Nazývá ji stejně jako mě.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.4.21 21:54

@Maria37: Ale to, že to nějak působí ještě neznamená, že to tak musí být. :nevim:
Znáš takové to, že se ti spustí slzy aniž bys chtěla? Není to žádný hysterický brekot. A kvůli blbosti… Jak už tu někdo psal… KAŽDÝ JE JINÝ, každýmu vadí něco jinýho a na každýho to působí jinak.

• Citovat
  • Upravit
9757
3.4.21 22:03
@Anonymní píše:
@Maria37: Ale to, že to nějak působí ještě neznamená, že to tak musí být. :nevim:
Znáš takové to, že se ti spustí slzy aniž bys chtěla? Není to žádný hysterický brekot. A kvůli blbosti… Jak už tu někdo psal… KAŽDÝ JE JINÝ, každýmu vadí něco jinýho a na každýho to působí jinak.

Tak co tady řešíš? Když máš pocit, že jsi ok, tak jsi ok. Snad se přítel poučil a už to neudělá. Pokud to udělá znovu, tak ty slzy nejsou účinné a je třeba hledat jiné způsoby komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 22:21

@Maria37: Občas člověk potřebuje slyšet názor někoho neutrálního ale na tu konkrétní věc. Uznávám, že jsem to zbytečně přehnala. ;) Ale hysterčení to určitě nebylo.

• Citovat
  • Upravit
14107
3.4.21 22:47
@Anonymní píše:
@robínek: Myslím si, že když řeší ženská, je to ještě lepší, než když řeší chlap. Tím se určitě neobhajuju. Ale můj příspěvek je pořád slabý odvar toho, co je schopný řešit on. :lol:

Docela me vy desite :)
A jinak budy se najde nekdo kdo s tebou nesouhlasi a to ue uplne prirozene, a tohle je jen internet.ty jsi z toho oreber co chces

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.21 23:43

@_.Emilyyy: I kdyby se mnou nesouhlasili, je to v pořádku. Ale já si tou situací prošla a nemůžu například říct, že to bylo vydírání brekotem. To mě prostě dokáže jen vytočit. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8288
5.4.21 10:37

Je to blbost. Rozhodně nemá za co se omlouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.4.21 11:58
@Anonymní píše:
@Maria37: Občas člověk potřebuje slyšet názor někoho neutrálního ale na tu konkrétní věc. Uznávám, že jsem to zbytečně přehnala. ;) Ale hysterčení to určitě nebylo.

Pro mě je breceni kvůli tomu, že přítel řekl při hře kámošce drahá hysterie. To mi nevymluvís.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
5.4.21 12:38

Chudák kluk, ten s Tebou ještě zažije peklo… Ve svém vlastním zájmu se vzpamatuj, takové chování dlouhodobě nikdo nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.21 12:42

@Maria37: Nemusím ti to vymlouvat, ale ani se s tebou dohadovat. Co člověk, to názor.:-)

• Citovat
  • Upravit
9757
5.4.21 13:38
@Anonymní píše:
@Maria37: Nemusím ti to vymlouvat, ale ani se s tebou dohadovat. Co člověk, to názor.:-)

Jak se říká, komu není rady, tomu není pomoci. Good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.21 13:44

@Maria37: Já si nechám poradit inteligentními příspěvky. Nemluvě o tom, že tvůj poslední příspěvek byl jen o nějakém tvém názoru na danou věc. Jsem jiného názoru.:-)

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
5.4.21 19:21
@Anonymní píše:
@Maria37: Já si nechám poradit inteligentními příspěvky. Nemluvě o tom, že tvůj poslední příspěvek byl jen o nějakém tvém názoru na danou věc. Jsem jiného názoru.:-)

Prosim te uz se tu vic neztrapnuj, 10 stran prevazne o tom, ze tva reakce je a byla pres caru a furt si meles svoji…

• Citovat
  • Upravit
915
5.4.21 19:38

To všechno mrzení je z toho, že Dostihy a Sázky dovolí hrát dětem už od 15 let. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
5.4.21 20:03
@Hanka1 píše:
Prosim te uz se tu vic neztrapnuj, 10 stran prevazne o tom, ze tva reakce je a byla pres caru a furt si meles svoji…

To je takový styl - trvat si jen na svém, když dojdou argumenty tak brečet, mít poslední slovo a za všech okolností pravdu. Pokud se s ní přítel nerozejde, tak se bude snažit vyhýbat konfliktům. Takže za půl roku diskuse, že s ní nekomunikuje, za kamarády chodí sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
5.4.21 20:08
@páájaa2 píše:
To všechno mrzení je z toho, že Dostihy a Sázky dovolí hrát dětem už od 15 let. 😀

Dostihy a sazky kazi vztahy v rodine :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria