Narážky na dítě od okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
21.4.13 11:41

Noo mne se to stava tedy velmi casto.Ze zacatlku jsem byla ochotna se hadat do krve.Ted ignoruju. Nejlepsi varianta ;)

• Citovat
  • Upravit
21.4.13 11:49
@Becky00 píše: :roll:
já jsem taky středem pozornosti - jsem celkem mladá, ale nijak extrémně (20) :roll: a poznámky typu že „ta musela rodit ve 13“ od matek u doktora mně fakt nebaví :nevim:na puberťačky bych asi vyjela.. protože to by mně vytočilo :pocitac:

To znám! Já měla prvního syna PLÁNOVANĚ v čerstvých 19-ti letech a kecy jako že dítě má dítě a tak mě k smrti vytáčely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 11:55

@KPKristy jj, přesně. Samozřejmě, že mi taky občas přišel nějaký člověk pro něco směšný. to se stane i dnes. Ale nikdy bych se mu nevysmála na hlas. Myšlenka mi projede jen hlavou, ale proč toho člověka úmyslně zranit a ponížit? Já tohle fakt nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
21.4.13 11:55

@Sluníčkonesvítí taky vypadám mladě, první dceru jsem měla taky plánovaně ve 22, byla jsem vdaná.. vypadala sem tak an 16, pohledy mluvily za vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
21.4.13 12:03
@Kordulenka píše:
Ahoj
driv by me asi nenapadlo, by ze budu na tohle tema zakladat diskusi, ale mozna je zenska na materske vic citliva.
Vcera jsem byla s kocarkem prochazce, mala uz si zacala sedat, tak sedela v kocarku, rozhlizela se kolem a najednou proti nam sla skupinka malych pubertacek, asi 15 let. Jedna z nich pribehla ke kocarku, zarvala „Jee to je ale hnusny“ a bezela zpatky ke svy particce. Bylo to vsechno dost rychly, tak jsem si ani nevsimla, kdo to rekl. V tu chvili mi to prislo i trochu vtipny, vzpomnela jsem si na sva skolni leta, jak jsme se s partickou snazily delat z lidi kolem srandu. Sla jsem tedy dal a nijak jsem nereagovala. Skupinka uz byla dost daleko a kričet na ně mi v tu chvili prislo zbytecny.Pak jsem prisla domu a rikala jsem si, jak jsou ty pubertaci dneska drzi ale co jim ma clovek rict? Bylo jasny, ze to byl od nich hec, mala byla krasne oblecena v ruzovem a vypadala jak panenka a oskliva fakt neni :)
Stalo se vam nekdy neco podobnyho?

Nestalo. Ale vůbec nechápu, proč to řešíš - takovýhle úlet patnáctiletých puberťaček by mi byl úplně fuk.

Nejspíš Tě chtěly vyhecovat - a krom toho, nedivím se, že takovýmhle telátkům (navíc posíleným tím, že jsou v celé bandě) nějaké mimino přijde celkem „hnusné“, bez ohledu na to, jestli je zrovna v růžovém.

Zklidni dotčené maminkovské city a počkej, až bude jednou v pubertě Tvoje dcera, možná se pak taky leccos dozvíš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.4.13 12:06
@blorchi píše:
Noo mne se to stava tedy velmi casto.Ze zacatlku jsem byla ochotna se hadat do krve.Ted ignoruju. Nejlepsi varianta ;)

no taky si rikam ze kdyz zacnu reagovat, jeste vic je podporim aby pokracovaly a ja se snima bavit nehodlam.Kdyz je ignoruju, tak je to nejsnadnejsi varianta, pak si ale pripadam jak blbec, ze jse se nebranila. Dospelym lidem muzes rict, at se do tolho nepletou, ze je to vase vec. Ale co s pubertákama, asi je fakt nejlepsi si jich nevsimat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 12:09

@Petra Z Tohle jsem slýchala u obou svých dětí. Oba šli velmi brzy na sunar, takže začaly pěkně přibírat. Nejhorší to bylo u prvního. Byl buclatý, ale i podle dokrotky naprosto v normě. Ale tyto narážky mě mrzely. Teď mám ročního kloučka, který je tasemnička, takže taky buclatý, i když ne tak jako bráška (což je zajímavý, protože ten jedl méně). Když mi tohle někdo řekne, tak odpovím, že je na něm vidět, jak se má dobře, a že lékařka je nadšená, jak krásně prospívá (což je pravda, ale nevěřila bys, kolika lidem to otevřelo hubu dokořán).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 12:26

@Kordulenka Tak ty holky jsou fakt na pár facek. Jsou to sice jenom puberťačky, ale i tak také hnusné chování člověka zamrzí.
Nedivím se, že jsi nezareagovala. Já bych se asi chovala stejně. Člověk žádný slovní útok nečeká a v té rychlosti není schoplen adekvátně zareagovat zvlášť, když je proti němu „banda“. Ty holky to samozřejmě ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65432
21.4.13 12:28

@Sluníčkonesvítí já říkala a to mu mám to prso urvat od pusy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 12:31

@Mišuna tak to bych sousedce dala ťavku mezi oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
21.4.13 13:48

Ahoj, ja se s tim setkala kdyz lidi co koukali na starsiho syna prohlasovali vety a to cituji..jezisi, on je zrzavej? chudak..nebo..snad mu to ztmavne, ne?..a perla..vy ho mate adoptovanyho? a to jen proto, ze ja jsem hnedovlaska a otec taktez..driv me to strasne stvalo, dneska je mi to fuk a jsem pysna na svyho kluka, co ma zlaty vlasky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
21.4.13 14:13

@KriJona no tak to je fakt hustý jako,.. to je na ránu mezi voči… ám kamarádku a a perlí.. jedřív hele to je normální, že tak dlouho přenášíš? ate´d hele to je jako normální, že je takhl tlustej? co s tím budeš dělat? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
21.4.13 19:50

:mrgreen: no..a to má mladšího bráchu..ten je zatím blonďák s modrýma očima a starší má hnědé oči a zrz vlasy a kolikrát jsem slyšela, že mají určitě každej inýho tátu..prostě tyhle lidi jsou fakt primitivní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
21.4.13 20:07

@KriJona máš jim říkat, že každej má jinou maminku :)) že děláš jen kojnou :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
21.4.13 21:08
@Becky00 píše: :roll:
já jsem taky středem pozornosti - jsem celkem mladá, ale nijak extrémně (20) :roll: a poznámky typu že „ta musela rodit ve 13“ od matek u doktora mně fakt nebaví :nevim:na puberťačky bych asi vyjela.. protože to by mně vytočilo :pocitac:

Já jsem rodila ve 27 a když jsem byla v němocnici na začátku těhotenství, protože jsem dost zvracela, tak spolubydlící kolem mě chodily po špičkách. Pak se mě tak opatrně ptaly, jako kolik jestli jsem taky těhotná a kolik mi vlastně je. Nakonec z nich vylezlo, že si mysleli, že je mi tak 16 a mám nějakou střevní infekci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová