Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Královna Kosmíru píše:
A stoji u toho i jeho stará?
To je rozdíl, to je fakt.
@heluska1992 píše:
Tak to je jasný! Určitě s ní spí a ona s ním čeká dítěne hele fakt takový kraviny řešit. Proboha mě občas kolega řekne i miláčku mohla bys pohnout
![]()
![]()
a nedělá z toho nikdo vědu.
Jo, pecka, tak to slyset, by mu hlava vodlitla, ale u vas to je jedno
sto lidi, sto chuti ![]()
@Anonymní píše:
Na některý komentáře nemá absolutně smysl odpovídat. Nevím proč sem určitý lidi chodí, když mají potřebu jen shazovat a psát takový kydy.:-)
Aby vyniklo, jak jsou sami dobri
posmesku si nevsimej, ale snaz se vzit to podstatne ![]()
@Anonymní píše:
Na některý komentáře nemá absolutně smysl odpovídat. Nevím proč sem určitý lidi chodí, když mají potřebu jen shazovat a psát takový kydy.:-)
Myslel jsem, že to byl exces při hře a ovínění, ale tobě fakt není pomoci za ožrala, ani za střízliva…jak tady radí místní dámy, chlap by měl vzít nohy na ramena u utíkat, jako zajíc od takové vyšetřovatelky!!!
@PaníKadrnožková: Přesně tak, děkuju Vám všem za názory, ty názory, které si ráda vezmu k srdci. ![]()
@Anonymní píše:
Závěr bude ten, že hra „Dostihy a sázky“ je pro labilnější osoby zcela nevhodná, rozvrací rodiny, vztahy a kolektivy, viz. moje vlastní zážitky.
Takže příště, až budete s partou v dobrém rozmaru, bych doporučila starou dobrou hru „Flaška“, tam naopak se kolektiv většinou sblíží… ![]()
Kdyby i to selhalo, tak jedině „Pexeso“, tam si člověk aspon může na kartičky udělat i nenápadnou tečku, ohnout růžek, aby vyhrál, samozřejmě doporučuji přinést jen vlastní.
Příspěvek upraven 03.04.21 v 15:07
@Anonymní píše:
Ne, zase chapu, ze ldyz ten clovek te stve v hodne vecech, tak te pal zamrzi/nastve kazda kravina.
@gronan: Jo přesně takových komentářů. Možná by bylo fajn někoho nesoudit podle jednoho příspěvku, mohlo by se to dřív nebo později obrátit proti vám.:-)
@Anonymní píše:
@PaníKadrnožková: Přesně tak, děkuju Vám všem za názory, ty názory, které si ráda vezmu k srdci.
No hele jestli přijmeš jen názory, které se ti hodí, tak to je těžký. Pak nepiš do veřejného fóra.
Chápu, že se ti to všechno nelíbí, ale minimálně bych se asi zamyslela, proč ti 90% lidí píše, že jsi v tomhle zrovna mimo. Asi to nebude náhodu, že je tu téměř názorová shoda.
@Anonymní píše:
Zakladatelko, jenze ona to hloupost byla a tys na ni zareagovala neadekvatne. Ze pak doplnis, ze mate jine problemy jen dokazuje to, ze resis naprosto malicherny vnejsi pseudoproblem a ne to, co je dulezite a asi te i trapi. Tak si to zkus pojmenovat, nezavirat oci a neresit hlouposti misto zavaznejsich veci.
Vis, me osobne tam zaujalo to, ze by mel brat v uvahu, ze jsi psychicky labilnejsi. To bezesporu ano, ale nesmi se to preklopit do faze, kdy se druhy bude bat cokoliv rict jen proto, aby partner na cokoliv, co se mu nelibi, nezacal vytahovat jako argument a bernou minci svuj psychicky stav ci rozpolozeni.
@Parninas: Já přijímám i názory, které jsou proti mně, a v nějakém příspěvku jsem uznala, že jsem reagovala přehnaně. Ale taky záleží na tom, jak to člověk napíše. Nemluvě o tom, že by měl vzít nohy na ramena? To přece někdo nemůže myslet vážně po jednom příspěvku.:-)
@Anonymní píše:
@Parninas: Já přijímám i názory, které jsou proti mě, a v nějakém příspěvku jsem uznala, že jsem reagovala přehnaně. Ale taky záleží na tom, jak to člověk napíše. Nemluvě o tom, že by měl vzít nohy na ramena? To přece někdo nemůže myslet vážně po jednom příspěvku.:-)
A ty po jednom večeru můžeš svůj úvodní příspěvek myslet vážně?
@Anonymní píše:
@Amassakoul: Ano, proč by ne. Je to můj/náš vztah.
Tak proč ho tady veřejně pitváš, když se pak rozhořčuješ nad odpovědmi, co ti nevyhovují…