Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
elllis píše:
Niky, ok díky. Chápu a vydržím
Nika Shams píše:
Máme ve stejnej den UTZ
elllis píše:
já vím ![]()
elllis píše:Nika Shams píše:já vím
Máme ve stejnej den UTZ
elllis píše:
Ahoj holky přemýšlím nad nativem nebo minimálkou. Povíte mi pro a proti, kolik to vyjde a nějaké další info.Vím že už to tady psala Ellli, ale nenašla jsem odpověď.Děkuji
Ahoj holky, prosím poradíte, byla jste některá na nativu v gennetu, kolik stojí a jak to celé asi probíhá, děkuji moc a za jak dlouho se může do nativu po IVF.moc děkuji za jakoukoliv odpověd!!! ![]()
@Mončiči píše:
Ahoj holky, prosím poradíte, byla jste některá na nativu v gennetu, kolik stojí a jak to celé asi probíhá, děkuji moc a za jak dlouho se může do nativu po IVF.moc děkuji za jakoukoliv odpověd!!!
Ahoj, já jsem byla v Gennetu na nativu 4 x. Po IVF mě nechali čekat měsíc, aby si tělo odpočinulo, ale lze domluvit i to, že se ten měsíc nečeká. Platí se podle toho, co vše ti dělají. Pokud dojde k OPU i ET, tak to stojí myslím 10 000 Kč. Navíc se připlácí ICSI (7 000 Kč), PICSI (myslím 13 000 Kč). Já jsem chodila každý měsíc, 4 x po sobě, jednou bylo vajíčko špatné, ale jinak vždycky došlo k ET. Pak jsem zkusila jednu minimální stimulaci a ta se povedla. ![]()
@Daisy73 píše:děkuji a prosím tě ta minimálka, ta co obnáší a zruba cena? moc děkuji!!!
Ahoj, já jsem byla v Gennetu na nativu 4 x. Po IVF mě nechali čekat měsíc, aby si tělo odpočinulo, ale lze domluvit i to, že se ten měsíc nečeká. Platí se podle toho, co vše ti dělají. Pokud dojde k OPU i ET, tak to stojí myslím 10 000 Kč. Navíc se připlácí ICSI (7 000 Kč), PICSI (myslím 13 000 Kč). Já jsem chodila každý měsíc, 4 x po sobě, jednou bylo vajíčko špatné, ale jinak vždycky došlo k ET. Pak jsem zkusila jednu minimální stimulaci a ta se povedla.
@Mončiči píše:
děkuji a prosím tě ta minimálka, ta co obnáší a zruba cena? moc děkuji!!!
Cena za minimálku je podobná jako za nativ, akorát si doplácíš léky. Od 3. DC bereš prášky, v Gennetu dávají Tamoxifen, v Reprofitu Clostilbegyt. Občas k tomu připícháváš malinké dávky hormonů (já jsem 8.-10.DC dostala malou dávku Menopuru, aby folikuly dorostly). Oproti nativu takhle samozřejmě můžeš mít více vajíček, ale je to daleko šetrnější pro tělo než klasické IVF. Nás to celkem vyšlo i s ICSI na cca 20 000 Kč.
@Daisy73 píše:
Cena za minimálku je podobná jako za nativ, akorát si doplácíš léky. Od 3. DC bereš prášky, v Gennetu dávají Tamoxifen, v Reprofitu Clostilbegyt. Občas k tomu připícháváš malinké dávky hormonů (já jsem 8.-10.DC dostala malou dávku Menopuru, aby folikuly dorostly). Oproti nativu takhle samozřejmě můžeš mít více vajíček, ale je to daleko šetrnější pro tělo než klasické IVF. Nás to celkem vyšlo i s ICSI na cca 20 000 Kč. [/cit@Daisy73 píše:
Cena za minimálku je podobná jako za nativ, akorát si doplácíš léky. Od 3. DC bereš prášky, v Gennetu dávají Tamoxifen, v Reprofitu Clostilbegyt. Občas k tomu připícháváš malinké dávky hormonů (já jsem 8.-10.DC dostala malou dávku Menopuru, aby folikuly dorostly). Oproti nativu takhle samozřejmě můžeš mít více vajíček, ale je to daleko šetrnější pro tělo než klasické IVF. Nás to celkem vyšlo i s ICSI na cca 20 000 Kč.děkuji a není to už moc dlouho, že ne? a kolik jsi měla vajíček, víš a už vyčerpala všechny pokusy na IVF s PGD Reprofit máme sice blíž, ale v Gennetu máme sondy na PGD, no při posledním pokusu jsme měli 10 foliků, z toho 7 vajíček, ale jen 3 byla zralaá a PK přežilo jen jedno, které přenáší gen. nemoc
,takže bych chtěla zkusit asi Minimálku děkuji moc za info!!!
Ahojky, já měl nativ, alespon to mám všude napsané, ale brala jsme clostilbegyt, tk nevím na čm jsme to vlastně byla
ale stálo nás to 10 000,– ![]()
@Mončiči píše:
děkuji a není to už moc dlouho, že ne? a kolik jsi měla vajíček, víš a už vyčerpala všechny pokusy na IVF s PGD Reprofit máme sice blíž, ale v Gennetu máme sondy na PGD, no při posledním pokusu jsme měli 10 foliků, z toho 7 vajíček, ale jen 3 byla zralaá a PK přežilo jen jedno, které přenáší gen. nemoc,takže bych chtěla zkusit asi Minimálku děkuji moc za info!!!
Neni to dlouho, do Gennetu jsem chodila loni na jare (brezen-cerven) a v Reprofitu jsem byla v cervenci. Ceny se myslim nezmenily. Ja jsem pri minimalce mela 5 vajicek a 2 embryjka k transferu a jedno to zvladlo.:)
@LuciTau píše:
Ahojky, já měl nativ, alespon to mám všude napsané, ale brala jsme clostilbegyt, tk nevím na čm jsme to vlastně bylaale stálo nás to 10 000,–
No nativ se tomu rika, protoze to je v nativnim/prirozenem cyklu a tedy uplne bez hormonu. Jen ti vezmou folikul, co ti sam v cyklu vyroste o oplodni ho. Takze to asi uplne nebyl nativ?:)