NATALART Plzeň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4044
10.8.13 19:33

@kapyka nám se dceruška povedla až na 3 pokus IVF..(před tím jsme ještě zkoušeli, 3 IUI jendou KET, chodili jsme k léčiteli, a byla jsem i měsíc v lázní) chce to čas a trpělivost, ale znám spoustu holek co otěhotněli hned na první IVF a i po prvním IUI některé znám.. my na dcerušku čekali 4 dlouhé roky..byl to boj, ale vyplatil se :srdce: na institut an náměstí si holky dost stěžují já vím..především na Dr. Hradeckého, a vlastní zkušenost enmám atk enmohu soudit.. znám holky kterým tma k miminku pomohli, ale znám i ty co od nich přešli do Natalartu.. je to také o důvěře a dobrém pocitu.. když se budu v centru cítit nesvá a budu mít k těm lékařům nedůvěru tak je to pro pak pro naše tělo velké - bohužel i tohle všechno to dost ovlivňuje.. člověk musí být hlavně stále pozitivně naladěný a věřit, že to prostě vyjde..

PS: jo třeba se tam vážně setkáme.. :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
10.8.13 22:12
@Adenka84 píše:
@kapyka nám se dceruška povedla až na 3 pokus IVF..(před tím jsme ještě zkoušeli, 3 IUI jendou KET, chodili jsme k léčiteli, a byla jsem i měsíc v lázní) chce to čas a trpělivost, ale znám spoustu holek co otěhotněli hned na první IVF a i po prvním IUI některé znám.. my na dcerušku čekali 4 dlouhé roky..byl to boj, ale vyplatil se :srdce: na institut an náměstí si holky dost stěžují já vím..především na Dr. Hradeckého, a vlastní zkušenost enmám atk enmohu soudit.. znám holky kterým tma k miminku pomohli, ale znám i ty co od nich přešli do Natalartu.. je to také o důvěře a dobrém pocitu.. když se budu v centru cítit nesvá a budu mít k těm lékařům nedůvěru tak je to pro pak pro naše tělo velké - bohužel i tohle všechno to dost ovlivňuje.. člověk musí být hlavně stále pozitivně naladěný a věřit, že to prostě vyjde..PS: jo třeba se tam vážně setkáme.. :) :mavam:

Přesně tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
4.9.13 11:44

@Adenka84 Ahojky, budu držet palce!!!

• Citovat
  • Upravit
4044
4.9.13 12:17

@popina díky já tobě taktéž ♥ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
4.9.13 12:20

@Adenka84 jdu tam zrovna zítra. S výsledky z imunologie a genetiky, tak budeme domlouvat co dál.

• Citovat
  • Upravit
4044
4.9.13 12:25

@popina tak držím palečky ať dobře pochodíte a hlavně ať se brzy miminko zadaří.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
12.9.13 19:28

Tak já razim do Natalartu 23.9 ve 12hod.na první konzultci, TK mi drzte palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
12.9.13 19:50

@kapyka ahoj budu držte palečky jak jen to půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
12.9.13 19:56

Jsou tam hrozně fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4044
12.9.13 19:58

@maminka189 to jsou.. ted až an Blábalovou.. ta nesedí snad nikomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
12.9.13 20:41
@Adenka84 píše:

To je ta na té recepci? S ní mluvit po telefonu je peklo

• Citovat
  • Upravit
4044
12.9.13 20:49

@popina ano přesně tak to je ta na rececpi.. naštětsí jen na recepci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
12.9.13 20:57
Poprvé když jsem tam volla TK jsem mluvila s příjemnou sestrickou a po druhé s nějakou jinou a ta byl hrozná to byl určité ta byl…e] @Adenka84 píše:

Poprve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.9.13 13:29

Natalart, ceny, přístup atd

Ahoj holky, právě jsem si domů přinesla žádost do Natalartu v Plzni, Chci se zeptat na Vaše zkušenosti s personálem, doktory atd. A zajímá mi, jak je to tam s placením, za co všechno se vlastně platí…vůbec se v tomhle nevyznám a doufám teda, že všechno bude rychlé a našeho štěstí se dočkáme co nejdříve…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
16.9.13 13:36

@Dzanii Ahoj,já jsem v Natu moc spokojená. Přístup tam je naprosto skvělý. Za IUI se neplatí. Jen doplácíš za tu injekci. Pokud je to Pregnyl, tak je zadarmo a pokud Ovitrelle tak asi 360 Kč

Ceny IVF jsou:
ICSI - 7000,– Kč
PICSI - 14.000,– Kč do 10 oocytů, každý další oocyt nad 10 500,– Kč
AH - 3.000,– Kč
kryokonzervace - 4000,– Kč
prodloužená kultivace do stádia blastocysty - 3.500,– Kč

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat