Narážky na dítě od okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
22.4.13 11:06

No mě se v zimě ptala jedna důchodkyně v tramvaji, jak můžu tak mladá zvládat dvojčata a kdo nám s nimi pomáhá. Jsem na ni koukala jak puk a z ní nakonec vylezlo, že vypadám stěží na 20, proto se tak ptá. :roll:
A ke kočáru se mi hrnul pořád někdo a ty blbé kecy a připomínky mi jednu dobu lezly neskutečně krkem. Od údivu pro upřímnou lítost. No děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
22.4.13 11:10

Holky nic si z toho nedělejte. Lidi jsou různí a ublíží… Taky bych hned nevěděla jak se bránit.

Mám známé co mají 2 kluky a taky je každý uplne jiný, první jde víc k rodičům (hnědé oči, vlasy…), druhý blonďák modrooký :). No a co? Ja, když se na ně podívám tak krom tech barev jsou oba jak pres kopírák. :)

A rezatý jsou hezký :). Holčičku s takovýma vláskama mají další známí a holčička je moc šikovná a ve 2,5 chodí už i na angličtinu. :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
22.4.13 11:12
@Laaja píše:
No mě se v zimě ptala jedna důchodkyně v tramvaji, jak můžu tak mladá zvládat dvojčata a kdo nám s nimi pomáhá. Jsem na ni koukala jak puk a z ní nakonec vylezlo, že vypadám stěží na 20, proto se tak ptá. :roll:
A ke kočáru se mi hrnul pořád někdo a ty blbé kecy a připomínky mi jednu dobu lezly neskutečně krkem. Od údivu pro upřímnou lítost. No děs.

To podlé té paní, jako lidi starší dvaceti zvládají péči od dítě jako líp jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nechápu :roll:

:evil: :evil: :evil: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky vypadám na min nez mi je a tohle snad slyset nebudu. A když… tak at si trhnou, stejne to slýchavam porad. Tak jim řeknu někdy, to je snad dobře ne, horší, kdybych vypadala starší :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
22.4.13 12:39

@Lisa_Qr no já nevím jak to myslela. Asi, že jsem mlaďoučká a prostě to nezvládnu, přitom je mi o 10let víc než typovala. Přičítala jsem to té čepici a bundě, jenže v práci mi lidi taky tipují míň. Mě to sice lichotí, jenže zrovna v té práci mi to spíš ubírá na autoritě. A tak je to furt lepší než kdybych vypadala na 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
22.4.13 13:13
@Laaja píše:
@Lisa_Qr no já nevím jak to myslela. Asi, že jsem mlaďoučká a prostě to nezvládnu, přitom je mi o 10let víc než typovala. Přičítala jsem to té čepici a bundě, jenže v práci mi lidi taky tipují míň. Mě to sice lichotí, jenže zrovna v té práci mi to spíš ubírá na autoritě. A tak je to furt lepší než kdybych vypadala na 50.

I kdyby Ti tech 20 let bylo, tak si to nemá co dovolit. Protože si nemyslím, že s tímhle má co věk dělat… Na to má vliv víc faktorů.

Autorita v práci je důležitá jj. Ale oni časem poznají co si můžou a nemůžou dovolit.

Já bych si teda nikdy nedovolila něco říkat, když už tak se na maminky směju a říkam, hele miminko, nebo hele 2 to je krásný :).

Stala se mi ted taková věc… jela jsem výtahem a se mnou tam pristoupil mlady par a ona těhotná - tak do 20 - spis méne. Bílé tílko na tělo… brisko bylo videt. Tak jsem se podivala, ale pak divala jinam.

A pak jen jak jedeme vytahem nahoru jsem slysela, jak se k nemu pritulila a rika.. vsichni mi koukají na bříško…

Ja nevím.. ale tohle bylo hodne okatý, a já nic neříkala. A nic proti nemela. Tak nekdy to je i o vsugeraci.

Příznam se, ze me vic jak to napsat… no vic se zapřemýšlím, kdyz jde nejaka prvorodicka, nebo starsí matka s kočárkem. Daleko víc je mi prijemnějsí videt mladou maminku a nemyslim si, že by to zvládala mín. A každymu je putna do toho a neví co koho vedlo k tomu mít dítě v tolika a tolika… neodsuzuju nikoho.

Já kdyz potkam miminka s maminkama tak me to nutí se usmívat proste.. je to krásny. :) a maminky se taky usmeji… a jede se dál :). ja se teda koukam i na pejsky :)… zvlást kdyz jsou to ti maličky, kterýho mam taky jednoho doma :), a ve skole se mi po nem stejská, tak se prostě podívám. A ted se divam po miminkach protože me to tesi a tesim se az budu mit sama kočárek.

Autorka - nic si z toho nedelej, to byla pubertacka a beztak se na mimi ani nepodivala jen chtela byt zajimava… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová