Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…jo, a čas na založení rodiny jsme poznali tak, že jsme tak nějak všeho ostatního byli „nabažený“ a chtělo to nějaký nový vítr a smysl… a od té doby to tedy pořádně fičí ![]()
Já bych řekla že v pohodě můžete mít mimčo, rozhodně lepší teď než ve čtyřiceti
jinak nechápu jaký jsem měla smysl života dokud jsem neporodila syna…
držím palce
@1996aja píše:
Ahoj holky.
CHtěla bych znát váš názor. Je mi 19 let a přítel má 22 let. Spolu jsme 2 a pul roku a z toho 1 rok spolu bydlíme v zahraničí. Kde by jsme chtěli zustat do prosince a pak se vrátit do čr. Tam nás čeká zděděný dům, kde budeme dělat pouze kuchyn spojenou s obyvákem jinak je tam vše „hotové“. No hotové starší, ale zatím nám to tak stačí. Chtěla bych si odpracovat rok a otěhotnět. Našetřené budeme mít cca 500 000. Z kterych by jsme zaplatili tu rekonstrukci + svatbu. A to je ta k ve zkratce naše situace. Muj dotaz na vás je myslíte ze budem dostatecne pripraveni na miminko nebo máme jeste čekat dýl? A jak jste to měli vy? Jak jste zacínali a jak jste poznali správný čas na miminko? Dekuji
Děláš si srandu??
Porodnice-dny po porodu, spolubydlici.
Ahoj zachvilku me to taky ceka tak mam obavy a par dotazu. Jak to probiha nasledujici dny poporodu. Cetla sem ze kazde rano vizity no nejde mi do hlavy rano se ospchnu dam novou vlozku a nez dojdou doktori vyslecu kalhotky a oni uvidi tu krvavu vlozku?
Muzete mi podrobneji napsat den v porodnici? Jak casto budu kojit prebalovat koupat? To si organizuju sama nebo bude vzdy nekdo chpdit a rikat prebal nakrm vykoupej. A co spolubydlici mate nejake historky jak ste si sedly nesedly? Prominte za hloupe dotazy hold prvprodicka..
![]()
No přijde mi že já žádný nemám. Přítel si užívá posilovnu, ale na to já nejsem. TAkže jen práce, domácnost, vylety a to „něco“ stále chybí.
@arinecka píše:
Děláš si srandu??
Porodnice-dny po porodu, spolubydlici.Ahoj zachvilku me to taky ceka tak mam obavy a par dotazu. Jak to probiha nasledujici dny poporodu. Cetla sem ze kazde rano vizity no nejde mi do hlavy rano se ospchnu dam novou vlozku a nez dojdou doktori vyslecu kalhotky a oni uvidi tu krvavu vlozku?Muzete mi podrobneji napsat den v porodnici? Jak casto budu kojit prebalovat koupat? To si organizuju sama nebo bude vzdy nekdo chpdit a rikat prebal nakrm vykoupej. A co spolubydlici mate nejake historky jak ste si sedly nesedly? Prominte za hloupe dotazy hold prvprodicka..
![]()
Už jsem zde psala že to psala kamarádka, která tady nemá účet ale nepodepsala se.
@1996aja píše:
Už jsem zde psala že to psala kamarádka, která tady nemá účet ale nepodepsala se.
A kamarádka to psala od tebe, nebo jsi ji dala svoje přihlašovací údaje?
Nevím nač čekat? Pokud to chcete oba, jděte do toho! Držím palce!
@1996aja No když to říkáš
strašně mi někoho připomínáš, defacto stejná situace. ![]()
@a12 píše:
Jeee randallmy ale radsi ble pani
![]()
to už tu jako něco takového bylo??? Tedy, to je přhled ![]()
@bořková píše: …jo, a čas na založení rodiny jsme poznali tak, že jsme tak nějak všeho ostatního byli „nabažený“ a chtělo to nějaký nový vítr a smysl… a od té doby to tedy pořádně fičí
Nám když se měl narodit první syn, tak manžeovi kolega v práci řekl - Nastoupil jsi do vlaku, kterej dlouho, dlouho ani nepřibrzdí. A je to tak ![]()
Mějte v ČR stabilní zaměstnání oba dva (jako zaměstnanci smlouvu na dobu neurčitou, hlavně pro tebe ať se máš kam vrátit), mějte co největší finanční rezervy plus připravený rozpočet pro miminko (výbavička + třeba první půlrok) a pokud oba cítíte že jste na to připraveni a nechcete se při prvním problému rozcházet, tak do toho klidně za ten rok a půl prašťte
A pokud netoužíte ještě studovat, cestovat, pařit apod. ![]()
@1996aja https://www.emimino.cz/…dobu-238218/ Tohle je taky kamarádky? Žijete dost podobným životem ![]()
@Ignácie píše:
@1996aja https://www.emimino.cz/…dobu-238218/ Tohle je taky kamarádky? Žijete dost podobným životem
Jojo to jsem taky četla
všechny kamarádky těhotné a všechny mají heslo na její účet ![]()