Naše situace nemá řešení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24002
1.12.17 12:17
@Paralenka červená píše:
Jak, že ho děti mají rády? Za co?
Čím míň se rodiče zajímají o své děti, tím víc je děti milují.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
1.12.17 12:19

@Paralenka červená Jednou dělali pokus se štěňaty. Jednu skupinu štěňat ňuchali, mazlili se s nima atd., druhou skupinu tak nějak ignorovali (dali jídlo a čau), třetí skupinu bili (asi ne nějak silně), křičeli na ně atd. No a hádejte, která skupina vyrostla v psy, kteří se nejvíc lísali k páníčkům… (nápověda - ta mazlící to nebyla…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.17 12:20
@arada
@arada píše: Čím míň se rodiče zajímají o své děti, tím víc je děti milují.

Fakt?
Tak ať ho zakladatelka před dětma furt neomlouvá, nevyzdvihuje. Pak ji přestaně trápit, že se na něj těší. Bude mít o starost míň, a bude se jí lépe rozhodovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.17 12:22
@KimL píše:
@Paralenka červená Jednou dělali pokus se štěňaty. Jednu skupinu štěňat ňuchali, mazlili se s nima atd., druhou skupinu tak nějak ignorovali (dali jídlo a čau), třetí skupinu bili (asi ne nějak silně), křičeli na ně atd. No a hádejte, která skupina vyrostla v psy, kteří se nejvíc lísali k páníčkům… (nápověda - ta mazlící to nebyla…).

To jo, vyžadovali pozornost, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2427
1.12.17 12:25

@Paralenka červená Přesně tak. Vyrostli z nich deprimovaní psi, kteří toužili po lásce svého pána, která se jim nedostávala. A čím víc se jim nedostávala, tím víc po ní toužili. Je to smutný, ale funguje to tak i v reálu. Proto se tak často stává, že se zamilujeme do někoho, kdo nás třeba nechce, a čím víc nás nechce, tím víc si myslíme, že ho milujeme.
A s dětma to samé, čím hnusnější jsou na ně jejich rodiče, tím víc se snaží upoutat jejich pozornost. Podle mě není „je to buran, ale děti ho mají rády“ žádný indikátor lásky nebo důvod k setrvání ve špatném vztahu. Je to jako s těma štěňatama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.17 12:29

@KimL
Tak snad to zakladatelce dojde. (Budu to muset dát přečíst kámošce, díky!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
1.12.17 12:34

@KimL Přesně tak. Jedno z mých dětí mělo spolužačku, kterou rodičům odebrali a dali do domova.Po čase se vrátila a pro rodiče, ač nebyli ti milující a alkohol jim byl milejší jak vlastní dítě, dělala a dělá pomyšlení. Je vděčná za to, co má, že může být s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25219
1.12.17 12:43
@Anonymní píše:
@Aries6 No a tak mi řekněte jak si pan teda představuje rodinný život podle Vás, že paní bude s dětma jezdit MHD, auto bude na ukázku rodině a sousedům, mistr světa přijede z práce domů a vyvalí si vajca na sedačku a bude se válet???Serve děti zmlátí zenskou???Juuu a paní je asi podle Vás Mimoň když chce aby byl na své vlastní děti milej a třeba jim věnoval jen půl hodiny za celý den???

