Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bjetuschka zatím stojí
tak alespoň vidím, že nejsem sama když i po 13 letech Vám to dokážou dělat.
@Luxinne píše:
@Pidulka1991 tak to on už se chytl taky. A čím víc se zastal, tím horší to bylo
Tak manžel by se proste přestal bavit. Proste stál za našim vztahem.
@OpportunityNox to samozřejmě jsou, ale ja si to prostě nedovolím ani ke kolegům k nikomu, nějak je mi to cizí. Samozřejmě když už je to moc ozvu se, ale vždy slušně
@Pidulka1991 to já pravě nechci.
protože já strašně ctím rodinu a svoje rodiče a nemohla bych zkouknout, že někdo kvůli mě s nima má problém.
@Luxinne píše:
@Atisia tak to bylo ten první rok a u nás v rodině je toto slušnost. Že když mám partnera, tak jeho rodičům automaticky popřeju atd
Tak to je jasný ![]()
@K2 8611 tak tam hraje roli asi ta zášť z jejich strany hlavně
jsou to takový ty protivny závistivý lidi
@Luxinne píše:
@OpportunityNox to samozřejmě jsou, ale ja si to prostě nedovolím ani ke kolegům k nikomu, nějak je mi to cizí. Samozřejmě když už je to moc ozvu se, ale vždy slušně
Tak když už je to moc, proč se neozve slušně přítel?
a prostě jim slušně neřekne ne, bez ní oslavu ne nebo švagrovi slušně neřekne aby ti nenadával?
a když jen slova nepomohou, tak co? slušně secvakne boty a mlčí? ![]()
@Keyllah to samozřejmě řekl svagrovi, že to už je přes čáru jako hodně. A on argumentoval, že ja mu taky vynadala. A na oslavu jsem ho poslala já. Protože nechci aby pak říkali, že jsem to zakázala nebo něco, přece jenom není to moje dítě nebo tak
@lenicka134 ja jsem ho tam poslala. Aby zase neřekli, že jako jsem to zakázala nebo si nechá rozkazovat od ženský
samozřejmě bylo to od nich hnusny, ale extrémně se mě to nedotklo
@Rimonsiley to jsem zkoušela. Neuměli ani odpovědět a je to u nich stylem, že ženská nemá právo vlastně cokoliv říct. Samozřejmě ja si říkám co chci ![]()
Takže jsem to zkusila, ale marně.
Vím, že příteli to taky vadí to chování.
V současné době už mě ani neodpoví na pozdrav a jezdí k nám, jen když jsem v práci aby mě nepotkali náhodou.
@Luxinne píše:
@Keyllah to samozřejmě řekl svagrovi, že to už je přes čáru jako hodně. A on argumentoval, že ja mu taky vynadala. A na oslavu jsem ho poslala já. Protože nechci aby pak říkali, že jsem to zakázala nebo něco, přece jenom není to moje dítě nebo tak
no, obávám se, že komu není rady…počkej až začnete o svatbě, to bude teprve voda na mlýn…ale to je asi jedno, on se tě nezastane a ty ho omlouváš, takže ok, máš to co chceš, protože přece nepůjde proti vlastní rodině ikdyby ti dělali bůh ví co.
@Atisia pravě mě by to vůbec nemuselo zajímat. Ale vzhledem k tomu, že to vytáhly veřejně..
2-3 roky jsme plánovali i svatbu už.. pravě máme společných plánů hodně
@Luxinne píše:
A on na tu oslavu (a podobné události) jde rád a užije si je, i bez tebe? A pak o tom zase u vás doma poreferuje, jaké to bylo?
Jestli jo, tak mi to upřímně nepřijde jako vážný, dlouhodobější vztah dospělého věku, se společnou domácností, natož domem, a plánem společného života… Ale na druhou stranu nic takového neznám, tak si nedovedu představit.
@Keyllah tak ja bych taky prostě nešla.. ale určitě tohle moje rodina nedělá… svatbu zvažujeme, ale nějak říkám, že jejich věc to nebude, jelikož to bude v režii moji rodiny.. a je zastat a zastat. On se zastal. Protože kdyby se s nima hádal nebo byl sprostý na ně, to bych nezkousla já, tak se k rodičům nikdo chovat nemá.
@jasmina9 ne jde tam spíš z donuceni. Celkově nemá rád tyhle akce. A ani si to neužívá, většinou je brzy doma. A stejně celou dobu píše, takže je na mobilu. Jinak vůbec nic nereferuje