Názor na maminky 40+

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54030
17.1.12 13:44
GAZOLDA píše:
jsem dospělá žena a umím přiznat chybu a vzít si k srdci radu druhých
jak se již psala tak né vše se dá měřit stejným metrem
možná to měla být diskuse pro a proti :nevim:
každopádně sem se poučila, né všechny rodinné situace jsou stejné
a jak bylo řečeno nikdy nevíme co nám život nadělí :andel:
ps. pokud by mamča otěhotněla to víte, že bych sourozence milovala, až za hrob a mámu podpořím, ale ve fázi plánování bych byla trochu rázná(s ohledem na naši rodinu):srdce:
snažilkám držím pěstičky :kytka:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: k ohledu na rodinku ti povím jedno :think: každý jsme na tomto světě sám za sebe a sami budeme jednou stát a zpovídat se ze svých činnů :andel: kašli na to,co si myslí ostatní :hug: ti,kteří nejvíc soudí,ti nikdy nepomůžou :( a většinou mají největší binec,před svým prahem :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
17.1.12 13:45

berry

ty vypadáš na 25let a s malou Sáruškou ještě líp :srdce: :srdce: :srdce: :* :* :* :* :srdce: :srdce: :srdce: :* :* :* Dej jí za mě hubana :* :* :* :* :* :* :* :*
berry4 píše:
Když ted´vypadáš na 30,dámo v letech, ;) tak s tebou může seknout akorát chlap o postel ,jinak to nevidím :jazyk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20993
17.1.12 13:46
Michelangelo píše:
GAZOLDA píše:
jsem dospělá žena a umím přiznat chybu a vzít si k srdci radu druhých
jak se již psala tak né vše se dá měřit stejným metrem
možná to měla být diskuse pro a proti :nevim:
každopádně sem se poučila, né všechny rodinné situace jsou stejné
a jak bylo řečeno nikdy nevíme co nám život nadělí :andel:
ps. pokud by mamča otěhotněla to víte, že bych sourozence milovala, až za hrob a mámu podpořím, ale ve fázi plánování bych byla trochu rázná(s ohledem na naši rodinu):srdce:
snažilkám držím pěstičky :kytka:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: k ohledu na rodinku ti povím jedno :think: každý jsme na tomto světě sám za sebe a sami budeme jednou stát a zpovídat se ze svých činnů :andel: kašli na to,co si myslí ostatní :hug: ti,kteří nejvíc soudí,ti nikdy nepomůžou :( a většinou mají největší binec,před svým prahem :poblion: :lol:
:pankac: :pankac: :pankac: :* :* :* :srdce: :srdce: :srdce: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Regina Hero
17.1.12 16:07

Děvčátka (i ty v letech), on je tu nějaký klub pro „zralé maminky“? Já to tady moc neznám, tak ať jsem v obraze, docela ráda si popovídám s maminkami, co jim vysvědčení bledne už dávno v šuplíku. Já jsem taky jedna z těch, co si dovolila pořídit si dítě i ve čtyřiceti. A mezi kojením občas taky ráda pokecám i jinak, než heee, grrrrr a auaaaa ;)

• Citovat
  • Upravit
6574
17.1.12 16:19
Regina Hero píše:
Děvčátka (i ty v letech), on je tu nějaký klub pro „zralé maminky“? Já to tady moc neznám, tak ať jsem v obraze, docela ráda si popovídám s maminkami, co jim vysvědčení bledne už dávno v šuplíku. Já jsem taky jedna z těch, co si dovolila pořídit si dítě i ve čtyřiceti. A mezi kojením občas taky ráda pokecám i jinak, než heee, grrrrr a auaaaa ;)

Ano je dámská jizda že jo holky :pankac: jen je potřeba se přihlásit a pak požádat o vstup do naší skupiny :)
a k tématu se raději vyjadřovat nebudu :cert: … je mi 43 let a po dítěti toužím a doufám že se letos do třetice zadaří :potlesk: a prďolku donosím jo a **stará to rozhodně nejsem i přes to že jsem babička už 4 roky.. mladí chtěli dítě tak ať se starají :* :* :***

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Regina Hero
17.1.12 16:23
ABRILL píše:
Regina Hero píše:
Děvčátka (i ty v letech), on je tu nějaký klub pro „zralé maminky“? Já to tady moc neznám, tak ať jsem v obraze, docela ráda si popovídám s maminkami, co jim vysvědčení bledne už dávno v šuplíku. Já jsem taky jedna z těch, co si dovolila pořídit si dítě i ve čtyřiceti. A mezi kojením občas taky ráda pokecám i jinak, než heee, grrrrr a auaaaa ;)
Ano je dámská jizda že jo holky :pankac: jen je potřeba se přihlásit a pak požádat o vstup do naší skupiny :)
a k tématu se raději vyjadřovat nebudu :cert: … je mi 43 let a po dítěti toužím a doufám že se letos do třetice zadaří :potlesk: a prďolku donosím jo a **stará to rozhodně nejsem i přes to že jsem babička už 4 roky.. mladí chtěli dítě tak ať se starají :* :* :***

Díky.