Nene, to jsi špatně pochopila. Já jsem na její straně a doma má chlapa na hovno. Ale s těma doktorama to určitě chápu. Já sama prožila s dětma záněty uší a když člověk chce a hledá, dají se najít i alternativní cesty a mnohdy účinější, jak okamžité píchání na pohotovosti.
To auto. Nevíme podrobnosti, ale jestli autem třeba „kopíruje dráhu MHD“, tak to je podle mě taky zbytečný. Ale myslím si, že to tak není. Pak je teda na zvážení, zda museli mít takové auto a proč doma nemají maličké jen pro ni a děti.
A co se týče jídla, chlap to taky nemá rád. Ale neřve na děcka, řekne si to s nima v klidu.
Jde jen o jiný úhel pohledu, tak se hned nerozčiluj a čti pořádně text. Z toho, co jsi napsala, tak nic takovýho nepadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.17 13:07
@Zabatko píše:
Prosímtě, mít ve 24 letech dítě necelých 5 let není mladost. Je to normální věk na rodinu. Pokud je její chlap magor, byl by, i kdyby měli ta děcka o 10 let později. Pokud mu vadí, že musí mrznout po stavbách a donese domů něco přes dvacítku, tak ať si udělá dálkově školu a může vydělávat víc. Buzerovat ženu, že jde s děckem na pohotovost je fakt ujeté. Jinak já jsem tuhle odřela auto v hodnotě půl mega a můj řekl, že se stane, že je to spotřební zboží, a že se tím nemám trápit. Takto si představuju přístup chlapa.

Ma maturitu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.17 13:10
@Heinich píše:
Možná se ptám hloupě, ale to z těch 23 litrů postavil v jeho věku dům?

Ano. Vzal si jeden milion korun hypo a zbytek měl našetřeno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.17 13:13
@Anonymní píše:
@Aries6 No a tak mi řekněte jak si pan teda představuje rodinný život podle Vás, že paní bude s dětma jezdit MHD, auto bude na ukázku rodině a sousedům, mistr světa přijede z práce domů a vyvalí si vajca na sedačku a bude se válet???Serve děti zmlátí zenskou???Juuu a paní je asi podle Vás Mimoň když chce aby byl na své vlastní děti milej a třeba jim věnoval jen půl hodiny za celý den???

Přítel nás neplatí. Ale je dost zásadový a vynucuje si svůj názor tak abychom ho respektovali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.17 13:14
@terinka4444 píše:
ty děti jsou jeho? 8o Já z úvodního přípspěvku pochopila, že jsou tvé z předešlého vztahu. On vyčítá léky a za pohotovost vlastnímu dítěti? 8o Jako promiň, vím, že je to tady otřepané, ale s tímhle necháš vyrůstat děti?

Ano děti jsou jeho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.17 13:16
@enny3 píše:
Jako za almužnu považuju platy třeba do 15-ti tis., bohužel i takové jsou..no nic, co jinýho jí chceš poradit

23 tisíc ma malokkterej chlap v našem okolí. Platy našich kamarádů se pohybují v rozmezí 18-21tisíc proto si myslí ze dělá maximum.

• Citovat
  • Upravit
káťa
1.12.17 13:21

Zakladatelko, vydělávám zhruba tolik, co tvůj chlap, můj partner dvakrát víc než já. Máme ještě povinnosti a starosti okolo, ale nevyléváme si nervozitu na sobě navzájem nebo dokonce na dětech. I po náročném dni v práci (a že jich kolikrát je!!!) bych nevyhnala dcerku, že mě nezajímá, co se jí za celý den stalo. To, že chodí do práce a živí děti, které si udělal, je naprosto normální chování každého rozumného člověka a ne žádný ooobr nadstandard, kvůli kterému by se měl před ním kdokoli klanět nebo mu uhýbat z cesty. To bych mu řekla a pokud by v jeho chování nenastala výrazná změna, asi bych s ním nebyla. Co z něj ty a děti máte, kromě toho, že máte kde bydlet??? Dle tebou napsaného mnohem více negativního, než pozitivního…

• Citovat
  • Upravit
16186
1.12.17 13:43

Tvůj chlap je obyčejné hovado nic víc. Nechápu, že se s ním tak s. ereš :cert: Tvl, jen jednou by mi řekl, že v lékárně vyhazuji peníze, nebo podobnou pitomost :pocitac: Promiň, ale za to, jak s tebou jedná si můžeš sama! Se vzpamatuj dřív, než si tyhle vzory osvojí synové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí