Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Řekni „Ano“ a ámen
Ahoj holky,
s přítelem jsem skoro 4 roky(já 26,on 28)..Vždy jsem si ho chtěla vzít, ale on je přesně ten typ, co svatbu neuznává.
Vždy mi řekl, že svatba není důležitá, je to jen papír a většina lidí se stejně rozvede. O tom, že vydělává podstatně víc ani nemluvě.
Akorát mi říkal, že kdyby mě nechtěl, tak mi to řekne, ale jinak, že neví. Vždy poukazoval na lidi, co žijí na hromádce..a to vše ještě opakoval tetě před měsícem
A ted najednou mě požádal o ruku..pořád čekám, že si to rozmyslí a taky jsem dost nervozní, jestli dělám dobře, jestli ho budu chtít celý život atd je to normální?
Tak se ho zeptej, proč tak najednou otočil. Třeba to říkal schválně, abys byla víc překvapená
Jinak ty pochybnosti jsou asi normální. On to je jen papír, ale je to velký krok i tak. Už se to bere hůř zpátky.
To je krasne…pokud ho chces, tak proste nad tim nepremyslej a poddej se, uvidis to stesti… je to dalsi krok ve vasem vztahu, tak to ma byt… ![]()
Pamatuju si zrejme spravne diskuzi, kde jsi resila, ze si te vzit nechce, vzhledem k informaci o tete, a pamatuju si taky, jak jsi z toho byla hrozne nestastna a uvazovala i o rozchodu - jsi to ty ne?
pak ale mam pocit, ze jste se hledali, az jste se nasli, ani jeden asi nevite, co chcete…
@Anonymní píše:
@jane-e
Nene to není ma diskuze
aha, tak to je nesmirna souhra nahod asi, kdyz sedi i vekove udaje.. ![]()
@jane-e píše:
aha, tak to je nesmirna souhra nahod asi, kdyz sedi i vekove udaje..
Jak se diskuze jmenuje? Kouknu na to ![]()
No jo, chlapek mel asi strach, ze by te ztratil, tak radsi s tou svatbou uz souhlasi. ![]()
@jane-e píše:
https://www.emimino.cz/…obec-234061/
Opravdu podobne, nedivim se že sis to myslela ![]()
Věc pokračuje tak, že mě sice pozadal o ruku, ale řekla jsem mu, že oficiální to bude až dostanu prsten..
Mé mámě říkal, že budou zásnuby, koukal na snubní prsteny a říkal že ho bude nosit, to bylo ještě v pondělí. Ale včera jsme narazili na to téma znovu a řekl mi, že netvrdil že bude prsten nosit. Pak jsem mu řekla, že mám prst menší než jsem mu tvrdila a než jsem stihla říct číslo, tak mi řekl, že mu to řeknu PAK.
Jak PAK? Nic mu říkat nebudu, nechám to byt, ale byla jsem šťastna a teď to vypadá, že couvá..
@Anonymní píše:
Věc pokračuje tak, že mě sice pozadal o ruku, ale řekla jsem mu, že oficiální to bude až dostanu prsten..
Mé mámě říkal, že budou zásnuby, koukal na snubní prsteny a říkal že ho bude nosit, to bylo ještě v pondělí. Ale včera jsme narazili na to téma znovu a řekl mi, že netvrdil že bude prsten nosit. Pak jsem mu řekla, že mám prst menší než jsem mu tvrdila a než jsem stihla říct číslo, tak mi řekl, že mu to řeknu PAK.
Jak PAK? Nic mu říkat nebudu, nechám to byt, ale byla jsem šťastna a teď to vypadá, že couvá..
A jestli se takhle budeš chovat dál, tak zcela jistě vycouvá
![]()
@Anonymní píše:
@RadkaCh
Jak to myslíš? Proto píšu sem, nechci to skazit
Co pro tebe znamená žádost o ruku?
Ahoj holky,
s přítelem jsem skoro 4 roky(já 26,on 28)..Vždy jsem si ho chtěla vzít, ale on je přesně ten typ, co svatbu neuznává.
Vždy mi řekl, že svatba není důležitá, je to jen papír a většina lidí se stejně rozvede. O tom, že vydělává podstatně víc ani nemluvě.
Akorát mi říkal, že kdyby mě nechtěl, tak mi to řekne, ale jinak, že neví. Vždy poukazoval na lidi, co žijí na hromádce..a to vše ještě opakoval tetě před měsícem
A ted najednou mě požádal o ruku..pořád čekám, že si to rozmyslí a taky jsem dost nervozní, jestli dělám dobře, jestli ho budu chtít celý život atd je to normální?