• Citovat
  • Upravit
2237
17.1.12 16:23

zakladatelka mě pobavila, já sama jsem měla děti-kluky, kdy mi bylo cca 22.-25.let, mamce v té době bylo 45.let byla zaměstnaná, pracovala na směny, navíc jsme bydleli 30km od sebe, tak nějaké hlídání nepřipadalo do úvahy. Hlídání je babiččinou dobrou vůlí nikoliv povinností, jak si mnohé mamky pletou. Být matkou po 40, je každého věc, já osobně bych taky do toho nešla, navíc mít např. kluka u kterých bývá puberta, jak se patří a já mít téměř 60, tak to by mě fakt piclo. Bude mi 44.let a mám skoro 10.letou dceru, je to jiné jako mít dítě ve 20.letech, matka je klidnější, vyrovnanější, trpělivější. Tak proč zazlívat mamce svobodnou volbu. Mimochodem, když i bylo 34, tak jsem otěhotněla a kluci 15,14 a 12 let byli v šoku, ale neprotestovali, z malé jsou od jejího narození nadšeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.1.12 16:33

Abrill, dámskou jízdu jsem nenašla, ale něco jsem našla, tak časem se tu snad rozkoukám více a lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
17.1.12 16:39
Regina Hero píše:
Abrill, dámskou jízdu jsem nenašla, ale něco jsem našla, tak časem se tu snad rozkoukám více a lépe :)

Jsme skrytá skupina je potřeba hledat tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.1.12 16:41
ABRILL píše:
Regina Hero píše:
Abrill, dámskou jízdu jsem nenašla, ale něco jsem našla, tak časem se tu snad rozkoukám více a lépe :)
Jsme skrytá skupina je potřeba hledat tam…

No však jsem hledala mezi otevřenýma i skrytýma… zdálo se mi to seřazené podle abecedy, ale pod D tam dámská jízda nebyla :(
Aha, oprava… hledala jsem mezi uzavřenýma… na skryté jsem nenarazila… asi se dokonale maskujete :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
17.1.12 16:42

Regina hero

Najed si na skupiny…uzavřené skupiny…těhotenství po 40…vstoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
17.1.12 16:57
oreato píše:
Najed si na skupiny…uzavřené skupiny…těhotenství po 40…vstoupit

Tak díky moc… už jsem to konečně našla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
17.1.12 17:02

No,mě je 29 a mám 7-letou dcerku a druhé mimi na cestě :srdce: a k tomu mám 12-letého brášku a 4-letou sestřičku :potlesk: a můžu říct že je to super :pankac: je u nás veselo a děcka si spolu hodně vyhrají a až k nim zanedlouho přibude můj druhý mrňous,tak bude veselo ještě víc a kdo ví-třeba si mamča pořídí ještě jednoho sviště :D nikdy by mě nenapadlo jí to zakazovat,když touží po dětech a je fit a vše bez problémů zvládá-tak proč ne..??..náhodou je to paráda-s hlídáním si navzájem vyhovíme a ještě spolu můžeme donekonečna drbat o dětech…prostě je to fajn… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
17.1.12 17:02

Ahoj, myslím si, že tu nejde o hlídání… Ale podle mého už je mít dítě dost pozdě… Je to jen můj názor, ale co až dítě vyroste, to už jsou dvě generace přes… Myslím si, a taky z několika příběhů i vím, že tam potom může být velký generační rozdíl a v tom případě obrovská nesouhra názorů, což jsou problémy… Nedokážu si představit, že moje babička by byla moje máma… Ale jak říkám, každého věc a ať se každý rozhodne jak chce… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
17.1.12 17:15

Tak končí tato komédie,
zlo prohrává a dobro žije…

No není to hezké, jak jsme se shodly holky? Pěkně nás to stmelilo, lepší než diskutovat, zda kojit či nekojit :mrgreen: . A Gazolda se taky cosi poučila, no mohlo to skončit líp? :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí