zabojovat o vztah, ne ty jakožto odkopnutá. Tohle „pravidlo“ by měl chápat i on, takže kdyby fakt měl zájem, ozve se. Pokud to doteď neudělal, zájem tam z jeho strany prostě není. Ty si v hlavě akorát představuješ, jak se určitě taky trápí a jak by ti chtěl napsat, ale že mu to je po 6 měsících blbý atd…ale tak to opravdu není, to je jen v tvé hlavě. Měla bys ho opravdu ze svého života vymazat, brát to za hotovou věc, nesledovat ho, začít už pracovat na svém novém životě, třeba i začít pozvolna randit a přijít na nové myšlenky. Vždyť nemusíš hned s někým začít chodit, spíš se pobavit a chodit mezi lidi. Pokud ukončil po takových letech vztah, určitě to nebylo neuvážené a asi nad tím dlouho přemýšlel…takže za mě, i kdybyste se vrátili k sobě, hodně rychle to půjde do starých kolejí a on zase bude tam, kde byl a to už byste se rozešli definitivně…ale se ztrátou času a energie, které ty můžeš dát právě do zotavení se po rozchodu.

Děkuji za obsáhlé a pravdivé vysvětlení. Asi opravdu potrebuji sundat ty růžové brýle. Kdyby aspoň bylo jednoduché ho všude zablokovat a vymazat ale mám v přátelích na Facebooku jeho i celou jeho rodinu a občas prostě zklouznu a brouzdám po jejich profilech a prohlížím staré společné příspěvky. Už to nedělám tak často jako na začátku ale občas jo. Vymazat je nedokážu a na jednu stranu ani nechci, když spolu vycházíme dobře a nic jsme si neudělali. Ale bojím se na druhou stranu dne kdy uvidím něco co nechci :( a ty představy o tom jak má v našem bytě třeba jinou holku nebo je pro něj najednou někdo dokonalej a já už pro něj nejsem nic, ty mě roztrhavaji :( jinak snažím se hodně cestovat po Čechách teď, mám i kamaráda s vyhodama se kterým se často stykam a stejně to nemůžu z hlavy dostat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.20 19:03
@dalmatine píše:

A jinak takovou nadějí si dávám asi proto že v mém okolí mám dva páry.. jeden se k sobě vrátil po roce a půl a jsou spolu do teď a druhý po půl roce a taky spolu zůstali a prý jsou víc šťastní než předtím..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.20 20:09
@Anonymní píše:
Nejhorší je ta představa začínat s někým jiným úplně od začátku. Poznávat ho, začít mu věřit.. takhle bylo všechno tak jak mělo být. Už nemám ani chuť a sílu začínat něco od znova

Ahoj, mam ten sami pocit, ja jsem ted spis pred rozchodem, ale je to oficiální po 8 letech.
Zas ja si myslim ze kdyz jste měsíc bez kontaktu tak si pptrebzje jeco uvedomit odzkouset neco jineho aby poznal ze jsi opravdu ta pravá. teda ja si tuhle nadeji pokládám, zákonných mu nepsala treba za další 14 dni bych mu napsala jak se ma :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5487
26.5.20 09:10
@Anonymní píše:
Děkuji za obsáhlé a pravdivé vysvětlení. Asi opravdu potrebuji sundat ty růžové brýle. Kdyby aspoň bylo jednoduché ho všude zablokovat a vymazat ale mám v přátelích na Facebooku jeho i celou jeho rodinu a občas prostě zklouznu a brouzdám po jejich profilech a prohlížím staré společné příspěvky. Už to nedělám tak často jako na začátku ale občas jo. Vymazat je nedokážu a na jednu stranu ani nechci, když spolu vycházíme dobře a nic jsme si neudělali. Ale bojím se na druhou stranu dne kdy uvidím něco co nechci :( a ty představy o tom jak má v našem bytě třeba jinou holku nebo je pro něj najednou někdo dokonalej a já už pro něj nejsem nic, ty mě roztrhavaji :( jinak snažím se hodně cestovat po Čechách teď, mám i kamaráda s vyhodama se kterým se často stykam a stejně to nemůžu z hlavy dostat…

Tak tohle teda dost mění můj pohled na tebe. Souložit s někým jiným a plakat tady, jak je ti smutno po tom ex a ještě psát, že nesneseš, až si najde holku?? Podívej se na sebe! Vždyť sdílíš to, co by mělo být nejintimnější, s někým jiným! :nevim: Zas tak smutno ti po něm tedy není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
26.5.20 14:31
@mau-mau píše:
Tak tohle teda dost mění můj pohled na tebe. Souložit s někým jiným a plakat tady, jak je ti smutno po tom ex a ještě psát, že nesneseš, až si najde holku?? Podívej se na sebe! Vždyť sdílíš to, co by mělo být nejintimnější, s někým jiným! :nevim: Zas tak smutno ti po něm tedy není..

Presne. Celu to ctu a rikam si nejen, jak on nevedel co vhtel a v zadnym pripade se neozyvat a ze po nem smutni a pak kamarad s vyhodami?? 8o Uz jen z toho vyrazu se mi zveda kufr. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
26.5.20 18:38
@Žirafa 69 píše:
Presne. Celu to ctu a rikam si nejen, jak on nevedel co vhtel a v zadnym pripade se neozyvat a ze po nem smutni a pak kamarad s vyhodami?? 8o Uz jen z toho vyrazu se mi zveda kufr. :roll:

Přesně. Nikdy bych ten výraz sama nepoužila a nepěstovala to, nechápu, kdo to vymyslel. To je chlap, který mě až tak nechce a nerespektuje, nechce být můj partner, ale na sex jsem mu dobrá. :nevim: Zdravě sebevědomá žena to nemůže akceptovat. :nevim: Toť můj názor ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39942
26.5.20 18:52
@mau-mau píše:
Přesně. Nikdy bych ten výraz sama nepoužila a nepěstovala to, nechápu, kdo to vymyslel.To je chlap, který mě až tak nechce a nerespektuje, nechce být můj partner, ale na sex jsem mu dobrá. :nevim: Zdravě sebevědomá žena to nemůže akceptovat. :nevim: Toť můj názor ;) :pankac:

Nápodobně. Buď vše nebo nic, buď normální vztah nebo nic.
Mmch - a už vůbec nechápu (neříkám, že myslím tohle vlákno),jak se někdo ještě „musí“ toho druhého ptát, jestli spolu chodí, když spolu tráví čas, spí spolu, výlety, akce, představeni třeba i rodině apod. Tohle nikdy nepochopím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí