Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Safrik mám strach že tam nic nebude ale manžel mi zavádí utrogestan a říkal že vůbec necítí čípek a to prý před ms by měl být cítit
@martina258 no já už bych to nevydržela a letěla udělat test 😊
@KristýnaTyna1 no jo ale já mám ještě na zítra ráno 2 utrogestany ale pokud by to nepřišlo zítra tak si test udělám v pátek
@Safrik tak co jak jsi na tom jak pokracujes něco nového? Já byla včera v Natalartu. Domluvily jsme se že zkusíme aspoň jednou iui ale musí se mi dostavit ovulka takže příští týden jedu na ultrazvuk a uvidíme když by zase vajíčka nerostly tak další cyklus jdeme do IVF
@martina258 a ty myslis ze by tam dusík jeste nebyl? Obdivuju ze mas takovou trpělivost ja bych to nevydržela 😊 me ted mozna taky ceka IUI.
@KristýnaTyna1 mám strach že zítra nebo během dne mrcha přijde a mam strach z toho že by tam nic nebylo
@martina258 marti ja ho brala po ivf menzes sem mela dostat 1.4. A dostala sem to 30.3. Pres ultros jen trvala dva dny. Udelej si zitra test at nenapisnas. @KristýnaTyna1 kristy ja mam volat az to dostanu.
Jinak musela sem na ivf protoze nemam ovulaci a v nedeli dosla poprve ovulace sama a jeste takovahle uzasna. Tak treba ani do car vokat nebudu. Snazili sme se jak blazen ![]()
@Safrik byla bych strašně moc šťastná po 3 letech a z toho rok s doktory
@Safrik pěkný budu držet palce určitě dej vědět
tak u mě to vypadá nadějně ale nechci to zakriknout
@Safrik nene protože já také měla problém o ovulkou neměla jsem pravidelně MS ale od ledna díky lekum mám Teda měla
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.