Nativní IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nika Shams
5.1.12 13:19
Elli :mavam: Ráda Ti napíšu víc, ale teď jsem v práci a šéf asi tak dva m ode mě.....
elllis píše:
Vážně by nebylo žádné info??? :(Niky :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
5229
5.1.12 13:24

Niky, ok díky. Chápu a vydržím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
5.1.12 13:49
Máme ve stejnej den UTZ :-)
elllis píše:
  • Citovat
  • Upravit
5229
5.1.12 14:33
Nika Shams píše:
Máme ve stejnej den UTZ :-)
elllis píše:

já vím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
15.1.12 10:44

Ahojky

Zítra na tebe budu myslet a pak držet palce a vše. co mám, aby ti to vyšlo :-) Krásnou neděli :mavam:
elllis píše:
Nika Shams píše:
Máme ve stejnej den UTZ :-)
elllis píše:
já vím ;)
  • Citovat
  • Upravit
luciiik35
20.2.12 13:41

Ahoj holky přemýšlím nad nativem nebo minimálkou. Povíte mi pro a proti, kolik to vyjde a nějaké další info.Vím že už to tady psala Ellli, ale nenašla jsem odpověď.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
682
18.2.13 19:23

Ahoj holky, prosím poradíte, byla jste některá na nativu v gennetu, kolik stojí a jak to celé asi probíhá, děkuji moc a za jak dlouho se může do nativu po IVF.moc děkuji za jakoukoliv odpověd!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3914
18.2.13 20:14
@Mončiči píše:
Ahoj holky, prosím poradíte, byla jste některá na nativu v gennetu, kolik stojí a jak to celé asi probíhá, děkuji moc a za jak dlouho se může do nativu po IVF.moc děkuji za jakoukoliv odpověd!!! :potlesk:

Ahoj, já jsem byla v Gennetu na nativu 4 x. Po IVF mě nechali čekat měsíc, aby si tělo odpočinulo, ale lze domluvit i to, že se ten měsíc nečeká. Platí se podle toho, co vše ti dělají. Pokud dojde k OPU i ET, tak to stojí myslím 10 000 Kč. Navíc se připlácí ICSI (7 000 Kč), PICSI (myslím 13 000 Kč). Já jsem chodila každý měsíc, 4 x po sobě, jednou bylo vajíčko špatné, ale jinak vždycky došlo k ET. Pak jsem zkusila jednu minimální stimulaci a ta se povedla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
18.2.13 20:17
@Daisy73 píše:
Ahoj, já jsem byla v Gennetu na nativu 4 x. Po IVF mě nechali čekat měsíc, aby si tělo odpočinulo, ale lze domluvit i to, že se ten měsíc nečeká. Platí se podle toho, co vše ti dělají. Pokud dojde k OPU i ET, tak to stojí myslím 10 000 Kč. Navíc se připlácí ICSI (7 000 Kč), PICSI (myslím 13 000 Kč). Já jsem chodila každý měsíc, 4 x po sobě, jednou bylo vajíčko špatné, ale jinak vždycky došlo k ET. Pak jsem zkusila jednu minimální stimulaci a ta se povedla. :)
děkuji a prosím tě ta minimálka, ta co obnáší a zruba cena? moc děkuji!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3914
18.2.13 20:22
@Mončiči píše:
děkuji a prosím tě ta minimálka, ta co obnáší a zruba cena? moc děkuji!!!

Cena za minimálku je podobná jako za nativ, akorát si doplácíš léky. Od 3. DC bereš prášky, v Gennetu dávají Tamoxifen, v Reprofitu Clostilbegyt. Občas k tomu připícháváš malinké dávky hormonů (já jsem 8.-10.DC dostala malou dávku Menopuru, aby folikuly dorostly). Oproti nativu takhle samozřejmě můžeš mít více vajíček, ale je to daleko šetrnější pro tělo než klasické IVF. Nás to celkem vyšlo i s ICSI na cca 20 000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
18.2.13 20:31
@Daisy73 píše:
Cena za minimálku je podobná jako za nativ, akorát si doplácíš léky. Od 3. DC bereš prášky, v Gennetu dávají Tamoxifen, v Reprofitu Clostilbegyt. Občas k tomu připícháváš malinké dávky hormonů (já jsem 8.-10.DC dostala malou dávku Menopuru, aby folikuly dorostly). Oproti nativu takhle samozřejmě můžeš mít více vajíček, ale je to daleko šetrnější pro tělo než klasické IVF. Nás to celkem vyšlo i s ICSI na cca 20 000 Kč. [/cit
@Daisy73 píše:
Cena za minimálku je podobná jako za nativ, akorát si doplácíš léky. Od 3. DC bereš prášky, v Gennetu dávají Tamoxifen, v Reprofitu Clostilbegyt. Občas k tomu připícháváš malinké dávky hormonů (já jsem 8.-10.DC dostala malou dávku Menopuru, aby folikuly dorostly). Oproti nativu takhle samozřejmě můžeš mít více vajíček, ale je to daleko šetrnější pro tělo než klasické IVF. Nás to celkem vyšlo i s ICSI na cca 20 000 Kč.

děkuji a není to už moc dlouho, že ne? a kolik jsi měla vajíček, víš a už vyčerpala všechny pokusy na IVF s PGD Reprofit máme sice blíž, ale v Gennetu máme sondy na PGD, no při posledním pokusu jsme měli 10 foliků, z toho 7 vajíček, ale jen 3 byla zralaá a PK přežilo jen jedno, které přenáší gen. nemoc :,(,takže bych chtěla zkusit asi Minimálku děkuji moc za info!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
18.2.13 20:55

Ahojky, já měl nativ, alespon to mám všude napsané, ale brala jsme clostilbegyt, tk nevím na čm jsme to vlastně byla :roll: ale stálo nás to 10 000,– :|

• Citovat
  • Upravit
3914
18.2.13 21:03
@Mončiči píše:
děkuji a není to už moc dlouho, že ne? a kolik jsi měla vajíček, víš a už vyčerpala všechny pokusy na IVF s PGD Reprofit máme sice blíž, ale v Gennetu máme sondy na PGD, no při posledním pokusu jsme měli 10 foliků, z toho 7 vajíček, ale jen 3 byla zralaá a PK přežilo jen jedno, které přenáší gen. nemoc :,(,takže bych chtěla zkusit asi Minimálku děkuji moc za info!!!

Neni to dlouho, do Gennetu jsem chodila loni na jare (brezen-cerven) a v Reprofitu jsem byla v cervenci. Ceny se myslim nezmenily. Ja jsem pri minimalce mela 5 vajicek a 2 embryjka k transferu a jedno to zvladlo.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3914
18.2.13 21:05
@LuciTau píše:
Ahojky, já měl nativ, alespon to mám všude napsané, ale brala jsme clostilbegyt, tk nevím na čm jsme to vlastně byla :roll: ale stálo nás to 10 000,– :|

No nativ se tomu rika, protoze to je v nativnim/prirozenem cyklu a tedy uplne bez hormonu. Jen ti vezmou folikul, co ti sam v cyklu vyroste o oplodni ho. Takze to asi uplne nebyl nativ?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
18.2.13 21:08

@Daisy73 všude mám psáno nativní cyklus, takže asi ano :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex