Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@romča36 píše:
@eeelliii tak to já teď taky - už jsem si myslela, že jsem v pohodě, ale právě, když se dozvím, že někdo porodil, nebo že jsi v pátém měsíci, tak mi dojde, že přesně tak dlouho a dýl se nám už nedaří… teď se právě narodila první vlna miminek, když mi to tenkrát holky oznámily, tak jsem brečela, ale říkala jsem si, že než porodí, tak budu třeba taky těhotná… no a ono nic… tak to na mě dolehlo, když si vezmu je to jako včera, když jsme řešily spolu, že to nejde, a ty jsi už v pátém měsíci…
já se furt nemužu zbavit pocitu, že ten Nosifol mi opravdu pomohl…třeba by stálo za to ho zkusit taky…
@eeelliii já chodila na ty ovulometrie a v únoru jsem měla dostat hormony a manžel měl jít na spermio, ale dohodli jsme se, že to ještě dva měsíce zkusíme a když to nevyjde teď v březnu, tak to začneme řešit s doktorama…
nad nosifolem jsem přemýšlela a duben to jistí
teď se aspoň trochu vyčistím ![]()
víš jak, mě ani nevadí ty těhule a miminka, ale spíš to, jak si na nich člověk uvědomí, jak to letí, jak ten čas proplouvá mezi prsty a člověk je bezmocný
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, abych byla těhotná, včera mě dopoledne strašně bolelo břicho jako při ms, bolesti mi šly i do zad, tak jsem hned letěla na záchod, že jsem to dostala a nic, dnes mě trochu pobolívá břicho a prsa, ms bych měla dostat až ve středu, dnes jsem si dělala test a nic
Nikdy dříve mě takhle břicho dopředu nebolelo, leda tak den dopředu
@romča36 píše:
@eeelliii já chodila na ty ovulometrie a v únoru jsem měla dostat hormony a manžel měl jít na spermio, ale dohodli jsme se, že to ještě dva měsíce zkusíme a když to nevyjde teď v březnu, tak to začneme řešit s doktorama…
nad nosifolem jsem přemýšlela a duben to jistíteď se aspoň trochu vyčistím
víš jak, mě ani nevadí ty těhule a miminka, ale spíš to, jak si na nich člověk uvědomí, jak to letí, jak ten čas proplouvá mezi prsty a člověk je bezmocný
je pravda, že ten čas neskutečně letí…počkej ještě Ti budu závidět malýho prcka, protože ten můj už bude zase o něco větší…je dobré, že to zkoušítě zatím takto a pokud to nepůjde, tak ještě máte v záloze doktory, ale věřím, že se povede a brzy budeš také pyšná maminka ![]()
@Market30 píše:
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, abych byla těhotná, včera mě dopoledne strašně bolelo břicho jako při ms, bolesti mi šly i do zad, tak jsem hned letěla na záchod, že jsem to dostala a nic, dnes mě trochu pobolívá břicho a prsa, ms bych měla dostat až ve středu, dnes jsem si dělala test a nicNikdy dříve mě takhle břicho dopředu nebolelo, leda tak den dopředu
ahoj Market,
jediný co bych Ti poradila, je počkat,zda se MS rozjede a pokud ne,tak za 2 dny zkusit test znovu… ono někdy těch příznaků je najednou tolik,že to odpovídá začátku těhu a nakonec z toho nic není…a někdy naopak žádný příznaky a najednou jsou .
Vím,že to čekání na další a další den je hrozný,ale nakonec nic jiného nezbyde.
@Market30:www.emimino.cz/…il/market30/ píše:
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli je možné, abych byla těhotná, včera mě dopoledne strašně bolelo břicho jako při ms, bolesti mi šly i do zad, tak jsem hned letěla na záchod, že jsem to dostala a nic, dnes mě trochu pobolívá břicho a prsa, ms bych měla dostat až ve středu, dnes jsem si dělala test a nicNikdy dříve mě takhle břicho dopředu nebolelo, leda tak den dopředu
No uvidíme, moc bysme si miminko přáli, snažíme se už od září, teda spíš tomu necháváme volný průběh. Je fakt, že někdy si člověk příznaky vsugeruje, ale ten včerejšek mě fakt zaskočil. Test bude do vynechání ms asi nejspíš zbytečný
Holky zrovna sem si rikala ze se tu nic nedeje, protoze na mailu nemam upozorneni a ono uz se zase diskutuje
Elieti to hrozne, dyt ja si jeste zive vybavuju tvuj pribeh..Romco zadari se uvidis..ten nosifol je prej dobrej
@romča36 zacali.Meli sme pockat tri MS ale. hodila sem na to bobek a pockala na prvni. doktor na to nic nerikal, ruku mi na tom drzet nemoch ![]()
@romča36 jo jo dalnice
tentokrat to musi klapnout v den Ms byli obe stejne tlusty.asi mame s pritelem chtivy vejce a spermie ![]()
@Zuzik86 to si děláš srandu, fakt hned po první ms a máš dálnice, tak to gratuluju a že se ani nepochlubíš ostudo jedna
@romča36 ja uz se s tim radsi nechlubim, no mam tejden zpozdeni takze asi 4 plus neco k doktorovi teprve jdu. delali sme to opet jednou a vedela sem ze to klaplo..romco kup si ten nosifol urco to ponese ovocr